Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω κ ελπιζω να ειναι το σωστο μερος. επειδη θελω να αλλαξω σκληρο ειτε προτιμοτερο να κανω πρωτα φορματ σε αυτον που εχει τα win,μετα shutdown και μετα να βαλω τον αλλο σκληρο για να μπορεσω να βαλω το κλειδι που εχω? το λεω επειδη το κλειδι μπορει να ειναι μονο σε 1 pc καθε φορα.

Κ κατι αλλο εαν κατεβασω απο την ms τα windows πως μπορω να διαλεξω πια να κατεβασω? εννοω οτι θελω τα Pro αλλα κατεβαζοντας το tool της ms μου εβγαζε σκετα τα 10. Θα τα εχει ολα μεσα? home-pro και θα μπορω να διαλεξω οταν ξεκινησω την εγκατασταση? ευχαριστω κ συγνωμη εαν δν ειναι το σωστο thread.

Δημοσ.

εχουμε νεα για οσους παιζουν με  insider preview !!!:D

Windows 10 RS5 Build 17604

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/02/14/announcing-windows-10-insider-preview-build-17101-fast-build-17604-skip-ahead/

και επεσε το ματι μου πανω σε αυτο το μεσα στo power plan!!

d40ba3d9faa3462691c3d282995a0618-1024x352.png

φασδσσδσδ.JPG

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iceman33221 είπε

1. μια ερωτηση θα ηθελα να κανω κ ελπιζω να ειναι το σωστο μερος. επειδη θελω να αλλαξω σκληρο ειτε προτιμοτερο να κανω πρωτα φορματ σε αυτον που εχει τα win,μετα shutdown και μετα να βαλω τον αλλο σκληρο για να μπορεσω να βαλω το κλειδι που εχω? το λεω επειδη το κλειδι μπορει να ειναι μονο σε 1 pc καθε φορα.

2. Κ κατι αλλο εαν κατεβασω απο την ms τα windows πως μπορω να διαλεξω πια να κατεβασω? εννοω οτι θελω τα Pro αλλα κατεβαζοντας το tool της ms μου εβγαζε σκετα τα 10. Θα τα εχει ολα μεσα? home-pro και θα μπορω να διαλεξω οταν ξεκινησω την εγκατασταση? ευχαριστω κ συγνωμη εαν δν ειναι το σωστο thread.

1. Η αλλαγή σκληρού δεν επηρεάζει την άδεια χρήσης των Windows. Επεξεργαστής και μητρική κυρίως επηρεάζουν. Κουμπώνεις τον καινούριο σκληρό και κάνεις κανονικά εγκατάσταση.

2. Ακριβώς, κατά την εγκατάσταση θα σε ρωτήσει ποια έκδοση θέλεις να περάσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iceman33221 είπε

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω κ ελπιζω να ειναι το σωστο μερος. επειδη θελω να αλλαξω σκληρο ειτε προτιμοτερο να κανω πρωτα φορματ σε αυτον που εχει τα win,μετα shutdown και μετα να βαλω τον αλλο σκληρο για να μπορεσω να βαλω το κλειδι που εχω? το λεω επειδη το κλειδι μπορει να ειναι μονο σε 1 pc καθε φορα.

Κ κατι αλλο εαν κατεβασω απο την ms τα windows πως μπορω να διαλεξω πια να κατεβασω? εννοω οτι θελω τα Pro αλλα κατεβαζοντας το tool της ms μου εβγαζε σκετα τα 10. Θα τα εχει ολα μεσα? home-pro και θα μπορω να διαλεξω οταν ξεκινησω την εγκατασταση? ευχαριστω κ συγνωμη εαν δν ειναι το σωστο thread.

σε συνέχεια της προηγούμενης απάντησης, σε περίπτωση αλλαγής hardware υπάρχουν εντολές που τις τρέχεις μέσω CMD και γίνεται ανενεργό το κλειδί στο συγκεκριμένο hardware.

Επειτα στο νεο σύστημα βάζεις το κλειδί που είχες και έτοιμο.

Το έχω κάνει επιτυχώς όταν άλλαξα απο AMD FX στον 4790K της υπογραφής.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

σε συνέχεια της προηγούμενης απάντησης, σε περίπτωση αλλαγής hardware υπάρχουν εντολές που τις τρέχεις μέσω CMD και γίνεται ανενεργό το κλειδί στο συγκεκριμένο hardware.

Στην περίπτωση αλλαγής δίσκου, αυτό φυσικά και δεν χρειάζεται.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Επειτα στο νεο σύστημα βάζεις το κλειδί που είχες και έτοιμο.

Το έχω κάνει επιτυχώς όταν άλλαξα απο AMD FX στον 4790K της υπογραφής.

σε ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο μπορεις να το κανεις ακομα κ εαν κρασαρει η μητρικη πχ? ρωταω γιατι στον προηγουμενο υπολογιστη μου καηκε η μητρικη όποτε αλλαξα ολο τον υπολογιστη,κ μετα απο επικοινωνια με την ms μου ειπαν οτι μονο εκεινει μπορουσαν να μου ξεκλειδωσουν το κλειδι κ θα επρεπε καααθε φορα να τους περνω τηλ οταν κανω φορματ να μου το ξεκλειδωνουν...σε win7 ολα αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Σε παλιό pc , socket 1156 για την ακρίβεια, θα είναι εντάξει τα 10άρια ; Έχω δει να δουλεύουν και σε socket 775 σε μηχανήματα φίλων, αλλά για gaming θα παίζουν τα πάντα ; Drivers δεν υπάρχουν από τον κατασκευαστή για windows 10 στα σίγουρα. Η μητρική είναι Gigabyte GA-P55A-UD3 (δεν είμαι σίγουρος ποιο revision).

Το 2ο pc μου (#2 της υπογραφής) είναι 1156 και δεν έχω κανένα θέμα, ούτε σε παιχνίδια, ούτε κάπου αλλού. Δεν είναι και αρχαία η πλατφόρμα.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Γιατί να μην παίρνει την 1709 ; Και την 1803 θα παίρνει και την 1809 και πάει λέγοντας.

Γιατι δεν ειναι compatible....εγω δε πιστευω οτι θα λειτουργησει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, I.B.I είπε

Πού είδες κάτι τέτοιο; 

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, I.B.I είπε

Το ανέφερα και πιο πάνω ότι έχω 1156 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Γιατί λέτε κάτι αν δεν γνωρίζετε;

pic.jpg

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Το ανέφερα και πιο πάνω ότι έχω 1156 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Γιατί λέτε κάτι αν δεν γνωρίζετε;

pic.jpg

Φιλε μου το αν ξερω εγω ή οχι....ασε να το κρινω εγω....πολυ πιθανον να ξερω και καλυτερα απο εσενα...

Οποτε ασε σε παρακαλω τις επιθεσεις και κοιτα να ασχοληθεις με την παρτυ σου.

3 ώρες πριν, Alejandro είπε

Πού είδες κάτι τέτοιο; 

Δεν ελεγε στο ποστ της ερωτησης του παιδιου οτι ο κατασκευαστης δεν υποστηριζει windows10;

18 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Σε παλιό pc , socket 1156 για την ακρίβεια, θα είναι εντάξει τα 10άρια ; Έχω δει να δουλεύουν και σε socket 775 σε μηχανήματα φίλων, αλλά για gaming θα παίζουν τα πάντα ; Drivers δεν υπάρχουν από τον κατασκευαστή για windows 10 στα σίγουρα. Η μητρική είναι Gigabyte GA-P55A-UD3 (δεν είμαι σίγουρος ποιο revision).

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, I.B.I είπε

Φιλε μου το αν ξερω εγω ή οχι....ασε να το κρινω εγω....πολυ πιθανον να ξερω και καλυτερα απο εσενα...

Οποτε ασε σε παρακαλω τις επιθεσεις και κοιτα να ασχοληθεις με την παρτυ σου

Ε ναι προφανώς και ξέρεις καλύτερα από κάποιον που έχει στην πράξη 1156 και λέει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ έχει την 1709. Make sense. Συνέχισε να επιμένεις κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

ΥΓ. Το ότι δεν πρέπει να παραπληροφορούμε αν δεν γνωρίζουμε, δεν είναι επίθεση, αλλά κοινή λογική.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...