Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Πρεπει να κατεβασεις αυτο που ειχα ανεβασει στην προηγουμενη σελιδα !

Το ESD δηλαδή...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση αν και ίσως έχει απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες, συγχωρεστε με έλλειψη χρόνου. Εχω εναν ssd 64gb και πραγματικά έχει μόνο τα windows και έχει γεμίσει. Δε με αφήνει να κάνω ούτε την αναβάθμιση (8gb required) ενω εχω μόνο 2, τα αρχεία τα έχει κατεβάσει απο μόνο του ενω είχα απενεργοποιήσει τα updates. Υπαρχει καποια λύση σε περίπτωση που δεν αγοράσω άμεσα μεγαλύτερο ssd? να κάνω clean install με το bootable usb που λέτε; Θα έχω official updates μετά, μιλάμε για legit iso? Δώστε τα φώτα σας και κανα λινκ, thanks in adv

Δημοσ.

@KFitilis Φίλε μ μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις μια εκκαθάριση, πας Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Χώρος αποθήκευσης κ εκεί διαλέγεις τν σκληρό δίσκο να δεις που κ τι πιάνει χώρο! Από εκεί μπορείς να κάνεις εκκαθάριση προσωρινών αρχείων κλπ κ να δεις αν θα ελευθερωθεί αρκετός χώρος! Αλλιώς clean install! 

Δημοσ.

Αν θέλεις τη γνώμη μ περίμενε μέχρι αρχές Μαΐου να κυκλοφορήσει η έκδοση 1803 για να μν έχεις να κάνεις μεγάλη αναβάθμιση (προς το παρόν τουλάχιστον:P), κατεβάζεις από την ms το media creation tool κ φτιάχνεις ένα bootable usb stick για να κάνεις clean install την τελευταία έκδοση από τα 10! Για το legit κομμάτι εξαρτάται από το αν είναι γνήσια τα win π έχεις τώρα πάνω! Αν είναι γνήσια τότε κάνε login σε λογαριασμό ms στα win (ή φτιάξε για να κάνεις) και όταν κάνεις clean install κάνεις ξανά login το λογαριασμό ms κ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα!

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο από πάνω απλά δε χρειάζεσαι λογαριασμό Microsoft. Εφόσον αυτά που έχεις τώρα είναι ενεργοποιημένα, απλώς θα πατήσεις παράληψη όταν σου ζητήσουν κλειδί και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.

Δημοσ.

Kfitilis, ήμουν και εγώ παθών με 32 gb SSD. Εγώ έκανα "hard reset" (έναρξη - ρυθμίσεις - ενημέρωση & ασφάλεια - αποκατάσταση). Δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο εξωτερικό δίσκο για αυτό, αλλά δεν λειτουργεί πάντα. Βέβαια και αυτό χρειάζεται γύρω στα 5 gb ελεύθερο χώρο.

Θα πρότεινα να κατεβάσεις το treesize, ένα πρόγραμμα που σου εμφανίζει αναλυτικά τι καταλαμβάνει το χώρο του σκληρού σου. Λογικά θα υπάρχει ένα αρχείο pagefile.sys, το οποίο στην ουσία είναι virtual ram, που θα καταλαμβάνει αρκετό χώρο. Σε αυτό μπορείς να προσαρμόσεις το μέγεθος, ώστε να γλιτώσεις αρκετά gb. Γκούγκλαρέ το πως, είναι εύκολο.

Μετά θα πρότεινα, στην εκκαθάριση δίσκου, να ελέγξεις αν υπάρχει παλαιά έκδοση των Windows. Μπορεί στον έλεγχο να σου βγάζει κάποια αρχεία, αλλά να μην είναι τσεκαρισμένα για εκκαθάριση και να μην το παρατηρήσεις. Έλεγξε προσεκτικά αν είναι όλα τσεκαρισμένα. Αυτά τα αρχεία μπορεί να πιάνουν έως και 20 gb και συνήθως είναι ατσεκάριστα.

Τέλος, πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων του control panel και σβήσε ότι μπορείς. 

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. το ειχα ήδη το treesize και μολις βρηκα την λύση! ενα οffice που ειχα απο θειο μολις το σβησα κερδισα 20gb! καλα παλαιοτερες εκδοσεις win και hybernate/pagefile ειχαν φαει σουτ απο καιρο...........

Δημοσ.

Επειδή διαχειρίζομαι 3-4 υπολογιστές με 10άρια, και αυτή τη περίοδο δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, θέλω να κατεβάσω την νέα έκδοση (όταν αυτή βγει) και να την εγκαταστήσω στους υπολογιστές κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο και θα θέλω. Γίνεται να αποφύγω με κάποιο τρόπο την αυτόματη αναβάθμιση για να μην γίνει μέρα και ώρα που δεν θα με βολεύει; Μικρότερες ενημερώσεις δεν με πειράζει αν θα τις λαμβάνω αυτόματα ή χειροκίνητα. Σε όλους τους υπολογιστές έχω Windows 10 Pro.

Δημοσ.

Εβαλα και εγω χθες την 1803 (17143.1) με το MediaCreationTool από εδω; https://cloud.mail.ru/public/Arg9/kzuH3VvGz

Όλα οσα ειδα μεχρι στιγμης είναι μια χαρα παντος.

Η προσθηκη των Fonts στις ρυθμισεις δεν μεγαλωνει το μέγεθος τις γραμματοσειρας, ξερει κανεις πως γινεται;

Δημοσ.

Καλημέρα...έχουμε κάποια νεότερα για το πότε τελικά θα διατεθεί η νέα ενημέρωση?Επίσης την έχει δε κάποιος  - ο οποίος είναι στο πρόγραμμα δοκιμών της MS - πως είναι? Τουλάχιστον εμφανισιακά?

Ευχαριστώ1 

Δημοσ.

διχνει να ειναι ποιο λειτουργικη και οσο εψαξα για tweaks πλεον και στα service απο telemetry τα εχει κανει σε Manual ευγε Microsoft μας καταλαβες λιγο χαχα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...