Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχωρέστε με που επεμβαίνω ετσι αλλά @I.B.I διάβασα όλα όσα γράφεις από την αρχή και για το πόσο επίμονος είσαι στο να κάνεις λάθη και να κατευθύνεις κάποιους προς μια κατεύθυνση του στυλ "ΚΑΝΤΕ/ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ PC ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ". Που κατ εμέ τρομοκρατείς και παραπληροφορείς τον κόσμο προσπαθώντας τα παιδιά να σου δώσουν να καταλάβεις ότι είσαι φάουλ και εσύ γίνεσαι εριστικός και όταν ο @SeXBOX σου λέει ωμά την αλήθεια με ένα "ξεκαβάλα" που πολύ ορθά ειπώθηκε και πιστεύω με τρόπο "χαβαλέ" εσύ γίνεσαι ειρωνικός. Συγνώμη αλλά φίλε έχασες κάθε δικαίωμα να "ανακτήσεις/κερδίσεις" την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό των άλλων απέναντι σου. Απόλυτη αποτυχία

2 ώρες πριν, I.B.I είπε

Και εγω ειμαι στο φορουμ απο την αρχη της εναρξης του...με την διαφορα οτι ειχα ενεργο ρολο και οχι guest.

Αρχιζω να θυμαμαι γιατι το ειχα εγκαταλειψει κ την πρωτη φορα...

Δεν πιστεύω

2 ώρες πριν, I.B.I είπε

Επειδη συνεχιζεις με επιθεσεις...και οπως ειπα η αμυνα ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση οταν σου επιτιθενται...

Βλέπεις φαντάσματα

2 ώρες πριν, I.B.I είπε

Μη ξεχασεις να κανεις το σταυρο σου οταν ξαναπας εκκλησια καλε Χριστιανε

Και πάλι όπως είπε ο φίλος αυτορεζιλεύεσαι

Ας συνεχίσουμε την συζήτηση για τα 10αρια

Και η αιτιολογία που πολύ ορθά λέει ο φίλος ότι αυτά περί αριθμό pcs και ανάλογα το κλειδί, συν ότι πρέπει να πάρεις την MS support για να μάθεις ΔΕΝ ισχύει, όλα τα κλειδιά είναι ίδια απλά τυχαίνει και δεν σου εγγυάται κανείς ότι το 2ο pc με το ίδιο κλειδί κάποια στιγμή ίσως το απορρίψει στην πορεία ή θα έχεις θέμα με τα updates αλλά μπορεί και κανένα από τα 2.

https://www.lifewire.com/windows-product-keys-faq-2624937

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, I.B.I είπε

Ontopic on: Σε ms chat που ειχα με MS employee μου ειπωθηκε οτι τα 10 μπορει και να γινουν εγκατασταση σε καποια παλιοτερα συστηματα (...) αλλα δεν υποστηριζεται κανενα support απο MS και δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη η MS σε περιπτωση κρασαρισματος και απωλεια δεδομενων και επισημα η MS λεει "we don't support older PC system installations due to incompatibilities".

Δεν το αναφέρει πουθενά η MS αυτό, ας μην τρομοκρατούμε όσους διαβάζουν. Εδώ είναι τα επίσημα specs.

Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
RAM: 1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
Hard disk space: 16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
Display: 800x600
  • Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, pigeon είπε

Δεν το αναφέρει πουθενά η MS αυτό, ας μην τρομοκρατούμε όσους διαβάζουν. Εδώ είναι τα επίσημα specs.

Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
RAM: 1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
Hard disk space: 16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
Display: 800x600

https://www.theregister.co.uk/2016/02/08/remember_netbooks_windows_10_makes_them_good_again/?page=1

Δημοσ.
15 ώρες πριν, I.B.I είπε

Βρες ενα post που εγω δε πιστευω αυτα που γραψατε καποια μελη και να αναφερω γραπτα οτι δεν πιστευω τα λεγομενα τους.

Στις 2/16/2018 στις 8:04 ΠΜ, I.B.I είπε

Δυσκολα.....μεχρι την 1511 αντε 1607 μπορει και να παιξει μετα δεν θα παιρνει την 1709 με τιποτα πιστευω εγω

Στις 2/16/2018 στις 4:38 ΜΜ, I.B.I είπε

Γιατι δεν ειναι compatible....εγω δε πιστευω οτι θα λειτουργησει

Σου βρήκα 2. 

15 ώρες πριν, I.B.I είπε

Αν δεις....ολοι γραψανε οτι το καταφερανε και μπηκαν τα 10αρια....Δεν το αμφισβητησα ποτε ομως και δεν αναφερθηκα ειρωνικα εναντιων κανενος.

Το αμφισβητείς, ειδικά με το 2ο πόστ που παραθέτω (λες το πιστεύω σου).

Ειδικά παρακάτω ξεπερνάς τα όρια...

Στις 2/16/2018 στις 8:12 ΜΜ, I.B.I είπε

Φιλε μου το αν ξερω εγω ή οχι....ασε να το κρινω εγω....πολυ πιθανον να ξερω και καλυτερα απο εσενα...

Ή πολύ πιθανόν να μην ξέρεις καλύτερα. Είναι και αυτό, σωστά;

Γενικά όλο λες και ξε-λες και βλέπεις και φαντάσματα. Φιλικά, όταν 4-5 άτομα σου λένε με επιχειρήματα πως τα win10 δουλεύουν σε παλιά συστήματα, μην προσπαθείς να τους πείσεις για το αντίθετο, δεν λειτουργεί αυτό. Προσπάθησε να πειστείς ότι κάνεις λάθος και συνέχισε όμορφα την συζήτηση. Been there, done that.

ΥΓ: Ασυμβατότητες μπορεί να υπάρχουν σε πολύ συγκεκριμένα συστήματα. Μία τέτοια παρατήρησα σε "branded" σύστημα που φορούσε win vista (omg), και πέρα από τα 8.1 δεν υπήρχε ναι μεν support, αλλά σε αυτό έφταιγε η μητρική που φορούσε. Ήταν ένα μηχανάκι της HP.  Σε παλιά συστήματα με win xp  και μονοπύρηνους, νομίζω πως ακόμη και αν δουλεύουν, είναι μάταιη η προσπάθεια, γιατί πόσο να αντέξει ένα τέτοιο σύστημα με 1-2GB ram?

ΥΓ2: Σε μηχανάκια της Dell στη δουλειά (κάτι optiplex του 1821), τα win 10 δουλεύουν κανονικότατα. Απλά με τα 3GB ram που έχουν (που έχουν τοποθετηθεί αργότερα, μιας και ήταν 2GB) και έναν core2duo, δεν τα λες και ότι πιο σβέλτο, but still, WORKS. 

Τέλος, σε εμένα αρνείται να βγάλει το τελευταίο update στο win update ενώ στο δίπλα PC, το έβγαλε κανονικά. Δεν το έχω κάνει χειροκίνητα ακόμη καθώς το περιμένω, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να το περιμένω. Αν δω κάποιο επόμενο, θα κάνω το συγκεκριμένο χειροκίνητα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σταματηστε να ταιζετε το τρολλ και απλα καντε τον ρεπορτ να τον σουταρουν απο εδω μεσα....... δε βλεπετε οτι ειναι καθυστερημενος και αντιφασκει συνεχεια με τις μαλακιες που γραφει? αφηστε τον.... ρεπορτ και μη του ξαναδωσετε σημασια.

Ο τυπος ειναι στοκος και αυτο τον καθιστα τρολλ......... τελος.

Επεξ/σία από 2MikronS
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Τέλος, σε εμένα αρνείται να βγάλει το τελευταίο update στο win update ενώ στο δίπλα PC, το έβγαλε κανονικά. Δεν το έχω κάνει χειροκίνητα ακόμη καθώς το περιμένω, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να το περιμένω. Αν δω κάποιο επόμενο, θα κάνω το συγκεκριμένο χειροκίνητα. 

Να βάλω κατευθείαν αυτό

εδιτ: Άκυρο, τώρα είδα ότι είναι για 1703 το παραπάνω :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα κωδικό από τον πιο φθηνό στο ebay (2,75 στερλίνες)  , είχε 160+ πωλήσεις τη μέρα και σχεδόν 100% θετικές κριτικές (>80).

Στις 11 το πρωί και δεν έχει έρθει τίποτε. Του έστειλα μήνυμα στο ebay , καμία απάντηση .

Ο πωλητής λέγεται ateupinc20122.

Υ.Γ. estimated delivery γράφει ... αύριο!

Στην περιγραφή του όμως έλεγε σε 1 ώρα.

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Αγόρασα κωδικό από τον πιο φθηνό στο ebay (2,75 στερλίνες)  , είχε 160+ πωλήσεις τη μέρα και σχεδόν 100% θετικές κριτικές (>80).

Στις 11 το πρωί και δεν έχει έρθει τίποτε. Του έστειλα μήνυμα στο ebay , καμία απάντηση .

Για 10αρια η 7αρια; Οπως και να εχει σκεφτομαι και εγω να παρω κλειδι απο ebay οποτε ενημερωσε παλι το τι θα γινει να ξερουμε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sophia lou είπε

Για 10αρια η 7αρια; Οπως και να εχει σκεφτομαι και εγω να παρω κλειδι απο ebay οποτε ενημερωσε παλι το τι θα γινει να ξερουμε.

10 pro 64bit

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Ο κωδικός είχε φτάσει σήμερα το πρωί . Δούλεψε αμέσως κατέβασε όλα τα updates , μια χαρά. 

Δημοσ.

Λόγο αγοράς νέου υπολογιστή και μοίρασμα κάποιον κομμάτια έκανα εγκατάσταση ξανά από την αρχή και στους 2 . 

Στον καινούργιο έβαλα windows 10 Pro και στον παλιό έβαλα Windows 10 Pro N 

Στο σκέτο pro δεν μπορώ να βάλω λογαριασμό της google στα email καθώς δεν μπορώ να συνδεθώ και στην εφαρμογή xbox ! 

Ενώ στο pro N δουλεύουν άψογα ! 

Έχει κανείς καμιά ιδέα ; 

Και βασικά το διαφορές έχει ο Ν ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα!

Εχω την εξης απορια: σε ενα laptop εχω εγκατεστημενα τα Windows 10 Home, μπορω να τα αναβαθμισω σε Pro αγοραζοντας κλειδι και εισαγοντας το κατα το φορματ που σκοπευω να κανω;;

Και ποια version: OEM ή RETAIL ?

Επεξ/σία από christos1414
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...