Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, tommybertsen said:

Είναι μύθος. Όσες φορές και αν έχω κάνει εγκατάσταση και με τους 6 δίσκους μου, τίποτα δεν άλλαξε. Όπως βλέπεις παραμένει το πρόβλημα, ακόμη και την τελευταία φορά που έκανα το παραπάνω (μόνο τον main ssd είχα αφήσει).

Εμένα ποτέ μα ποτέ με άλλους συνδεμένους δεν με πάει στο επόμενο βήμα και διαγραφή να τον κάνω και ξανά φορμάτ αν οι άλλοι είναι συνδεμένοι δεν πάει, μόνο αν αποσυνδέσω του άλλους και μείνει μόνος του, τότε μπορώ να πατήσω Next :P Η πλάκα είναι ότι αυτό με ακολουθεί από τότε που βγήκαν τα πρώτα Desktop PCs δεν μιλάμε για Amstrad CPC,  Commodore 64 κλπ. :D

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως τους αποσυνδέω για να μην κάνω καμιά λαλακία αν δεν έχω πιει καφέ και σβήσω κάνα partition από άλλον και μετά τρέχω. :lol:

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Εμένα ποτέ μα ποτέ με άλλους συνδεμένους δεν με πάει στο επόμενο βήμα και διαγραφή να τον κάνω και ξανά φορμάτ αν οι άλλοι είναι συνδεμένοι δεν πάει, μόνο αν αποσυνδέσω του άλλους και μείνει μόνος του, τότε μπορώ να πατήσω Next :P Η πλάκα είναι ότι αυτό με ακολουθεί από τότε που βγήκαν τα πρώτα Desktop PCs δεν μιλάμε για Amstrad CPC,  Commodore 64 κλπ. :D

Ειλικρινά, το ακούω πρώτη φορά :o:huh: 

2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ πάντως τους αποσυνδέω για να μην κάνω καμιά λαλακία αν δεν έχω πιει καφέ και σβήσω κάνα partition από άλλον και μετά τρέχω. :lol:

From that point of view, δεν έχεις καθόλου άδικο :lol: 

• Like 1
Δημοσ.

Α όχι, δεν θυμάμαι τέτοιου είδους επιχείρημα, νομίζω κάτι έλεγαν ότι αν είναι κι άλλοι σκληροί συνδεδεμένοι γράφονται κι εκεί κάτι αρχεία κατά την εγκατάσταση και για αυτό είναι λέει καλύτερο να μην είναι συνδεδεμένοι. Απλά δεν θυμάμαι ακριβώς.

Κι εγώ διαχρονικά έκανα τις εγκαταστάσεις μου χωρίς προβλήματα χωρίς να αποσυνδέω τίποτα.

Δημοσ.

Ασχετο θελω το title bar, Να εχει μπλε χρωμα οπως σε καποια εικονες που βλεπω στο ιντερνετ απο αλλους χρηστες. Ενεργοποιησα το " Show color on Start, taskbar, action center, and title bar " και γινοντα ολα μπλε παντου, εκτως απο το title bar, που ειναι και η μονη αλλαγη που θελω, καθως αυτο παραμενει ασπρο οπως πριν

Δημοσ.
4 minutes ago, therock said:

Ασχετο θελω το title bar, Να εχει μπλε χρωμα οπως σε καποια εικονες που βλεπω στο ιντερνετ απο αλλους χρηστες. Ενεργοποιησα το " Show color on Start, taskbar, action center, and title bar " και γινοντα ολα μπλε παντου, εκτως απο το title bar, που ειναι και η μονη αλλαγη που θελω, καθως αυτο παραμενει ασπρο οπως πριν

το κάθε πρόγραμμα ενδέχεται να έχει το δικό του title bar color του windows explorer και γενικά τα προγράμματα του που πάνε μαζί του έχουν ότι τους ορίσεις.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, therock είπε

Το Title Bar  εμφανίζεται και χρωματίζεται μόνο στην καρτέλα ή στην εφαρμογή που κάνεις κλικ και δουλεύεις εκείνη τη στιγμή. 

Δημοσ.

Σε καμμια δε μου το κανει. Ο Edge ειναι γκρι, windows explorer ειναι ασπρο, Notepad ασπρο, chrome ασπρο και firefox το δικο του χρωμα

Ακυρο εχω την 10240 και ζω σε μια φυλακη απο always white titlebar. Εχει καποιες πατεντες αλλα δε μπλεκω, θα βαλω χρωμα στη ζωη μου μολις αποφασισω να αναβαθμισω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 4/24/2018 at 08:53, panakos_thess said:

Κατι διαβασα για S mode ξερετε τι ακριβως ειναι? διοτι δεν το πολυ καταλαβα

Το S mode επιτρέπει εγκατάσταση εφαρμογών μόνο από το Winstore.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Πως το παιρνουμε το update εμεις που δεν ειμαστε insiders?

Δεν το παιρνεις. Περιμενεις RS4 σε λιγες μερες, οχι RS5.

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...