p4n0s86 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Συνεχίζεις να λες τα δικά σου. Επαναλαμβάνω λοιπόν σε πολλά μηχανήματα κατά καιρούς κάνω την αναβάθμιση όχι χειροκίνητα αλλά μέσω του Update and Security και παρόλο αυτά δημιουργούνται προβλήματα. Αυτό έγραψα λοιπόν και εσύ διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω. Δεν έγραψα για χειροκίνητα ή μη. Το γράφω στο 1ο μου post. Και συνεχίσεις να γράφεις για πράγματα που δεν έχω γράψει. Δεν διαμαρτυρήθηκα για το χειροκίνητα αλλά γενικά για τα προβλήματα που παρουσιάζουν είτε χειροκίνητα είτε όχι. Και συνεχίζεις να μην με διαβάζεις όταν έγραψα ότι έκανα τη αναβάθμιση και μάλιστα μου διόρθωσε πρόβλημα και δεν μου δημιούργησε. Και η αναβάθμιση δεν έγινε χειροκίνητα. Το update το πήρα λόγω insider. Ωραία που καταλήγουμε; Απαγορεύεται να πω την άποψη μου; Σου θυμίζω ότι δεν ήμουν αυτός που σε έκανε quote εξ' αρχής, γενικά μίλησα, αντιθέτως εσύ απάντησες επί προσωπικού. Σε ξαναρωτώ γιατί δεν το κατανοώ. Για ποιον λόγο να θέλεις να κάνεις το upgrade χειροκίνητα, ή ακόμη "χειρότερα" να είσαι insider απ' την στιγμή που η γνώμη σου γενικότερα από εμπειρία με την MS και το λογισμικό της είναι κακή και σου δημιουργεί προβλήματα; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από p4n0s86
p4n0s86 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε με τίποτε. Δεν βαριέσαι, καλή καρδιά. Δεν θα σκάσουμε τώρα για ένα update, ούτε για την MS. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, SeXBOX said: Πέρασα κι εγώ την 1803. Οι εντυπώσεις δεν είναι καλύτερες από την 1709. Είναι φανερό ότι "χτίστηκε" καθαρά για laptops... αποκρίνονται γρήγορα τα προγράμματα στο άνοιγμα, καλή χρήση RAM, σχετικά καλά benches. Κακή χρήση για CPU που ανεβάζει θερμοκρασίες(σε εμένα τουλάχιστον), ακόμα στο δίκτυο ο ένας υπολογιστής δεν έχει πρόσβαση στον άλλον ενώ τον βλέπει, έχει πρόβλημα με τους οδηγούς της NVidia ή ο οδηγός θέλει αναβάθμιση, alt + shift για αλλαγή γλωσσάς πρέπει να το πατήσεις 2 φορές μερικές φορές για να αλλάξει, ο task manager τα ίδια... γελάνε και οι πέτρες. Μια χαρά όλα εδώ με upgrade από την 1709..Οι δύο γλώσσες που λες είναι τα δεύτερα Ελληνικά(220) που μπήκαν με το upgrade για άγνωστο λόγο, πας στις ρυθμίσεις και το αφαιρείς. Οι θερμοκρασίες CPU δεν άλλαξαν και η απόκριση είναι πιο ομαλή στα πάντα. Ίσως μιλάμε για την καλύτερη έκδοση so far, η τελευταία καλή ήταν η 1607. Όσο για τους NVIDIA drivers, μια χαρά δουλεύουν οι τελεταίοι(391.35) Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead
SeXBOX Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Just now, Psycho_Warhead said: Μια χαρά όλα εδώ με upgrade από την 1709..Οι δύο γλώσσες που λες είναι τα δεύτερα Ελληνικά(220) που μπήκαν με το upgrade για άγνωστο λόγο, πας στις ρυθμίσεις και το αφαιρείς. Οι θερμοκρασίες CPU δεν άλλαξαν και η απόκριση είναι πιο ομαλή στα πάντα. Ίσως μιλάμε για την καλύτερη έκδοση so far, η τελευταία καλή ήταν η 1607. Όσο για τους NVIDIA drivers, μια χαρά δουλεύουν οι τελεταίοι(391.35) Βρήκα τι χαζομάρα έγινε με την γλώσσα, είχα βάλει τα GB όταν πρώτο έκανα setup και τώρα την αναβάθμιση με US και έπρεπε να βγάλω την μια. Για τις θερμοκρασίες είναι λίγο κουφό... είχα 4,025mhz oc που έπαιζε σταθερά στην 1709 αλλά με το 1803 μου πέταγε μπλε οθόνες, το έβαλα στα 3,9 και μια χαρά και οι θερμοκρασίες. Αυτό με του οδηγούς είναι ότι έχουν ένα πρόβλημα όταν άλλαζα το Output colour depth σε 10 και Output dynamic range σε FULL, κάποιες από τις οθόνες μαυρίζουν κατά την αλλαγή και θέλουν σβήσιμο/άνοιγμα.
asdfaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Καλο πάσχα. Eγώ έκανα dirty flash το April Creators Update σε Ryzen1700x πριν 4 μέρες και είχα κάποια θέματα με high cpu και με lags και με τους drivers τις κάρτας μου. Mετά έκανα format γιατί ήθελα να κάνω επειδή είχα να κάνω από πέρυσι και όλα μετά δούλεψαν τέλεια δεν είχα θεματα. Mια χαρά είναι τώρα. Mε χάλασε που ακόμα δεν βάλαν dark themes στο ui. Η ram πάει λίγο καλύτερα και η θερμοκρασίες επίσης.
Balantakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Εκανα καθαρο Install RS4 πριν λιγες ωρες. Ολα κομπλεε...Smoooooth!
panakos_thess Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 επειδη δεν εψαξα βγηκε τιποτα επισημο iso?
gokuthelegend Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panakos_thess είπε επειδη δεν εψαξα βγηκε τιποτα επισημο iso? Για την Τρίτη που μας έρχεται λένε ότι θα βγει επίσημα. Αν θυμάμαι καλά από τις προηγούμενες φορές, συνήθως βραδάκι, σε ώρα Ελλάδας, βγαίνει το ενημερωμένο Media Creation Tool. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από gokuthelegend 1
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Λογικά σήμερα θα βγούν και τα iso αν θέλουμε να τα περάσουμε μόνοι μας 2
panakos_thess Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ακριβως!!!!!!!μεσω MCT ολα καθαρα ωραια και clean install
asdfaster Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο Spring creators update δεν μου λειτουργεί το asus gpu tweaks 2 και το AI Suite 3. Οταν τα κάνω install πετάει μπλε οθόνη. Εσάς λειτουργούν οποιοι τα χρησιμοποιείτε? υπάρχει κάποιο άλλο να τα αντικαταστήσω αυτα τα 2? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από asdfaster
Sarandis Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δοκίμασε αυτό το ai suite. Είχε γίνει update μετά τα spectre/meltdown patches για να παίζει. Δεν έχω περάσει ακόμα την νέα έκδοση windows. http://www.guru3d.com/news-story/asus-releases-ai-suite-3-beta-compatible-with-meltdown-spectre-windows-patch.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις