SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Να ρωτήσω κατι αν εισαι στο πρόγραμμα για τα builds για το windows insider αφου κατεβάσεις το update το χρησιμοποιείς κανονικά κτλπ οταν αργότερα βγεί το official built για όλους πρέπει να ξανα περάσουν τα windows την τελική έκδοση ή απλα η συγκεκριμένη που έχεις μετατρέπεται σε official ?
Retromaniac Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, SPANK είπε Να ρωτήσω κατι αν εισαι στο πρόγραμμα για τα builds για το windows insider αφου κατεβάσεις το update το χρησιμοποιείς κανονικά κτλπ οταν αργότερα βγεί το official built για όλους πρέπει να ξανα περάσουν τα windows την τελική έκδοση ή απλα η συγκεκριμένη που έχεις μετατρέπεται σε official ? Η έκδοση είναι ΑΚΡΙΒΏΣ η ίδια. Απλά κάνεις opt out αν δεν θες να συνεχίσεις σαν insider. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα καλά με την 17133.1, με upgrade από 16299 και δουλεύουν όλα ρολόι. Διακρίνω μια ταχύτερη απόκριση και γενικά δείχνει 100% stable. Κατά 99,99% είναι η RS4 RTM. Διαθέσιμα και τα ESD: Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead 1
steliosfan Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Τα Win10 ήρθαν εγκατεστημένα σε νέο καθαρό σύστημα (της υπογραφής μου). Ολοι οι drivers up to date, θερμοκρασίες άψογες, κανένα critical event, το χρησιμοποιώ για να μοντάρω βίντεο και όλα ειναι άψογα, γρήγορα, το editing το rendering Κλπ. ΟΜΩΣ Μου έχουν σπάσει πλέον τα νεύρα με το desktop performance, το άνοιγμα φακέλων καθώς και το γενικό feeling τοu mouse. Οταν κάνω Minimize τα desktop items κάνουν σχεδον 1 second να γινουν refresh και το άνοιγμα πχ του My computer ή φακέλων δεν ειναι στιγμιαίο, κάνει ένα Lag. Νιώθω λες κ χρησιμοποιώ υπολογιστή 10ετίας Εχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις απο το net (προσδιορισμός φακέλων, απενεργοποίηση services, power performance, cortana, κλπ κλπ κλπ). Σήμερα θα δοκιμάσω την τελευταία λύση που είναι clean install των drivers της κάρτας γραφικών και εγκατάσταση των παλαιότερων 16.11.4 Αν δεν δουλέψει κ αυτό, τότε επιστρέφω σε Windows 8.1. Απλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Η ερώτηση ειναι, τα 8.1 μπορώ να τα εγκαταστήσω κανονικά με boot πχ απο USB όπως παλιά ? Επίσης License που μπορώ να βρω? Ευχαριστώ πολύ
Balantakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, steliosfan είπε Σήμερα θα δοκιμάσω την τελευταία λύση που είναι clean install των drivers της κάρτας γραφικών και εγκατάσταση των παλαιότερων 16.11.4 Αν δεν δουλέψει κ αυτό, τότε επιστρέφω σε Windows 8.1. Μεγα λαθος. Παντα τον τελευταιο GPU Driver. v18.3.4 αυτη την στιγμη. Γνωμη μου ειναι κατεβασε το τελευταιο ISO που μολις βγηκε RS4, και κανε καθαρη εγκατασταση των windows 10. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Balantakos
steliosfan Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Balantakos είπε Μεγα λαθος. Παντα τον τελευταιο GPU Driver. v18.3.4 αυτη την στιγμη. Γνωμη μου ειναι κατεβασε το τελευταιο ISO που μολις βγηκε RS4, και κανε καθαρη εγκατασταση των windows 10. Σε ευχαριστώ πολύ. Βέβαια, αυτούς τους drivers ήδη έχω.... Οπότε να μην κάνω reset? Να κάτεβάσω την RS4 και να κάνω boot fresh install ? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από steliosfan
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δεν υπάρχει iso, θα είναι homebrew. Κατέβασε το ESD και δημιούργησε το iso από αυτό με το tool του Adguard από mdl forums.
tommybertsen Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν υπάρχει iso, θα είναι homebrew. Κατέβασε το ESD και δημιούργησε το iso από αυτό με το tool του Adguard από mdl forums. Το iso που υπάρχει και μου λέει να κάνω install updates (τα οποία δεν βγαίνουν στον windows updater) τι είναι; Το προηγούμενο; Δεν ξέρω, μόλις το κατέβασα, νομίζοντας ότι είναι το latest Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από tommybertsen
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αποφύγετε να κατεβάζετε iso γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να 'ναι πειραγμένα. Κατεβάστε το ESD για την ώρα και βγάλτε το iso από 'κει μέχρι να βγάλει η M$ τα επίσημα iso. 1
tommybertsen Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Iso από την ms κατέβασα... Αν δεν είναι το τελευταίο, θα περιμένω, no worries
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 RS4 17133.1 iso από M$ δεν υπάρχει ακόμα, μόνο ESD. 1
Retromaniac Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Iso από την ms κατέβασα... Αν δεν είναι το τελευταίο, θα περιμένω, no worries Μπες insider κάνε update, βγες και κάνε reset τα windows (με επιλογή να σβήσει τα πάντα). Δεν χρειάζεσαι το iso.
tommybertsen Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Σιγά μην κάνω αυτό Αν διαβάζω καλά θα κυκλοφορήσει "επίσημα" 10 Απριλίου, συνεπώς απλά θα περιμένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις