SeXBOX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Just now, AlienTechGR said: Παίδες καλησπέρα. Έχω ένα θεματάκι. Έχω αγοράσει το Shift 2 Unleashed το οποίο, στα Windows 7 έτρεχε κανονικά αλλά τώρα στα Windows 10, κάθε φορά που μπαίνω σε career mode για κάποιο λόγο crashάρει. Δοκίμασα να κάνω uninstall και reinstall το παιχνίδι, έκανα εκκαθάριση των saves, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Καμία ιδέα; Από google: The game wasn't designed for Windows 10, but most games that run fine on Windows 7 should also work on Windows 10. Couple of things to take into account: If you performed an upgrade to Windows 10 as opposed to a clean installation then you will need to uninstall and reinstall Origin, Need for Speed and your graphics driver Try running the game in compatibility mode Try running your system in a clean boot to see if background programs are causing conflicts If the issue persists you could also reply to this thread with a dxdiag so that I can have a further look at your system. Do take into account that I cannot guarantee that Shift 2 will run flawlessly on W10 but it is definitely worth taking a look at. Just now, Γιάννης Platano said: Καλησπέρα Στον edge δεν υπάρχει επιλογή γραμμή μενού όπως στον ie? Τα αγαπημένα από ie σε Windows 7 πως τα μεταφέρουμε σε edge? Κανε export από τα 7 άνοιξε τον edge πάνω γωνία δεξιά / Κουμπί με 3 τελείες / Settings / Import from another browser / Import from file. Αν έκανες αναβάθμιση σε 10αρια τότε θα κάνεις import από την επιλογή Internet Explorer. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από SeXBOX
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Κανε export από τα 7 άνοιξε τον edge πάνω γωνία δεξιά / Κουμπί με 3 τελείες / Settings / Import from another browser / Import from file. Αν έκανες αναβάθμιση σε 10αρια τότε θα κάνεις import από την επιλογή Internet Explorer. Εχω στον ιδιο δισκο και τα δυο λειτουργικα ...Πως να το κανω ? Η γραμμη μενου μπορει να υπαρχει στον edge ?Ευχαριστω.
SeXBOX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Just now, Γιάννης Platano said: Εχω στον ιδιο δισκο και τα δυο λειτουργικα ...Πως να το κανω ? Η γραμμη μενου μπορει να υπαρχει στον edge ?Ευχαριστω. Δεν γίνετε να υπάρχει η γραμμή από όσο γνωρίζω... μόνο κλικ στις 3 τελείες και Settings. Τώρα για τα 7αρια και IE πας στην menu bar / File / Import and export... / Export to a file / Next / Επιλέγεις τι κάνεις export / Next / πάλι Next / Επιλογή σκληρού και Folder που θα κάνει export το "bookmark.htm", "feeds.opml" και cookies.txt Αν τα έχεις επιλέξει / Export / Finish. Μετά Import from file Στον Edge.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Δεν γίνετε να υπάρχει η γραμμή από όσο γνωρίζω... μόνο κλικ στις 3 τελείες και Settings. Τώρα για τα 7αρια και IE πας στην menu bar / File / Import and export... / Export to a file / Next / Επιλέγεις τι κάνεις export / Next / πάλι Next / Επιλογή σκληρού και Folder που θα κάνει export το "bookmark.htm", "feeds.opml" και cookies.txt Αν τα έχεις επιλέξει / Export / Finish. Μετά Import from file Στον Edge. Σε ευχαριστω.
ultraex2003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 για οσους παιζουν με insider preview !!! νεο update Windows 10 Insider Preview Version 1803/ Build 17627 (RS5) https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/03/21/announcing-windows-10-insider-preview-build-17627-for-skip-ahead/#4WeAEg4DF2GUJQm3.97
Twoface Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Παιδιά λίγη βοήθεια γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα Windows. Εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορούν κάποιες εφαρμογές όπως ο καιρός facebook messenger instagram και το σημαντικό Xbox live να συνδεθούν στο internet. Το σφάλμα που μου βγάζει είναι 0xbba. Απ ότι είδα στο google η λύση είναι να ρυθμίσεις > Δίκτυο και internet > Διακομιστής μεσολάβησης να έχω ανοιχτό τον αυτόματο εντοπισμό ρυθμίσεων και κλειστό το χρήση διακομιστής μεσολάβησης ( μου γράφει και στην διευθυνση http=127.0.0.1:808) Ενω τα κλείνω αυτό αυτόματα τα ξανά ανοίγει. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως αλλιώς λύνεται το πρόβλημα ; Κυρίως με ενδιαφέρει το Xbox Live για να μπορώ να παίζω τα παιχνίδια και στο PC ( μοιράζονται με το λογαριασμό του Xbox)
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Windows 10 Redstone 4 RTM Released to Insiders 1
ultraex2003 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 για οσους παιζουν με insider preview !!! νεο update Windows 10 Insider Preview Build 17634 (RS5) https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/03/29/announcing-windows-10-insider-preview-build-17634-for-skip-ahead/#jjr7ec4qTxEuPCkZ.97
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μετα απο πολυ καιρο που μπλοκαρα το creator update ξαφνικα μου το εκανε τελικα μονο του λόγο οτι υπήρχαν σημαντικές ενημερωσεις που δε γίνονταν με το παλιό update. Εκει λοιπον που περιμενα να πανε ολα στραβά ξαφνιαστικα θετικα, δε χρειάστηκε καν να κανω καθαρη εγκατασταση, παει μπαλα και ολα δουλεύουν σαν να εκανα φορματ, επίσης μου καταναλώνει και λιγότερους πόρους σε επεξεργαστή ειδικα στην αρχη οταν τον ανοιγω που καταναλωνε λιγο παραπανω και αυτο ειναι που μου εκανε μεγαλύτερη εντύπωση.
shodan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλημέρα, εμένα μπορείτε να μου πείτε ένα σίγουρο τρόπο να ξεφορτωθώ μια και καλή τον Windows 10 Upgrade Assistant; Τον έχω απεγκαταστήσει, έχω σβήσει το φάκελο που κατεβάζει τα προσωρινά αρχεία εγκατάστασης, έχω απενεργοποιήσει τα triggers από τον task scheduler, έχω μπλοκάρει όλα τα update με ένα εργαλείο της O&O αλλά πάλι εκεί αυτός, συνεχίζει ακάθεκτος. Μέχρι και σκριπτάκι έφτιαξα να τρέχει στην εκκίνηση και να τον σκοτώνει καθώς και να σβήνει τα αρχεία στο φάκελο και ακόμα μερικές φορές (παρότι το σκρίπτ τρέχει ανά 10 δεύτερα και τσεκάρει για τη συγκεκριμένη διεργασία) αυτό πάλι εμφανίζεται σε άκυρες στιγμές. Το μηχάνημα είναι ένα λάπτοπ κάποιων ετών και επειδή έχει εμφανίσει θέμα με τη μητρική αν το αφήσω 2-3 ώρες να γίνει η εγκατάσταση θα ζεσταθεί και θα εμφανίσει πάλι θέμα. Κάποια λύση;
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, shodan είπε Καλημέρα, εμένα μπορείτε να μου πείτε ένα σίγουρο τρόπο να ξεφορτωθώ μια και καλή τον Windows 10 Upgrade Assistant; Τον έχω απεγκαταστήσει, έχω σβήσει το φάκελο που κατεβάζει τα προσωρινά αρχεία εγκατάστασης, έχω απενεργοποιήσει τα triggers από τον task scheduler, έχω μπλοκάρει όλα τα update με ένα εργαλείο της O&O αλλά πάλι εκεί αυτός, συνεχίζει ακάθεκτος. Μέχρι και σκριπτάκι έφτιαξα να τρέχει στην εκκίνηση και να τον σκοτώνει καθώς και να σβήνει τα αρχεία στο φάκελο και ακόμα μερικές φορές (παρότι το σκρίπτ τρέχει ανά 10 δεύτερα και τσεκάρει για τη συγκεκριμένη διεργασία) αυτό πάλι εμφανίζεται σε άκυρες στιγμές. Το μηχάνημα είναι ένα λάπτοπ κάποιων ετών και επειδή έχει εμφανίσει θέμα με τη μητρική αν το αφήσω 2-3 ώρες να γίνει η εγκατάσταση θα ζεσταθεί και θα εμφανίσει πάλι θέμα. Κάποια λύση; Καλημερα, δοκιμασε να κανεις ακριβως τα παρακατω και εισαι ετοιμος! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
Retromaniac Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Έρχεται και η σειρά των windows για κλείσιμο; Σύμφωνα με τις τελευταίες αναδιοργανώσεις στην microsoft, στην υποτίμηση του προϊόντος που λέγεται windows, στην προτεραιότητα του cloud και σύμφωνα με πρώην υπάλληλο επι πολλά χρόνια, είναι πολύ πιθανό: https://mspoweruser.com/17-year-microsoft-veteran-thinks-re-org-means-end-of-windows-as-a-core-business-for-microsoft/
ultraex2003 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 ισως ενδιαφερει καποιους !! Windows 10 Fall Creator Logs in user Automatically (in background) http://www.guru3d.com/news_story/windows_10_fall_creator_logs_in_user_automatically_(in_background).html 1
panakos_thess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Απο οτι ειδα Windows 10 Redstone 4 RTM Build 17133 ειναι πλεον διαθεσιμη!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις