jack124 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η microsoft δεν είχε δώσει ποτέ επίσημη ημερομηνία αλλά ήταν σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στις 10/4 από εσωτερικές πηγές και όντως θα έβγαινε . Υπάρχουν 3 φήμες μέχρι τώρα που ευθύνονται για την καθυστέρηση. 1) Δεν ικανοποιούσε το όνομα Spring Creators Update και αποφάσισαν τελευταία στιγμή να μην βγάλουν το update και να αλλάξουν ονομασία, αν είστε insider στην 1803 έλεγε σήμερα συγκεντρωτική ενημέρωση.... για το windows version next (17133.73) οπότε θα μπορούσε να παίζει κάτι με το όνομα 2)Υπήρχε κάποιο σοβαρό bug που δεν επέτρεψε τελικά την κυκλοφορία του update (δεν είναι γνωστό το αν το έλυσαν το bug) 3)Απλά υπήρξε αναδιοργάνωση από την εταιρία γιατί δεν είχαν πει τίποτα επίσημα και όλα ήταν από πηγες Κάποιοι λένε ότι τις επόμενες μέρες/εβδομάδες θα βγει οπότε υπομονή... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από jack124
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Το 1) σβήστο. Η πρωταπριλιά ήταν πριν 10 μέρες.
Retromaniac Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, jack124 είπε Η microsoft δεν είχε δώσει ποτέ επίσημη ημερομηνία αλλά ήταν σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στις 10/4 από εσωτερικές πηγές και όντως θα έβγαινε . Υπάρχουν 3 φήμες μέχρι τώρα που ευθύνονται για την καθυστέρηση. 1) Δεν ικανοποιούσε το όνομα Spring Creators Update και αποφάσισαν τελευταία στιγμή να μην βγάλουν το update και να αλλάξουν ονομασία, αν είστε insider στην 1803 έλεγε σήμερα συγκεντρωτική ενημέρωση.... για το windows version next (17133.73) οπότε θα μπορούσε να παίζει κάτι με το όνομα Ναι γιατί λίγο πριν βγει η νέα έκδοση, όποιος είναι στην fast παίρνει την επόμενη windows version. Δεν άλλαξε σχέδια τελευταία στιγμή.
p4n0s86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εγώ για 11-12 Απριλίου είχα ακούσει εδώ και βδομάδες πάντως. Υπομονή...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γράψτε αυτό στο cmd(admin rights) για να εμφανιστεί το Ultimate Performance στο power plan. Δουλεύει ΜΟΝΟ στην RS4(1803). ''powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61'' 6 hours ago, jack124 said: Η microsoft δεν είχε δώσει ποτέ επίσημη ημερομηνία αλλά ήταν σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στις 10/4 από εσωτερικές πηγές και όντως θα έβγαινε . Υπάρχουν 3 φήμες μέχρι τώρα που ευθύνονται για την καθυστέρηση. 1) Δεν ικανοποιούσε το όνομα Spring Creators Update και αποφάσισαν τελευταία στιγμή να μην βγάλουν το update και να αλλάξουν ονομασία, αν είστε insider στην 1803 έλεγε σήμερα συγκεντρωτική ενημέρωση.... για το windows version next (17133.73) οπότε θα μπορούσε να παίζει κάτι με το όνομα 2)Υπήρχε κάποιο σοβαρό bug που δεν επέτρεψε τελικά την κυκλοφορία του update (δεν είναι γνωστό το αν το έλυσαν το bug) 3)Απλά υπήρξε αναδιοργάνωση από την εταιρία γιατί δεν είχαν πει τίποτα επίσημα και όλα ήταν από πηγες Κάποιοι λένε ότι τις επόμενες μέρες/εβδομάδες θα βγει οπότε υπομονή... Υπάρχει bug με τα backround apps να ενεργοποιούνται ξανά μετά από reboot και δυστυχώς δεν λύθηκε με το CU που έβγαλαν. Κατά τα άλλα το πάνε σιγά σιγά γιατί είναι εκατομμύρια τα PC που θα πάρουν την αναβάθμιση και πρέπει να μην τα σκατώσουν όσο μπορούν. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead 1
SeXBOX Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Υπάρχει bug με τα backround apps να ενεργοποιούνται ξανά μετά από reboot και δυστυχώς δεν λύθηκε με το CU που έβγαλαν. Κατά τα άλλα το πάνε σιγά σιγά γιατί είναι εκατομμύρια τα PC που θα πάρουν την αναβάθμιση και πρέπει να μην τα σκατώσουν όσο μπορούν. Ομολογώ πως σε εμένα δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, πριν που έκανα κάποια update τα κλασσικά Definitions, μετά το reboot παρατήρησα ότι οι διεργασίες μου που μου έτρωγαν 50% μνήμη μου τρώνε μόλις 35-40% με 90% cpu load. Πάντως όσοι βιάζονται μπορούν να κατεβάσουν το ISO που έφτιαξα και ανέβασα και να το περάσουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Αν έχεις κάνει upgrade δεν το έχεις το bug, ισχύει μόνο για όσους έχουν κάνει clean install.
panakos_thess Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Να δουμε ποτε θα βγει παντως το κοβω σημερα
johnyboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 αξίζει να αγοράσει κανείς OEM key για win 10? το βρηκα σε καλή τιμή και το σκέφτομαι
SeXBOX Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 15 minutes ago, johnyboy said: αξίζει να αγοράσει κανείς OEM key για win 10? το βρηκα σε καλή τιμή και το σκέφτομαι Αν είναι πάνω από 5€ δεν αξίζει. Ebay υποθέτω βρήκες ε; Αν όχι εκεί θα βρεις πολύ φτηνά.
johnyboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, SeXBOX είπε Αν είναι πάνω από 5€ δεν αξίζει. Ebay υποθέτω βρήκες ε; Αν όχι εκεί θα βρεις πολύ φτηνά. απο allkeyshop βρηκα κατα τυχη στα 8 ευρω και το σκέφτομαι.
tommybertsen Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 To allkeyshop δεν είναι κάποιο κατάστημα. Λίστα καταστημάτων σου βγάζει. Το πρώτο που βγάζει είναι το psngames από το οποίο έχω αγοράσει κι εγώ με 6.40€ τότε που το πήρα.
SeXBOX Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 minute ago, johnyboy said: απο allkeyshop βρηκα κατα τυχη στα 8 ευρω και το σκέφτομαι. ψάξε ebay για κάποιον που πουλάει φθηνότερα και έχει τουλάχιστον 99,0% feedback και να έχει πουλήσει ήδη αρκετά.
johnyboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, SeXBOX είπε ψάξε ebay για κάποιον που πουλάει φθηνότερα και έχει τουλάχιστον 99,0% feedback και να έχει πουλήσει ήδη αρκετά. βρηκα ήδη αλλα πως γίνεται απο εκει?στο στέλνει σε μεηλ, ειναι οεμ κλπ?
SeXBOX Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 minutes ago, johnyboy said: βρηκα ήδη αλλα πως γίνεται απο εκει?στο στέλνει σε μεηλ, ειναι οεμ κλπ? Ναι με email ή αμέσως ή σε 24 ώρες, έχει OEM και Retail ανάλογα τι χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις