SeXBOX Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 hours ago, tommybertsen said: Είναι μύθος. Όσες φορές και αν έχω κάνει εγκατάσταση και με τους 6 δίσκους μου, τίποτα δεν άλλαξε. Όπως βλέπεις παραμένει το πρόβλημα, ακόμη και την τελευταία φορά που έκανα το παραπάνω (μόνο τον main ssd είχα αφήσει). Εμένα ποτέ μα ποτέ με άλλους συνδεμένους δεν με πάει στο επόμενο βήμα και διαγραφή να τον κάνω και ξανά φορμάτ αν οι άλλοι είναι συνδεμένοι δεν πάει, μόνο αν αποσυνδέσω του άλλους και μείνει μόνος του, τότε μπορώ να πατήσω Next Η πλάκα είναι ότι αυτό με ακολουθεί από τότε που βγήκαν τα πρώτα Desktop PCs δεν μιλάμε για Amstrad CPC, Commodore 64 κλπ.
p4n0s86 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως τους αποσυνδέω για να μην κάνω καμιά λαλακία αν δεν έχω πιει καφέ και σβήσω κάνα partition από άλλον και μετά τρέχω. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από p4n0s86
tommybertsen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 59 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Εμένα ποτέ μα ποτέ με άλλους συνδεμένους δεν με πάει στο επόμενο βήμα και διαγραφή να τον κάνω και ξανά φορμάτ αν οι άλλοι είναι συνδεμένοι δεν πάει, μόνο αν αποσυνδέσω του άλλους και μείνει μόνος του, τότε μπορώ να πατήσω Next Η πλάκα είναι ότι αυτό με ακολουθεί από τότε που βγήκαν τα πρώτα Desktop PCs δεν μιλάμε για Amstrad CPC, Commodore 64 κλπ. Ειλικρινά, το ακούω πρώτη φορά 2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Εγώ πάντως τους αποσυνδέω για να μην κάνω καμιά λαλακία αν δεν έχω πιει καφέ και σβήσω κάνα partition από άλλον και μετά τρέχω. From that point of view, δεν έχεις καθόλου άδικο 1
Sadako Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Α όχι, δεν θυμάμαι τέτοιου είδους επιχείρημα, νομίζω κάτι έλεγαν ότι αν είναι κι άλλοι σκληροί συνδεδεμένοι γράφονται κι εκεί κάτι αρχεία κατά την εγκατάσταση και για αυτό είναι λέει καλύτερο να μην είναι συνδεδεμένοι. Απλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Κι εγώ διαχρονικά έκανα τις εγκαταστάσεις μου χωρίς προβλήματα χωρίς να αποσυνδέω τίποτα.
therock Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ασχετο θελω το title bar, Να εχει μπλε χρωμα οπως σε καποια εικονες που βλεπω στο ιντερνετ απο αλλους χρηστες. Ενεργοποιησα το " Show color on Start, taskbar, action center, and title bar " και γινοντα ολα μπλε παντου, εκτως απο το title bar, που ειναι και η μονη αλλαγη που θελω, καθως αυτο παραμενει ασπρο οπως πριν
SeXBOX Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 minutes ago, therock said: Ασχετο θελω το title bar, Να εχει μπλε χρωμα οπως σε καποια εικονες που βλεπω στο ιντερνετ απο αλλους χρηστες. Ενεργοποιησα το " Show color on Start, taskbar, action center, and title bar " και γινοντα ολα μπλε παντου, εκτως απο το title bar, που ειναι και η μονη αλλαγη που θελω, καθως αυτο παραμενει ασπρο οπως πριν το κάθε πρόγραμμα ενδέχεται να έχει το δικό του title bar color του windows explorer και γενικά τα προγράμματα του που πάνε μαζί του έχουν ότι τους ορίσεις.
Jangos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, therock είπε Ασχετο θελω το title bar, Να εχει μπλε χρωμα οπως σε καποια εικονες που βλεπω στο ιντερνετ απο αλλους χρηστες. Ενεργοποιησα το " Show color on Start, taskbar, action center, and title bar " και γινοντα ολα μπλε παντου, εκτως απο το title bar, που ειναι και η μονη αλλαγη που θελω, καθως αυτο παραμενει ασπρο οπως πριν Το Title Bar εμφανίζεται και χρωματίζεται μόνο στην καρτέλα ή στην εφαρμογή που κάνεις κλικ και δουλεύεις εκείνη τη στιγμή.
therock Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Σε καμμια δε μου το κανει. Ο Edge ειναι γκρι, windows explorer ειναι ασπρο, Notepad ασπρο, chrome ασπρο και firefox το δικο του χρωμα Ακυρο εχω την 10240 και ζω σε μια φυλακη απο always white titlebar. Εχει καποιες πατεντες αλλα δε μπλεκω, θα βαλω χρωμα στη ζωη μου μολις αποφασισω να αναβαθμισω
jim_p Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Windows goes on a diet with yet another variant: Windows 10 Lean https://arstechnica.com/gadgets/2018/04/microsoft-appears-to-be-making-yet-another-windows-variant-windows-10-lean/ Lol what? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από jim_p 1
tommybertsen Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 missing registry editor & desktop wallpaper.... LOL 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) On 4/24/2018 at 08:53, panakos_thess said: Κατι διαβασα για S mode ξερετε τι ακριβως ειναι? διοτι δεν το πολυ καταλαβα Το S mode επιτρέπει εγκατάσταση εφαρμογών μόνο από το Winstore. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead
ultraex2003 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 νεο update Windows 10 Insider Preview Build 17655(RS5) https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/04/25/announcing-windows-10-insider-preview-build-17655-for-skip-ahead/
aris1986 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Πως το παιρνουμε το update εμεις που δεν ειμαστε insiders?
Balantakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, aris1986 είπε Πως το παιρνουμε το update εμεις που δεν ειμαστε insiders? Δεν το παιρνεις. Περιμενεις RS4 σε λιγες μερες, οχι RS5. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Balantakos 1
Balantakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Διαθεσιμο το 17134.1 στο media creation tool, για οποιον θελει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις