panakos_thess Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 αλλαξα πανω απο 5 chip στο chipset εβαλα αλλου τον M.2 Μου εχει γινει ενα μπαχαλο στα windows και περιμενω TO ΜCT επιτελους να βγει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ???
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, panakos_thess είπε αλλαξα πανω απο 5 chip στο chipset εβαλα αλλου τον M.2 Μου εχει γινει ενα μπαχαλο στα windows και περιμενω TO ΜCT επιτελους να βγει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ??? Καλά εσύ τόσες μέρες τόσο άγχος με αυτό το update. Την γκόμενα όταν περιμένεις λιγότερο άγχος έχεις. Τι τραβάς και εσύ.
panakos_thess Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Με την γκομενα δεν εχω αγχος διοτι με παρακαλαει να ειμαστε μαζι
tommybertsen Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://j.gifs.com/oQPwXN.gif ορίστε @SeXBOX. Για να καταλάβεις ακριβώς για τι μιλάμε. ΥΓ: Όχι , δεν φταίει το rainmeter, το έχει και η κοπέλα μου ΥΓ1: Σκέψου ότι αυτά τα κάνει με όλα τα αρχεία, όχι μόνο εικόνες, καθώς και κάποιες φορές όταν κάνω copy-paste. Επίσης όταν κάνω κάτι unrar πχ , το φακελάκι δεν φαίνεται παρά μόνο με refresh. ΥΓ2: Η εικόνα που άνοιξα, τα λέει όλα Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από tommybertsen
SeXBOX Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 5 minutes ago, tommybertsen said: https://j.gifs.com/oQPwXN.gif ορίστε @SeXBOX. Για να καταλάβεις ακριβώς για τι μιλάμε. ΥΓ: Όχι , δεν φταίει το rainmeter, το έχει και η κοπέλα μου ΥΓ1: Σκέψου ότι αυτά τα κάνει με όλα τα αρχεία, όχι μόνο εικόνες, καθώς και κάποιες φορές όταν κάνω copy-paste. Επίσης όταν κάνω κάτι unrar πχ , το φακελάκι δεν φαίνεται παρά μόνο με refresh. ΥΓ2: Η εικόνα που άνοιξα, τα λέει όλα Πωωω πολύ σπάσιμο νεύρων πρέπει να είναι!!! Έχεις δοκιμάσει διαφορετικό keyboard ή mouse; Φαίνεται σαν να κολλάει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων ή το ποντίκι(π.χ κολλάει middle και κάνεις αριστερό κλικ)... αν το αποσυνδέσεις και για 15 λεπτά δουλέψεις με το εικονικό θα στο κάνει; Επίσης είναι ασύρματα; Εγώ εχω τα set CM Masterkeys Pro RGB Mechanical δεν ξέρω το Pro L... Άμα σου πω τι είχα πάθει θα κουφαθείς, στην Αγγλία είχα Logitech Set ασύρματο IR και όταν έκανα έναν συνδυασμό κλικ άναβε ο κλιματισμός...! Ναι έχει γίνει και αυτό... Επίσης σε έναν εργαζόμενο μου το Router του επηρέαζε ασύρματα ότι υπήρχε στο δωμάτιο του από τηλεκοντρόλ μέχρι Keyboards ώσπου το κατάλαβε το πρόβλημα όταν έβαλε άλλο και δεν έκανε τέτοια, μετά βάζει το παλιό πάλι και τα έκανε... απίστευτα πράγματα...
tommybertsen Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν το πρωτοέκανε , είχα άλλο keyboard και άλλο mouse Δεν είναι ασύρματα. Coolermaster Masterkeys Pro L το πληκτρολόγιο (mechanical) και Steelseries Rival 300 το ποντίκι. Δεν τα είχα τον Ιούλιο του 2016. Τον Αύγουστο του '16 πήρα το ποντίκι, Οκτώβρη κέρδισα το πληκτρολόγιο. Όντως κουφά πράγματα. Εμένα αναβοσβήνει η οθόνη μόλις ανάβω τον απορροφητήρα πάντως Αυτό, τίποτα άλλο, μετά όλα κανονικά! Έχω αρχίζει και πειθομαι ότι ΔΕΝ πρόκειται για οτιδήποτε hardwarικο εν τέλει. Βάζω κάποιον 3d party explorer και κανένα θέμα δεν προκύπτει... Ότι προκαλείται , είναι ξεκάθαρα θέμα explorer , οποίο παρατράγουδο προκαλειται από το συγκεκριμένο πρόβλημα... Πχ έβαλα δύο διαφορετικούς εξπλορερ και δεν γίνεται αυτό... Το θέμα είναι να τους συνηθίσω ... o XYplorer μου άρεσε, δεν είναι δωρεάν όμως... Ο one commander, έιναι. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από tommybertsen
SeXBOX Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 10 hours ago, tommybertsen said: Έχω αρχίζει και πειθομαι ότι ΔΕΝ πρόκειται για οτιδήποτε hardwarικο εν τέλει. Βάζω κάποιον 3d party explorer και κανένα θέμα δεν προκύπτει... Ότι προκαλείται , είναι ξεκάθαρα θέμα explorer , οποίο παρατράγουδο προκαλειται από το συγκεκριμένο πρόβλημα... Πχ έβαλα δύο διαφορετικούς εξπλορερ και δεν γίνεται αυτό... Το θέμα είναι να τους συνηθίσω ... o XYplorer μου άρεσε, δεν είναι δωρεάν όμως... Ο one commander, έιναι. Ωραία, αν και είναι θέμα να τον συνηθίσεις είναι καλό το ότι υπάρχει εναλλακτικός που δουλεύει μια χαρά. Πάντως μια απορία, σε Safe Mode στο κάνει; Να απενεργοποιήσεις όλα τα Services και να κάνεις Clean Boot; Γιατί αν είναι να δουλεύει ο εναλλακτικός τότε ο Explorer των Windows κάπου κάνει με κάτι Conflict είτε Hardware ή Software. Μπορεί να έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά πάντα υπάρχει κάτι που μας ξεφεύγει, μηχανές δεν είμαστε, άνθρωποι είμαστε όλο και κάτι θα ξεχνάμε.
panakos_thess Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Καπου διαβασα την Τριτη που μας ερχετε θα βγει official αν δεν υπαρχει προβλημα με Blue screens κλπ.. οποτε οργανωθείτε
tommybertsen Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δυστυχώς ναι, δοκίμασα ξανά χτες σε safe mode και το κάνει... Έχω κάνει 2 φορές clean boot... Επίσης μπορεί να κάνει το restart, αν πάω πχ να ανοίξω control panel - programs and features ξέρω γω. ΟΤΙ σχετίζεται με άνοιγμα μέσω του windows file explorer κάνει restart γενικότερα το windows explorer. Όταν ο file explorer είναι ο ΧYplorer για παράδειγμα ή όποιος άλλος, δεν το κάνει. Αλλά είναι ο file explorer απλά, όχι το shell, οπότε το πρόβλημα ουσιαστικά είναι εκεί...
therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Εχουμε επιτελους νεα καταληκτικη ημερομηνια για 1803 και Τι ειναι αυτο το blocking bug Που αναφερουν οτι καθυστερει τη κυκλοφορια
tommybertsen Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δεν έχουμε ημερομηνία. 4-5 σελίδες πιο πίσω θα βρεις λινκ με λίγες παραπάνω λεπτομέρειες
SeXBOX Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 hours ago, panakos_thess said: Καπου διαβασα την Τριτη που μας ερχετε θα βγει official αν δεν υπαρχει προβλημα με Blue screens κλπ.. οποτε οργανωθείτε Ξανά μπήκα Insider και κατέβασε κανονικά το τελικό διορθωμένο. Οπότε ο καιρός γαρ εγγύς. 1 hour ago, tommybertsen said: Δυστυχώς ναι, δοκίμασα ξανά χτες σε safe mode και το κάνει... Έχω κάνει 2 φορές clean boot... Επίσης μπορεί να κάνει το restart, αν πάω πχ να ανοίξω control panel - programs and features ξέρω γω. ΟΤΙ σχετίζεται με άνοιγμα μέσω του windows file explorer κάνει restart γενικότερα το windows explorer. Όταν ο file explorer είναι ο ΧYplorer για παράδειγμα ή όποιος άλλος, δεν το κάνει. Αλλά είναι ο file explorer απλά, όχι το shell, οπότε το πρόβλημα ουσιαστικά είναι εκεί... Βασικά εμένα δεν με προβληματίζει τόσο το πρόβλημα σαν Explorer μόνο, αλλά το πως γίνεται να σε "ακολουθεί" σε κάθε Install... πολύ κουφό πράγμα... πρέπει να σιγουρευτείς 10000% ότι δεν είναι κάτι που πάντα κάνεις σαν ρουτίνα και δεν το υποψιάζεσαι καν... 22 minutes ago, therock said: Εχουμε επιτελους νεα καταληκτικη ημερομηνια για 1803 και Τι ειναι αυτο το blocking bug Που αναφερουν οτι καθυστερει τη κυκλοφορια It is coming.... το bug ήταν BSODS και εφαρμογές παρασκηνίου που άνοιγαν στο άνοιγμα του υπολογιστή και ας τις είχες τερματίσει και κάτι αλλά που δεν ανέφερε η MS ή τουλάχιστον δεν διάβασα εγώ.
panakos_thess Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 εσυ που το εβαλές ριξε μια φωτο winver να δουμε τι λεει
SeXBOX Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 minutes ago, panakos_thess said: εσυ που το εβαλές ριξε μια φωτο winver να δουμε τι λεει
panakos_thess Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Παιζει να ειναι το τελικο αυτο εχω και εγω απο .ISO που βρηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις