BlueBlood7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, I.B.I είπε Φιλε μου το αν ξερω εγω ή οχι....ασε να το κρινω εγω....πολυ πιθανον να ξερω και καλυτερα απο εσενα... Οποτε ασε σε παρακαλω τις επιθεσεις και κοιτα να ασχοληθεις με την παρτυ σου. Δεν ελεγε στο ποστ της ερωτησης του παιδιου οτι ο κατασκευαστης δεν υποστηριζει windows10; Περίπου τα ίδια έχεις γράψει και σε άλλο θέμα. Σταμάτα την παραπληροφόρηση. Έλεος πια.
tommybertsen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, I.B.I είπε Φιλε μου το αν ξερω εγω ή οχι....ασε να το κρινω εγω....πολυ πιθανον να ξερω και καλυτερα απο εσενα... Οποτε ασε σε παρακαλω τις επιθεσεις και κοιτα να ασχοληθεις με την παρτυ σου. Δεν ελεγε στο ποστ της ερωτησης του παιδιου οτι ο κατασκευαστης δεν υποστηριζει windows10; Βάζει τα drivers των Win 8.1 και δουλεύουν κατά 99% κανονικά. Στα περισσότερα 1156 έτσι γίνεται, το ίδιο και στα 775. Μην παραπληροφορείς φίλε μου. Σε λάπτοπ 10ετίας έχω βάλει τα win 10 απροβλημάτιστα (με έναν T2400 cpu και 3GB Ram). 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Εμένα έχει μείνει στην 16299.192 για κάποιον λόγο Ποιο είναι το update που το πάει στην .248 για να το βρω χειροκίνητα; 3
p4n0s86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Εμένα έχει μείνει στην 16299.192 για κάποιον λόγο Ποιο είναι το update που το πάει στην .248 για να το βρω χειροκίνητα; https://support.microsoft.com/el-gr/help/4074588/windows-10-update-kb4074588 Χτες μου το έκανε αυτόματα. 1
tommybertsen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Αααα, νόμιζα ότι έχει περισσότερο καιρό εκεί Ευχαριστώ πολύ Πάνο 1
I.B.I Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Ε ναι προφανώς και ξέρεις καλύτερα από κάποιον που έχει στην πράξη 1156 και λέει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ έχει την 1709. Make sense. Συνέχισε να επιμένεις κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. ΥΓ. Το ότι δεν πρέπει να παραπληροφορούμε αν δεν γνωρίζουμε, δεν είναι επίθεση, αλλά κοινή λογική. ............ 11 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Περίπου τα ίδια έχεις γράψει και σε άλλο θέμα. Σταμάτα την παραπληροφόρηση. Έλεος πια. Ευχαριστω που με παρακολουθεις. Ελεος σε εσενα....μη με παρακολουθεις Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από I.B.I 1
Alejandro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από Alejandro Διαμαρτυρία μέλους στο οποίο αναφερόταν το post. 1
SeXBOX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 On 2/16/2018 at 11:03 AM, ultraex2003 said: εχουμε νεα για οσους παιζουν με insider preview !!! Windows 10 RS5 Build 17604 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/02/14/announcing-windows-10-insider-preview-build-17101-fast-build-17604-skip-ahead/ και επεσε το ματι μου πανω σε αυτο το μεσα στo power plan!! Να σε ρωτήσω, φτιάξανε αυτό που είχε στα άλλα previews που όταν έμπαινε σε sleep ή screensaver mode το/τα monitor και στο κούνημα ποντικιού ή πληκτρολογίου σε έβαζε να κάνεις sign in; Γιατί ήταν ο λόγος που σταμάτησα το insider. Δε μπορούσα να βρω λύση να το ξεφορτωθώ το πρόβλημα με τίποτα.
ultraex2003 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SeXBOX είπε Να σε ρωτήσω, φτιάξανε αυτό που είχε στα άλλα previews που όταν έμπαινε σε sleep ή screensaver mode το/τα monitor και στο κούνημα ποντικιού ή πληκτρολογίου σε έβαζε να κάνεις sign in; Γιατί ήταν ο λόγος που σταμάτησα το insider. Δε μπορούσα να βρω λύση να το ξεφορτωθώ το πρόβλημα με τίποτα. ναι το εχει και παλι τo sign in !!! επισης σε μενα παντα το εχω κλειστο το sleep γιατι τις πιο πολλες φορες οχι παντα σε τυχαιο χρονο μου εβγαζε μαυρη οθονη δε εχω βγαλει ακρη γιατι μου το κανει αυτο Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από ultraex2003
pigeon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/16/2018 στις 8:58 ΜΜ, tommybertsen είπε Βάζει τα drivers των Win 8.1 και δουλεύουν κατά 99% κανονικά. Στα περισσότερα 1156 έτσι γίνεται, το ίδιο και στα 775. Επιβεβαιώνω, η 1709 δουλεύει άψογα και σε 775 ( asus p5k / Q6600 cpu / 4gb ram) και μάλιστα με τελευταίους drivers αυτόματα από το windows update. Μόνο ένα εξωτερικό wifi στικ θέλει drivers από 8.1 κι αυτό λόγω τσιγκουνιάς δεν το έστειλα. 1
2MikronS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Και εγω επιβεβαιωνω με τη σειρα μου οτι σε μηχανημα με i3 και 1156 socket, τα win 10 δουλευουν τελεια. Και κατι αλλο οφφ τοπικ.............. τυποι του "τυπου" εγω ξερω περισσοτερα απο σενα καλο θα ειναι να σταματησουν να ποσταρουν σε φορα. 1
tommybertsen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, I.B.I είπε Δεν συμφωνεις με αυτα που σου λεω...εχει καλως κ δεκτο. Ωραία. Ούτε εσύ συμφωνείς με αυτά που με αποδείξεις λέμε (ότι δουλεύουν τα windows), αλλά δεν έδειξες τον παραμικρό σεβασμό στα παιδιά που στο επισήμαναν. Τον λόγο τον γνωρίζεις 37 λεπτά πριν, I.B.I είπε Ουτε να βριζεις και ουτε να θιγεις χρειαζεται... Γκεγκε νιανιαρο; Αυτοαναιρείσαι, όπως κάνεις και πιο πριν (την μία δεν πιστεύεις ότι θα δουλεύουν τα windows, την επόμενη, είσαι σίγουρος και μάλιστα μηδενίζεις τον άνθρωπο που σου λέει ότι δουλεύουν). Εδώ, μία λες "δεν σε έβρισα, δεν χρειάζεται βρίσιμο", και μετά βρίζεις/χαρακτηρίζεις. Χρειάζεται τελικά ή όχι; Φίλε @SeXBOX , επειδή σε σέβομαι σαν μέλος (όλους τους σέβομαι βασικά ), πιστεύω πως κακώς πέφτεις σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, χαρακτηρίζοντας δημόσια στο φόρουμ Προσπάθησα και εγώ αρκετά να μην επεκταθώ Τέλος, να πω πως, αν κάποιος με παλαιότερο σύστημα θέλει να βάλει τα Windows 10, θα το κάνει no matter what. Έτσι κι αλλιώς, θέλει μία ανανέωση του συστήματός του, όχι ότι είναι η ενδεδειγμένη ανανέωση η είσοδος των Win 10 αλλά μιας και αρκετά μέλη το έχουν κάνει, είναι κακό να επιμένουμε πως δεν μπαίνουν τα Win 10 σε παλιότερα συστήματα. Υπενθυμίζω πως σε ένα Compaq λάπτοπ του 2008 μπήκαν κανονικά, αυτό λέει αρκετά Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από tommybertsen 2
Alejandro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εδώ μπήκαν και δουλεύουν άψογα σε Turbo-X laptop του 2007! 1
I.B.I Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρες ενα post που εγω δε πιστευω αυτα που γραψατε καποια μελη και να αναφερω γραπτα οτι δεν πιστευω τα λεγομενα τους. Αν δεις....ολοι γραψανε οτι το καταφερανε και μπηκαν τα 10αρια....Δεν το αμφισβητησα ποτε ομως και δεν αναφερθηκα ειρωνικα εναντιων κανενος. Αναφερθηκατε ολοι εναντιων μου με επιθετικους προσδιορισμους...η αμυνα θα ειναι προφανης και ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση...αλλα δεν ειρωνευτηκα κανενα μελος και δεν εβρισα κανενα μελος. Δεν θελει κανενας να ασχοληθει μαζι μου...κανενα προβλημα...δεν χρειαζονται και επιθετικοι προσδιορισμοι ομως. Να μαθουν ολοι να σεβονται και τις αντιθετες αποψεις. Εγω τις σεβαστηκα... και Εγω δεν ξεκινησα καμια επιθεση. Offtopic off Ontopic on: Σε ms chat που ειχα με MS employee μου ειπωθηκε οτι τα 10 μπορει και να γινουν εγκατασταση σε καποια παλιοτερα συστηματα (εμενα σε AM2 μητρικη με Athlon X2 4000+ με 4GB DDR2 3200, μετα την 1607....δεν και κρασαρε διαρκως για αυτο και το chat) αλλα δεν υποστηριζεται κανενα support απο MS και δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη η MS σε περιπτωση κρασαρισματος και απωλεια δεδομενων και επισημα η MS λεει "we don't support older PC system installations due to incompatibilities". Λοιπον....αυτα....φιλικα παντα και δεν χρειαζονται επιθεσεις. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από I.B.I
SeXBOX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 22 minutes ago, I.B.I said: Δεν σε εβρισα και δεν σε εθιξα.... Πισω απο την οθονη υπολογιστη που κρυβεσαι ειναι ευκολο να το παιζεις μαγκας. Δεν συμφωνεις με αυτα που σου λεω...εχει καλως κ δεκτο. Ουτε να βριζεις και ουτε να θιγεις χρειαζεται... Γκεγκε νιανιαρο; Κάτσε με μπέρδεψες, έμενα είπες νιάνιαρο ή ένα από τα 3 μου παιδιά που ακούμπησαν το pc μου τις τελευταίες ώρες; Just now, tommybertsen said: Αυτοαναιρείσαι, όπως κάνεις και πιο πριν (την μία δεν πιστεύεις ότι θα δουλεύουν τα windows, την επόμενη, είσαι σίγουρος και μάλιστα μηδενίζεις τον άνθρωπο που σου λέει ότι δουλεύουν). Εδώ, μία λες "δεν σε έβρισα, δεν χρειάζεται βρίσιμο", και μετά βρίζεις/χαρακτηρίζεις. Χρειάζεται τελικά ή όχι; Φίλε @SeXBOX , επειδή σε σέβομαι σαν μέλος (όλους τους σέβομαι βασικά ), πιστεύω πως κακώς πέφτεις σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, χαρακτηρίζοντας δημόσια στο φόρουμ Προσπάθησα και εγώ αρκετά να μην επεκταθώ Φίλε @tommybertsen χρησιμοποιώ το forum από την εποχή που ξεκίνησε η ύπαρξη του, διαβάζοντας στην αρχή και μετά έγινα μέλος με ένα nickname που ούτε θυμάμαι και είχε guestbook αντί forum... εχουμε περασει καλα μεταξι μας σε σχολιασμους, games κλπ και σε σεβομαι επισης. Το ότι με αποκάλεσε ετσι τώρα (ή τα παιδιά μου ) αποδεικνύει τον ισχυρισμό μου για το "βάθος και το ρολόι μου" μέχρι εκεί μπορεί να φτάσω, εγώ πως να σεβαστώ κάποιον που δεν σέβεται το ίδιο του τον εαυτό; το πρόβλεψα κιόλας λέγοντας: 2 hours ago, SeXBOX said: θα σε αφήσω να γίνεσαι ρεζίλι μόνος σου. Πάλι επιβεβαιώθηκα, δε θα δώσω άλλη έκταση στο θέμα γιατί δεν με αφορούν τα θέματα(ψυχολογικά, μειονεκτήσμου, ούτε που ξέρω τι) των άλλων. 40 minutes ago, I.B.I said: Πισω απο την οθονη υπολογιστη που κρυβεσαι ειναι ευκολο να το παιζεις μαγκας. Αναγκάζομαι βλέπεις ούτε εμένα μου αρέσει αλλά... consider yourself lucky for this....
I.B.I Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Και εγω ειμαι στο φορουμ απο την αρχη της εναρξης του...με την διαφορα οτι ειχα ενεργο ρολο και οχι guest. Αρχιζω να θυμαμαι γιατι το ειχα εγκαταλειψει κ την πρωτη φορα... Επειδη συνεχιζεις με επιθεσεις...και οπως ειπα η αμυνα ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση οταν σου επιτιθενται...απο μενα μια καληνυχτα, να χαιρεσε πραγματικα τα παιδια σου και ευελπιστω οταν μεγαλωσουν να σε βλεπουν και να σε καμαρωνουν. Μη ξεχασεις να κανεις το σταυρο σου οταν ξαναπας εκκλησια καλε Χριστιανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις