giorgosmcmc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Εβαλα να παιξω little nightmares και ενω σε καποια στιγμη στο ξαφνικο κρασαρε μου πεταξε το παρακατω μυνημα, με λιγο ψαξιμο διαπιστωσα πως αυτο το μηνυμα για να στο πεταξει ο επεξεργαστης σου δεν υποστηριζει SSE 4.1 κατι που δεν ισχυει διοτι απο οτι ειδα ο 6700k το υποστηριζει κανονικα, δεν ξερω αν ειναι προβλημα των windows γι αυτο και ποσταρα πιθανων και λανθασμενα εδω, αν καποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας μου πει τι θα μπορουσε να συμβαινει και μου πεταξε αυτο το μυνημα το οποιο απο οτι ειδα εχει πεταξει και σε αλλους με λιγο ψαξιμο.
p4n0s86 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Εβαλα να παιξω little nightmares και ενω σε καποια στιγμη στο ξαφνικο κρασαρε μου πεταξε το παρακατω μυνημα, με λιγο ψαξιμο διαπιστωσα πως αυτο το μηνυμα για να στο πεταξει ο επεξεργαστης σου δεν υποστηριζει SSE 4.1 κατι που δεν ισχυει διοτι απο οτι ειδα ο 6700k το υποστηριζει κανονικα, δεν ξερω αν ειναι προβλημα των windows γι αυτο και ποσταρα πιθανων και λανθασμενα εδω, αν καποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας μου πει τι θα μπορουσε να συμβαινει και μου πεταξε αυτο το μυνημα το οποιο απο οτι ειδα εχει πεταξει και σε αλλους με λιγο ψαξιμο. Για δες αυτό: https://steamcommunity.com/app/424840/discussions/0/1318836262655833334/
Balantakos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 https://www.neowin.net/news/what-to-expect-in-the-windows-10-spring-update
alejsalonica Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Έχω εγκατεστημένα win10 σε SSD στο υφιστάμενο PC. Θα φτιάξω άλλο PC με νέο επεξεργαστή - μητρική - μνήμες αλλά θα κρατήσω το ίδιο SSD. Πως θα γίνει η μετάβαση; Θα αγοράσω νέα Windows; Πως θα γίνει η εγκατάσταση;
SeXBOX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Just now, alejsalonica said: Έχω εγκατεστημένα win10 σε SSD στο υφιστάμενο PC. Θα φτιάξω άλλο PC με νέο επεξεργαστή - μητρική - μνήμες αλλά θα κρατήσω το ίδιο SSD. Πως θα γίνει η μετάβαση; Θα αγοράσω νέα Windows; Πως θα γίνει η εγκατάσταση; Πιστεύω να ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις Secure Erase του λειτουργικού, αλλιώς δεν θα παίζουν με το νέο hardware έχοντας τους παλιούς drivers και θα τρως BSODS όλη την ώρα γιατί τα windows "αγκαλιάζουν" το Hardware και δεν το "αποχωρίζονται", δλδ "χτίζονται" πάνω σε αυτό. Αν κάνεις Format/Secure Erase και κάνεις εκ νέου εγκατάσταση δοκίμασε αν έχεις το ίδιο κλειδί. Αν δεν το έχεις τότε ebay και με 3-4€ καθάρισες.
alejsalonica Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, SeXBOX είπε Πιστεύω να ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις Secure Erase του λειτουργικού, αλλιώς δεν θα παίζουν με το νέο hardware έχοντας τους παλιούς drivers και θα τρως BSODS όλη την ώρα γιατί τα windows "αγκαλιάζουν" το Hardware και δεν το "αποχωρίζονται", δλδ "χτίζονται" πάνω σε αυτό. Αν κάνεις Format/Secure Erase και κάνεις εκ νέου εγκατάσταση δοκίμασε αν έχεις το ίδιο κλειδί. Αν δεν το έχεις τότε ebay και με 3-4€ καθάρισες. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν με πειράζει να αγοράσω νέα άδεια, γραφείο έχω, κάποια κόστη είναι αναπόφευκτα. Εκείνο που θέλω είναι απροβλημάτιστη χρήση. Άρα θα πρέπει να κάνω Format και μετά εγκατάσταση από την αρχή. Μπορεί να ακουστεί λίγο χαζό αλλά αν κάνω format που θα υπάρχουν τα win10 ώστε να γίνει η εγκατάσταση; Θα τα έχω σε USB, θα τα κατεβάσει ο υπολογιστής;
Alejandro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν με πειράζει να αγοράσω νέα άδεια, γραφείο έχω, κάποια κόστη είναι αναπόφευκτα. Εκείνο που θέλω είναι απροβλημάτιστη χρήση. Άρα θα πρέπει να κάνω Format και μετά εγκατάσταση από την αρχή. Μπορεί να ακουστεί λίγο χαζό αλλά αν κάνω format που θα υπάρχουν τα win10 ώστε να γίνει η εγκατάσταση; Θα τα έχω σε USB, θα τα κατεβάσει ο υπολογιστής; Τα κατεβάζεις και τα περνάς σε ένα usb. Μετά κάνεις το format. 1
SeXBOX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Just now, alejsalonica said: Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν με πειράζει να αγοράσω νέα άδεια, γραφείο έχω, κάποια κόστη είναι αναπόφευκτα. Εκείνο που θέλω είναι απροβλημάτιστη χρήση. Άρα θα πρέπει να κάνω Format και μετά εγκατάσταση από την αρχή. Μπορεί να ακουστεί λίγο χαζό αλλά αν κάνω format που θα υπάρχουν τα win10 ώστε να γίνει η εγκατάσταση; Θα τα έχω σε USB, θα τα κατεβάσει ο υπολογιστής; Θα κατεβάσεις της επιλογής σου με αυτό το εργαλείο https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool πριν κάνεις format και θα περάσεις με το rufus το iso στο USB stick να είναι bootable. Οπότε αν έχεις bootable iso σε stick το βάζεις σε μια θύρα, ανοίγεις το PC δεν βρίσκει Windows οπότε αυτόματα αναζητά κάποιο μέσο το οποίο έχει το λειτουργικό έτοιμο για εγκατάσταση και ξεκινάς. https://www.techster.gr/rufus-bootable-usb-flash-drive-windows/
splanis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 https://www.ebay.com/itm/INSTANT-DELIVERY-WINDOWS-10-PROFESSIONAL-32-64-BIT-PRO-ACTIVATION-KEY/162934112832?hash=item25efa14240:g:PeAAAOSwEmFan-nQ αυτο ειναι ενταξει παιδια;
SeXBOX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Just now, splanis said: https://www.ebay.com/itm/INSTANT-DELIVERY-WINDOWS-10-PROFESSIONAL-32-64-BIT-PRO-ACTIVATION-KEY/162934112832?hash=item25efa14240:g:PeAAAOSwEmFan-nQ αυτο ειναι ενταξει παιδια; Καλό φαίνεται.
splanis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, SeXBOX είπε Καλό φαίνεται. επειδη εχω windows home εγκατεστημενα αν βαλω αυτον τον κωδικο θα γινει upgrade σε pro η δεν θα το δεχεται;
SeXBOX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Just now, splanis said: επειδη εχω windows home εγκατεστημενα αν βαλω αυτον τον κωδικο θα γινει upgrade σε pro η δεν θα το δεχεται; Νομίζω βάζοντας νέο κλειδί μάλλον ναι.
splanis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Νομίζω βάζοντας νέο κλειδί μάλλον ναι. το κανα ολα κομπλε επρεπε να μπει πρωτα ενα αλλο key για να γινει upgrade και μετα αυτο
AlienTechGR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Παίδες καλησπέρα. Έχω ένα θεματάκι. Έχω αγοράσει το Shift 2 Unleashed το οποίο, στα Windows 7 έτρεχε κανονικά αλλά τώρα στα Windows 10, κάθε φορά που μπαίνω σε career mode για κάποιο λόγο crashάρει. Δοκίμασα να κάνω uninstall και reinstall το παιχνίδι, έκανα εκκαθάριση των saves, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Καμία ιδέα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα Στον edge δεν υπάρχει επιλογή γραμμή μενού όπως στον ie? Τα αγαπημένα από ie σε Windows 7 πως τα μεταφέρουμε σε edge?
Προτεινόμενες αναρτήσεις