SeXBOX Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 minutes ago, dnikolidak said: Κατέβασα απο εδω το iso, το έκαψα με ImgBurn αλλα δεν bootάρει απ το DVD. Δοκίμασα με το win7 dvd και ξεκινάει κανονικά. Πρέπει να προσέξω κάτι για να είναι bootable to DVD; Motherboard asus M4A87td phenom ii x4 955 Άναψε τον υπολογιστή και πάτα το πλήκτρο της μητρικής σου που σε βάζει στο boot menu και επιλέγεις από που να κάνει boot και αντί για σκληρό πάτα το DVD. Αλλά ή καλύτερη και προτεινόμενη λύση είναι να κάνεις bootable USB με το Rufus.
dnikolidak Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, SeXBOX είπε Άναψε τον υπολογιστή και πάτα το πλήκτρο της μητρικής σου που σε βάζει στο boot menu και επιλέγεις από που να κάνει boot και αντί για σκληρό πάτα το DVD. Αλλά ή καλύτερη και προτεινόμενη λύση είναι να κάνεις bootable USB με το Rufus. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το είχα ρυθμίσει ήδη στο bios σαν πρώτη συσκευή boot to dvd. Πράγματι ξεκίνησε μου ζήτησε το γνωστό να πατήσω κάποιο πλήκτρο για bootαρει απ το dvd αλλά μετά μαύρη οθόνη και διάφοροι ήχοι απ το dvd σα να προσπαθεί να διαβάσει αλλα τπτ. Μήπως φταίει οτι το dvd ειναι παλιο και δεν είναι sata; Η μητρική έχει και εναν επιπλέον ata controler και σκέπτομαι μήπως τα win10 δεν τον αναγνωρίζουν.
SeXBOX Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 minute ago, dnikolidak said: Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το είχα ρυθμίσει ήδη στο bios σαν πρώτη συσκευή boot to dvd. Πράγματι ξεκίνησε μου ζήτησε το γνωστό να πατήσω κάποιο πλήκτρο για bootαρει απ το dvd αλλά μετά μαύρη οθόνη και διάφοροι ήχοι απ το dvd σα να προσπαθεί να διαβάσει αλλα τπτ. Μήπως φταίει οτι το dvd ειναι παλιο και δεν είναι sata; Η μητρική έχει και εναν επιπλέον ata controler και σκέπτομαι μήπως τα win10 δεν τον αναγνωρίζουν. Μάλλον έγινε κάποιο σφάλμα κατά την εγγραφή του, μήπως το έκαψες σε γρήγορη ταχύτητα; Όπως σου είπα, αυτό που λένε οι περισσότεροι και η Microsoft δλδ bootable USB. Δεν ξέρω και αν το έχει κάνει ετσι η MS να γίνεται μόνο με USB.
dnikolidak Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Μάλλον έγινε κάποιο σφάλμα κατά την εγγραφή του, μήπως το έκαψες σε γρήγορη ταχύτητα; Όπως σου είπα, αυτό που λένε οι περισσότεροι και η Microsoft δλδ bootable USB. Δεν ξέρω και αν το έχει κάνει ετσι η MS να γίνεται μόνο με USB. Ταχύτητα χ4 το έκαψα και δεν μου έβγαλε κάποιο σφάλμα το ImgBurn. Μέσα απ τα windows βλέπω κανονικά όλα τα αρχεία στ dvd. Anyway θα δοκιμάσω και rufus gia USB. Thanks
Balantakos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/04/16/announcing-windows-10-insider-preview-build-17134-for-fast/ 1
tommybertsen Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Εμένα πάντως επανήλθε το πρόβλημα με το explorer.exe που με βασανίζει από το...2016 Με το μεγάλο update θα λυθεί , και κάνω υπομονή , ως πότε όμως να δω... Το αστείο είναι πως στης κοπέλας μου δεν εμφανίστηκε. Παρόμοιο σύστημα έχουμε. Δεν μπορώ να βρω patterns για το τι το προκαλεί. Μου δίνεται η εντύπωση πως το κάνει το defender ή κάτι τέτοιο, αλλά όταν το πρωτοπάθαινα, δεν ήταν ενεργό το defender. Όποιος έχει την όρεξη να διαβάσει το thread, μέχρι και ιός νόμιζα ότι φταίει, αλλά καμία σχέση. Θαρρώ πως το πρόβλημα είναι συνδυασμός hw & sw... Δεν μπορώ αλλιώς να το εξηγήσω...
tommybertsen Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δεν βλέπω τίποτα... Περιμένω πλέον , κοίτα να δεις, ότι θα το περίμενα κιόλας, δεν το...περίμενα
SeXBOX Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Εμένα προχθές η 1803 μου αφαίρεσε βασικές εφαρμογές των Windows ναι καλα διαβασατε των Windows... όπως το Media player, Photos, Calendar, Maps κλπ... ευτυχώς είχα προνοήσει και εχω βάλει να κρατάει Scheduled ένα Image των windows και έκανα Restore σε 1 μέρα πριν. Το έψαξα google πολλοί το έχουν το πρόβλημα αλλά καμία λύση που πρότειναν δεν λειτουργούσε.
tommybertsen Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) What the hell? Εντάξει, το wmp κάπου κάπου χρειάζεται...δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να στο αφαίρεσε...αλλά βιάζεσαι μαν, το είπαμε Εγώ δεν βιάζομαι, περιμένω να τελειώσει το ρημάδι και μετά να το κάνω , όταν έρθει κανονικά. Δεν θα βρεις εύκολα λύσεις για τέτοια θέματα όταν ένα update το βάζεις πριν την ώρα του Ειδικά όταν έχει bugs που δεν ανέφερε κανείς (πλην μεμονωμένων ατόμων όπου πέρασαν το update και τα βλέπουν - κλασικά στον καθένα κάτι διαφορετικό). Αυτό το δικό μου πρόβλημα πάει πολύ καιρό τώρα και είναι τρομερά εκνευριστικό. Ανοίγεις ένα αρχείο, τσουπ , restart o explorer. Ανοίγεις ένα φάκελο, ανοίγει σε 2ο και 3ο παράθυρο άμα λάχει. Κάποιος από εδώ μέσα είχε το πρόβλημα θυμάμαι. Συμβαίνει ανεξαρτήτως έκδοσης, στο διπλανό pc δεν έχει συμβεί ποτέ. Βγάλε άκρη, ίδια βασικά προγράμματα έχουμε ... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από tommybertsen
SeXBOX Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ήμουν πολύ απογοητευμένος με την 1709, ε λέω ας βάλω την 1803, δεν το μετανιώνω γιατί αυτά τα προβλήματα που εχω με 1803 τα είχα διπλάσια στην 1709. Άσε που έχει και νέα features που είναι χρήσιμα. Αλλά έμαθα ένα πράγμα από την πρώτη φορά που έγινε wiped ο SSD από το πουθενά "κράτα πάντα σε έναν σκληρό image για recovery και backup για αρχεία" είναι νόμος πλέον αυτό! Όσο για το πρόβλημα σου μου μυρίζει πρόβλημα με pagefile.sys ή σβήσε το αφού το απενεργοποιήσεις πρώτα και κανε το delete και βάλτο ξανά στο Automatic. Εκεί πήγε το μυαλό μου με το πρόβλημα που πες. Μπορείς να τρέξεις και τα Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth και Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth σε CMD ή δες το ακόλουθο https://www.windowscentral.com/how-use-sfc-command-utility-fix-system-files-windows-10
tommybertsen Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα έχω τρέξει ΟΛΑ τα παραπάνω Όμως ΟΛΑ Το event viewer βγάζει τα παρακάτω: Faulting application name: explorer.exe, version: 10.0.16299.248, time stamp: 0x18ee648b Faulting module name: windows.storage.dll, version: 10.0.16299.371, time stamp: 0xaa4d43b0 Exception code: 0xc000041d Fault offset: 0x00000000000bbe7a Faulting process id: 0x5e4 Faulting application start time: 0x01d3d5d339126bed Faulting application path: C:\WINDOWS\explorer.exe Faulting module path: C:\WINDOWS\System32\windows.storage.dll Report Id: 57b296d7-b7cc-43e0-aa5f-184f9520521e Faulting package full name: Faulting package-relative application ID: Ενίοτε, το faulting module path αναφέρει για το \system32\ntdll.dll ...Αυτή τη φορά δεν το πέτυχα αυτό, παρά μόνο για το windows.storage.dll. Δεν βγάζω άκρη Για το pagefile, θα το τσεκάρω! Είναι το μόνο που δεν τσέκαρα, αν και οι ελπίδες είναι φρούδες Πως το βρίσκω το pagefile.sys γιατί έχω ξεχάσει; Να το απενεργοποιήσω το pagefile ξέρω, να βρω το αρχείο δεν το βρίσκω γιατί το search μου κρασάρει τον explorer.... Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει αρχείο βέβαια, μάλλον βλακείες λέω Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από tommybertsen
SeXBOX Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Λογικά θα το έχεις δει αλλά λέω να το βάλω μπας και σου έχει ξεφύγει. Έχει στην περιγραφή τα links για κατέβασμα. Download video
tommybertsen Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και δε το είχα δει, είχα κατεβάσει digitally signed το αρχείο και δεν άλλαξε κάτι. Είχα κάνει αυτό με το register , δεν άλλαξε κάτι. ΤΟ ΜΟΝΟ που το διόρθωνε είναι νέο user account, το οποίο είναι άχρηστο να το κάνω, γιατί αν είναι να κάνω αυτό, καλύτερα clean install... Τώρα, το δικό του windows.storage.dll έχει υπογραφή από το 2016... θα το δοκιμάσω tho... Πάντως δεν αναφέρει ποιο είναι (αν θα το βάλω στο system32 ή στο syswow64). edit: Τίποτα με τα παραπάνω Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από tommybertsen
p4n0s86 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, tommybertsen είπε ΤΟ ΜΟΝΟ που το διόρθωνε είναι νέο user account, το οποίο είναι άχρηστο να το κάνω, γιατί αν είναι να κάνω αυτό, καλύτερα clean install.. Από το 2016 δεν έχεις κάνει φορμάτ δηλαδή αν λύνει το πρόβλημα; Αν ναι, γιατί; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από p4n0s86
Προτεινόμενες αναρτήσεις