Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fearless είπε

Το αφηνω για το βραδυ αν δεν διαβασω κατι σιγουρο εδω μεσα η καπου αλλου

Δες τι είπε ο Τεο παραπάνω. Δίκιο έχει :) 

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Κατεβάζεις το Media Creation Tool και μετά κάνεις δεξί κλίκ->ιδιότητες->λεπτομέρειες και εκεί σου λέει την έκδοση. Προς το παρόν είναι 16299.

Σωστος, λεει: 16299

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Sarandis είπε

Δοκίμασε αυτό το ai suite. Είχε γίνει update μετά τα spectre/meltdown patches για να παίζει. Δεν έχω περάσει ακόμα την νέα έκδοση windows.

http://www.guru3d.com/news-story/asus-releases-ai-suite-3-beta-compatible-with-meltdown-spectre-windows-patch.html

Blue screen και με αυτο το app. H Asus πρέπει να κάνει συμβατά τα προγράμματα τις με την τελευταία έκδοση 1803 μάλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Blue screen και με αυτο το app. H Asus πρέπει να κάνει συμβατά τα προγράμματα τις με την τελευταία έκδοση 1803 μάλλον.

πολυ περιεργο μου φαινετε να δουλευει αψογα το ai suite II με οτι πιο τελευταιο εχει δωσει η ms σε  build insider preview 1803/17693 !!

ψβχχψβψχβ.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε

πολυ περιεργο μου φαινετε να δουλευει αψογα το ai suite II με οτι πιο τελευταιο εχει δωσει η ms σε  build insider preview 1803/17693 !!

ψβχχψβψχβ.JPG

Kοίταξα στο event viewer και λέει

Problem signature
Problem Event Name:    BlueScreen
Code:    3b

θα το ψάξω μόλις τελειώσω από την δουλειά. Η drivers της asus 1080 φταίγανε. Oταν έβαλα την 1803 versions τα windows βάλαν αυτόματα τους drivers αλλα βαλαν παλια εκδοση, Δεν περίμενα ότι είχαν βάλει παλιά έκδοση νόμιζα είχα την τελευταία. Tώρα έβαλα την τελευταία και είναι ok.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Ακόμα να βγει το επίσημο ISO της RS4...Περίεργο...

Καθολου περιεργο..στην ελλαδα τα Cumulative βγαινουν το βραδυ, οποτε μετα τις 10 θα δουμε.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Η αναβαθμιση η το Media creation tool?

Η αναβάθμιση δεν θα κυκλοφορήσει μάλλον σήμερα. Οπότε και το MCT δεν θα αναβαθμίζει το σύστημα στην νέα ενημέρωση... 

Δημοσ.

Ελεος... Θελω να κανω φορματ και ειπα να περασω απευθειας την νεα εκδοση και τρωμε πορτα... Γιατι οχι σημερα?  Εχουμε επισημη εμημερωση? Για ποτε παει? 

Δημοσ.

Έβαλα και το CU εγώ, όλα κομπλέ.

UPDATE 4/10: We have released KB4100375 (OS Build 17133.73) to Windows Insiders running Build 17133 in the Fast, Slow, and Release Preview rings. This update includes the following quality improvements (no new OS features):

• Addresses a PDF security issue in Microsoft Edge.
  • Addresses an issue that, in some instances, prevents Internet Explorer from identifying custom controls.
  • Security updates to Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft scripting engine, Windows kernel, Microsoft graphics component, Windows Server, Windows cryptography, and Windows datacenter networking.

KB4100375

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...