SeXBOX Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 minutes ago, p4n0s86 said: Όπως; Ρωτάω για να ξέρω, επειδή εγώ το χρησιμοποιώ (χωρίς να τρέχει στην εκκίνηση πάντως). Εικονίδιο και ο φάκελος του.
p4n0s86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, SeXBOX είπε Εικονίδιο και ο φάκελος του. Δεν σε κατάλαβα. Τι πρόβλημα δημιουργούν αυτά δηλαδή;
SeXBOX Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Εικονίδιο και φάκελος κανένα, σαν Service δημιουργεί προβλήματα. https://www.windowscentral.com/how-disable-or-uninstall-onedrive-windows-10
p4n0s86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, SeXBOX είπε σαν Service δημιουργεί προβλήματα Γι' αυτά τα προβλήματα ρώτησα εξ' αρχής, αν μπορείς να αναφέρεις 2-3 παραδείγματα για να γνωρίζω κι εγώ που το χρησιμοποιώ χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα προς το παρόν.
SeXBOX Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Τρώει πόρους, τρέχει στο παρασκήνιο και τραβάει δεδομένα σου, δημιουργεί lag σε μερικούς στον explorer και boot time, κρατάει στον δίσκο σου ένα ποσοστό 5-10% ενεργό χωρίς να κάνεις τίποτα, απλά διαβάζει και τραβάει δεδομένα και χωρίς την έγκριση σου.
tommybertsen Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Κατάφερα να κάνω reinstall μέσω system32 το onedrive και να το απενεργοποιήσω ώστε να μη φαίνεται στο explorer. Εννοείται ότι δεν έγινε κάτι όσον αφορά το δικό μου θέμα
SeXBOX Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 48 minutes ago, tommybertsen said: Κατάφερα να κάνω reinstall μέσω system32 το onedrive και να το απενεργοποιήσω ώστε να μη φαίνεται στο explorer. Εννοείται ότι δεν έγινε κάτι όσον αφορά το δικό μου θέμα Θα σκάσω με το πρόβλημα σας!!!!! Ήδη δουλεύω και κάνω παύσεις για να διαβάσω και να δω τι μπορώ να κάνω/προτείνω μπας και φτιάξει!
tommybertsen Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1000 Thanx για την προσπάθεια ρε μαν! Appreciated, really! Τελευταία μετά από κάθε φορά που κρασάρει ο εξπλόρερ, βλέπω αυτό σαν event στον event viewer. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη ούτε ως προς αυτό ούτε ως προς τίποτα άλλο.. Δεν υπάρχουν patterns ώστε να πεις "αυτό φταίει". Το ξέρω πως αν κάνω new user account, θα στρώσει. Θα δοκιμάσω σε λίγο να συνδεθώ με το ms account αντί του local, αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά, θέλει καινούριο από την αρχή... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από tommybertsen
Centurion Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Κατάφερα να κάνω reinstall μέσω system32 το onedrive και να το απενεργοποιήσω ώστε να μη φαίνεται στο explorer. Εννοείται ότι δεν έγινε κάτι όσον αφορά το δικό μου θέμα Το onedrive γίνεται uninstall κανονικά μέσα από τα προγράμματα στον πίνακα ελέγχου.
tommybertsen Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δεν βγαίνει όμως το φακελάκι που είναι στον explorer όταν το κάνεις αυτό. Μένει άδειο, εκεί στην ακρίτσα του Ακριβώς επειδή το είχα κάνει uninstall, χρειάστηκε reinstall και απενεργοποίηση (και μετά διώξιμο) για να φύγει το φακελάκι.
SeXBOX Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 14 minutes ago, tommybertsen said: 1000 Thanx για την προσπάθεια ρε μαν! Appreciated, really! Τελευταία μετά από κάθε φορά που κρασάρει ο εξπλόρερ, βλέπω αυτό σαν event στον event viewer. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη ούτε ως προς αυτό ούτε ως προς τίποτα άλλο.. Δεν υπάρχουν patterns ώστε να πεις "αυτό φταίει". Το ξέρω πως αν κάνω new user account, θα στρώσει. Θα δοκιμάσω σε λίγο να συνδεθώ με το ms account αντί του local, αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά, θέλει καινούριο από την αρχή... Όπα κάτσε τέτοιο εχω "φάει" κι εγώ πριν χρονια και κάπως το είχα λύσει!!! Δε θυμάμαι πως θα το ψάξω να δω στα Site που εχω πάει μιας και εχω ιστορικό στον FF 5 χρονών με το Mozbackup.
kostakiss Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 4 hours ago, kostakiss said: παιδια ειμαι απο λαπτοπ διετιας και ουτε και βλεπω στο task manager 100% ο δισκος και ειναι στο 50% χωρητικοτητας σας παραθετω και το λαπτοπ https://www.e-shop.gr/laptop-fujitsu-lifebook-a555-156-fhd-intel-core-i5-5200u-4gb-500gb-amd-r7-m260-2gb-no-os-p-PER.923411 Εμενα κανείς;
tommybertsen Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kostakiss είπε Εμενα κανείς; Μα δεν δείχνεις τι ακριβώς χρησιμοποιεί το δίσκο , ούτε είναι κατανοητή η ερώτηση. Βασικά δεν υπάρχει καν ερώτηση. Τι ακριβώς να πούμε; Κάνε sort ανά χρήση δίσκου να δούμε τι χρησιμοποιεί το δίσκο. Συνήθως το defender είναι υπαίτιος για τέτοιες συμπεριφορές. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από tommybertsen
SeXBOX Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 minute ago, kostakiss said: Εμενα κανείς; Malware μυρίζει που κατασπαράζει ότι μένει ελεύθερο στον σκληρό για λογαριασμό τρίτου, κανε scan με Malwarebytes, Adaware κλπ. Σαν minning μοιάζει να κάνει για κάποιον. @tommybertsen Θυμήθηκα στην περίπτωση μου τι είχα κάνει... είχα 3 monitors στην ίδια κάρτα και είχα βάλει wallpapers σε slideshow για 3 monitors, σταμάτησα το slideshow, εγκατέστησα ένα ένα monitor (Dell) τους οδηγούς από Device manager, είχα κάνει αναβάθμιση στον οδηγό της κάρτας γραφικών, μέσα από το Nvidia Panel έβαλα Manage 3D Settings > Power management mode = pref maximum performance. Και τέλος ξήλωσα, επεξεργαστή, ram και gpus τα έκανα reseetting και λύθηκε. Από τότε δεν ξανά έβγαλε αλλά βέβαια εχω κάνει ξανά clean install και δεν εχω κάνει πάλι τα ίδια πράγματα χωρίς και δεν μου το έχει ξαναβγάλει, δεν χρειάστηκε, περίεργα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις