Balantakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Παταω windows Update αλλα δεν με βγαζει κατι σχετικα με την 17134.5 Μπες Insider για να το παρεις.
_Theo_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, asdfaster είπε Aγγλικά και Γερμανικά είναι τα iso. Θα περιμένω και εγώ Δευτερα γιατί για να κατεβει το iso θέλει 1 ώρα. Kαι βαριέμαι να το περιμένω. Πω ρε φίλε! ADSL έχεις ε; Εδώ με VDSL30 κατεβαίνει σε 15 λεπτά!
p4n0s86 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Φιλαράκι μήπως έχεις ένα iso να πάρω ένα update? Τι τρέλα είναι αυτή που δεν μπορείτε να περιμένετε 2-3 μέρες; 2
Balantakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 @p4n0s86 Ελα ντε...και ειμαι σιγουρος οτι θα σκασει και διαφορετικο build την αλλη βδομαδα. 1
asdfaster Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Πω ρε φίλε! ADSL έχεις ε; Εδώ με VDSL30 κατεβαίνει σε 15 λεπτά! Ναι άστα να πάνε έχω 24άρα hol αλλα κατεβάζω με 10mbps με 1.2max και είμαι και σχεδόν διπλα από οτε σε κεντρικό σημείο. 8 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Φιλαράκι μήπως έχεις ένα iso να πάρω ένα update? Τι τρέλα είναι αυτή που δεν μπορείτε να περιμένετε 2-3 μέρες; Χαχαχα Aπλά δουλεύω από Δευτερα ως Σάββατο και θα πρέπει να περιμένω 1 βδομάδα. Ελεγα να το έκανα απόψε που είχα χρόνο αλλα θα το αφήσω γιατί βαριέμαι. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από asdfaster 1
_Theo_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, asdfaster είπε Ναι άστα να πάνε έχω 24άρα hol αλλα κατεβάζω με 10mbps με 1.2max και είμαι και σχεδόν διπλα από οτε σε κεντρικό σημείο. Μη στενοχωριέσαι. Φίλος μου με ADSL24 Wind πιάνει 10mbps και κατεβάζει με 1,1-1,2 max. Τα ίδια με σένα δηλαδή. Και αυτός είναι σε κεντρικό σημείο. 1 1
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν μια εβδομαδα εκανα format, τωρα με το μεγαλο update του Απριλιου ειμαι αναγκασμενος να ξανακανω ή λετε να τη παρει απροβληματιστα την εγκατασταση? (σπανιο) Δεν ειναι κατασταση αυτη καθε φορα που θα βγαινει major update να κανω φορματ στο σκληρο και clean install και να πρεπει να τακτοποιησω απο την αρχη ενα καρο αρχεια και ρυθμησεις παλι. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από giorgosmcmc
Alejandro Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Πριν μια εβδομαδα εκανα format, τωρα με το μεγαλο update του Απριλιου ειμαι αναγκασμενος να ξανακανω ή λετε να τη παρει απροβληματιστα την εγκατασταση? (σπανιο) Δεν ειναι κατασταση αυτη καθε φορα που θα βγαινει major update να κανω φορματ στο σκληρο και clean install και να πρεπει να τακτοποιησω απο την αρχη ενα καρο αρχεια και ρυθμησεις παλι. Δε χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά format, εκτός αν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Κακό timing το τελευταίο format όμως. Μπορούσες να περιμένεις λίγο και να κάνεις με την τελευταία έκδοση. Εκτός αν έπαιζε κάποιο θέμα και αναγκάστηκες. 1
tommybertsen Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Ξέρουμε αν το media creation tool θα ενημερωθεί, ώστε να δείχνει την αντίστοιχη έκδοση στις λεπτομέρειές του όταν το κατεβάσουμε; Γιατί θέλω να κάνω το update μέσω του iso (όπως κάνω συνήθως). Ακόμη δεν βλέπω να έχει ενημερωθεί τίποτα. Λογικό, νωρίς είναι ακόμη
asdfaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Ξέρουμε αν το media creation tool θα ενημερωθεί, ώστε να δείχνει την αντίστοιχη έκδοση στις λεπτομέρειές του όταν το κατεβάσουμε; Γιατί θέλω να κάνω το update μέσω του iso (όπως κάνω συνήθως). Ακόμη δεν βλέπω να έχει ενημερωθεί τίποτα. Λογικό, νωρίς είναι ακόμη https://www.timeanddate.com/countdown/to?iso=20180430T10&p0=1244&msg=Windows+10+April+Update+2018+Release&font=cursive&csz=1 1 1
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Alejandro είπε Δε χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά format, εκτός αν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Κακό timing το τελευταίο format όμως. Μπορούσες να περιμένεις λίγο και να κάνεις με την τελευταία έκδοση. Εκτός αν έπαιζε κάποιο θέμα και αναγκάστηκες. Οντως κακο timing αλλα δεν το ηξερα καν για το update, τυχαία το εμαθα χθες μεσα απο τις ειδησεις του site, λοιπον με βλεπω για start, services και disable updates μόνιμα συν firewall block για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο μια και καλη και ας μπλοκαρω και ενημερωσεις ασφαλειας τουλάχιστον θα ειμαι ήσυχος απο δω και περα, "windows" ειναι αυτα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από giorgosmcmc
tommybertsen Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 46 λεπτά πριν, asdfaster είπε https://www.timeanddate.com/countdown/to?iso=20180430T10&p0=1244&msg=Windows+10+April+Update+2018+Release&font=cursive&csz=1 Άντε, ακόμη 24Κ sec έμειναν Αυτό 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε και ας μπλοκαρω και ενημερωσεις ασφαλειας με αυτό 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε θα εχω το κεφαλι μου ήσυχο απο δω και περα. δεν πάνε πακέτο Όχι ότι θα πάθεις τίποτα αν προσέχεις αλλά καταλαβαίνεις πως το λέω (και εγώ καταλαβαίνω πως το λες αλλά ...better safe than sorry )
Alejandro Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Οντως κακο timing αλλα δεν το ηξερα καν για το update, τυχαία το εμαθα χθες μεσα απο τις ειδησεις του site, λοιπον με βλεπω για start, services και disable updates μόνιμα συν firewall block για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο μια και καλη και ας μπλοκαρω και ενημερωσεις ασφαλειας τουλάχιστον θα εχω το κεφαλι μου ήσυχο απο δω και περα. Με disabled updates, μόνο ήσυχος δεν πρέπει να είσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις