Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατέβασα το iso. Πως θα καταλάβω ότι είναι η έκδοση που βγαίνει αύριο χωρίς να κάνω φορματ;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από πέρυσι ταλαιπωρούμαι με το creator update από την 1703 στην 1709 που έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στα Office 2010, με μήνυμα να βάλω το CD του, που δεν το έχω.

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά πάντα καταλήγω στο ίδιο αποτέλεσμα και ξαναγυρίζω στην 1703. Τις τελευταίες 15 μέρες λίγο μετά το άνοιγμα του desktop εμφανίζει το μήνυμα για update, ξεκινάει το κατέβασμα και φτάνει σε ένα σημείο που είτε βγάζει μήνυμα για πρόβλημα και σταματάει είτε γυρίζει αυτόματα στην 1703 χωρίς να επέμβω. Το θέμα έχει γίνει από ενοχλητικό σε προβληματικό. Χθες το απόγευμα άνοιξα τον υπολογιστή και έβγαλε μήνυμα ότι δεν βρίσκει το δικό μου sign in (!!!) και αναγκάστηκα να μπω μέσω F8 για να ξεπεράσω το πρόβλημα.

Είναι προφανές ότι, με την κατάσταση αυτή, δεν γίνονται ενημερώσεις στην 1703 και στο Office. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσω το πρόβλημα;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Βγήκε και επίσημα το iso.

Download από 'δω:

https://tb.rg-adguard.net/public.php

Από το Media Creation Tool το τελευταίο δεν θα κατεβάσει αφού βγήκε επίσημα; 

Άσε που από το παραπάνω link λαμβάνω 

Αναφορά σε κείμενο

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι στιγμής το 1803 έχει αποδειχθεί καλύτερο του 1709, OC friendly, ελαφρύ, καλό βελτιωμένο Security/Defender, περισσότερες επιλογές στα Settings και πια μαζεμένα, HDR. Μέχρι στιγμής πρόγραμμα που να έχει πρόβλημα δεν εχω βρει από αυτά που εχω. Το μόνο κακό είναι αυτός ο task manager που με AMD άλλα GHz λέει και άλλα είναι και τις εφαρμογές που στις εμφανίζει λες και έχεις ανοίξει 300 ενώ τρέχεις 2-3. Από σήμερα οι μη insiders που βγαίνει και επίσημα εύχομαι να έρθουν χρήσιμα official updates.

Edit: Αν δεν είχα σημαντικά σεταρισμένα προγράμματα θα έκανα σίγουρα ενα Clean install αλλά για να περάσω όσα εχω θέλει δουλειά τουλάχιστον 3 εβδομάδων.

Επεξ/σία από SeXBOX
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, fearless είπε

Μπορουμε να γνωριζουμε αν το Media Creation Tool εχει την 1803 ver;

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Από τον τίτλο στην αρχή που λέει 

Η ενημέρωση Windows 10 Fall Creators Update είναι διαθέσιμη

Μου φαίνεται πως δεν είναι το Spring. But who knows... Κάπως έβλεπαν τα παιδιά το source και καταλάβαιναν αν είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Μέχρι στιγμής το 1803 έχει αποδειχθεί καλύτερο του 1709, OC friendly, ελαφρύ, καλό βελτιωμένο Security/Defender, περισσότερες επιλογές στα Settings και πια μαζεμένα, HDR. Μέχρι στιγμής πρόγραμμα που να έχει πρόβλημα δεν εχω βρει από αυτά που εχω. Το μόνο κακό είναι αυτός ο task manager που με AMD άλλα GHz λέει και άλλα είναι και τις εφαρμογές που στις εμφανίζει λες και έχεις ανοίξει 300 ενώ τρέχεις 2-3. Από σήμερα οι μη insiders που βγαίνει και επίσημα εύχομαι να έρθουν χρήσιμα official updates.

Edit: Αν δεν είχα σημαντικά σεταρισμένα προγράμματα θα έκανα σίγουρα ενα Clean install αλλά για να περάσω όσα εχω θέλει δουλειά τουλάχιστον 3 εβδομάδων.

Εφτιαξε το HDR???αδερφε μου ωραια νεα

Επεξ/σία από bvb7
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fearless είπε

Μπορουμε να γνωριζουμε αν το Media Creation Tool εχει την 1803 ver;

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Κατεβάζεις το Media Creation Tool και μετά κάνεις δεξί κλίκ->ιδιότητες->λεπτομέρειες και εκεί σου λέει την έκδοση. Προς το παρόν είναι 16299.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Από τον τίτλο στην αρχή που λέει 

Η ενημέρωση Windows 10 Fall Creators Update είναι διαθέσιμη

Το αφηνω για το βραδυ αν δεν διαβασω κατι σιγουρο εδω μεσα η καπου αλλου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...