Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panakos_thess είπε

διχνει να ειναι ποιο λειτουργικη και οσο εψαξα για tweaks πλεον και στα service απο telemetry τα εχει κανει σε Manual ευγε Microsoft μας καταλαβες λιγο χαχα

Συγγνώμη για την άκυρη ερώτηση αλλα με το MediaCreationTool_17134.zip μπορούμε να βάλουμε την τελευταία έκδοση Windows Spring Creators Update που έχει φτιαγμένα τα θεματάκια με την blue screen? γιατί εγώ έχω την έκδοση που δεν έχει φτιαγμένα τα θεματάκια με την blue screen.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

ΝΑΙ μπορεις κανε Upgrade this PC να σε βαλει την 17134.1 RTM !!!!!

Παρα πολύ ωραία επιτέλους θα φτιαχτούν κάποια προβλήματα που είχα. Ευχάριστο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Το ηξερα οτι θα ερθει πολυ ποιο νωρις official σε MCT λογο επειδη διερευσε το release 

Προσπαθώ με το MediaCreationTool_17134 να κάνω Upgrade PC αλλα 30 λεπτά λέει progress 0%.... και εσάς έτσι έλεγε?

Δημοσ.

Μετά την αναβάθμιση στην 1709, διαπίστωσα ότι κάθε φορά που ανοίγω τον Chrome ανοίγει και ο Windows installer, πατάω Cancel και παραμένει το εικονίδιο ως Cancelling, για 35-40" περίπου, και αν κλείσω τον Chrome κλείνει και το εικονίδιο.

Απεγκατέστημα τον Chrome και τον εγκατέστησα πάλι αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.

Υπάρχει κάποια λύση;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panakos_thess είπε

Οχι.Αν και εγω εκανα Clean install επελεξα Create USB για δες και εσυ κανε το αλλο,κατεβασε το .iso και ανοιξε το μηπως γινει ετσι!

Θα κοιτάξω μήπως το κάνει έτσι που λες. Kατεβάζω και ένα esd 2.9gb με την τελευταία version και οποιο λειτουργήσει. https://www.deskmodder.de/blog/2018/04/17/17134-iso-esd-deutsch-english/

Δημοσ.

Μην κατεβάζετε ρώσικα ISOs γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι "πειραγμένα". Εγώ θα περιμένω την δευτέρα για να κάνω upgrade.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Μην κατεβάζετε ρώσικα ISOs γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι "πειραγμένα". Εγώ θα περιμένω την δευτέρα για να κάνω upgrade.

Aγγλικά και Γερμανικά είναι τα iso. Θα περιμένω και εγώ Δευτερα γιατί για να κατεβει το iso θέλει 1 ώρα. Kαι βαριέμαι να το περιμένω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...