pigeon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τι γινεται, αν κανω φορματ? Θα μου δωσουν καποιο κλειδακι και κανενα ISO αρχειο? Can I reinstall Windows 10 on my computer after upgrading? Yes. Once you’ve upgraded to Windows 10 using the free upgrade offer, you will be able to reinstall, including a clean install, on the same device. You won’t need to purchase Windows 10 or go back to your prior version of Windows and upgrade again. You’ll also be able to create your own installation media like a USB drive or DVD, and use that to upgrade your device or reinstall after you’ve upgraded. Source 4
kaklikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Παιδες εχω την μητρικη της asus P8P67 Evo αλλα απ οτι βλεπω στο site ακομα δεν εχουν βγει drivers για windows 10. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι το intel rapid storage technology. Μπορω να κανω εγκατασταση αυτο των windows 7 ; Ή δεν χρειαζεται καθολου;
jumaru99 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Παιδες εχω την μητρικη της asus P8P67 Evo αλλα απ οτι βλεπω στο site ακομα δεν εχουν βγει drivers για windows 10. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι το intel rapid storage technology. Μπορω να κανω εγκατασταση αυτο των windows 7 ; Ή δεν χρειαζεται καθολου; Εγκατέστησε την τελευταία έκδοση για 8/8.1 και δεν θα 'χεις θέμα. Όταν βγει νέα με υποστήριξη για 10άρια, την περνάς από πάνω.
Kosvog20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μια ερώτηση από 7 32βιτ μπορώ να πάρω 10 64 βιτ?
jumaru99 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μια ερώτηση από 7 32βιτ μπορώ να πάρω 10 64 βιτ? Αν εννοείς από το πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης, μάλλον όχι. Θα αναβαθμιστείς το πιθανότερο στην αντίστοιχη 32bit.
stefant24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 δεν ξερω αν ενδιαφερει κανεναν αλλα το βαζω..! https://iguru.gr/2015/07/16/49422/activate-windows-10-build-10240/ τελικα ξερει κανενας αν οι αναβαθμισεις θα ειναι μονιμες ή για 2-4 χρονια?! Καλημέρα φίλε μου άμα κοιτάξεις στην ιστοσελίδα αυτή θα βρεις ένα άρθρο που αναφέρεται για την διάρκεια και επειδή το έχω κοιτάξει είναι στα 10 χρόνια αρχικά
Kosvog20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αν εννοείς από το πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης, μάλλον όχι. Θα αναβαθμιστείς το πιθανότερο στην αντίστοιχη 32bit. Ευχαριστώ πολύ
Alithinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κάπου διάβασα σε σάητ του εξωτερικού ότι στα 10 το windows update έχει μόνο 2 επιλογές: * να κατεβάζει και εγκαθιστά στη στιγμή αυτόματα. *να κατεβάζει και εγκαθιστά αργότερα. και πως λείπουν επιλογές όπως το manual update που επιλέγεις εσύ πότε να ψάξει και πότε και ποια updates να εγκατασταθούν. Ισχύει, το 'χετε προσέξει ? Φοβάμαι για bloatware κ addware.
cpttony Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κάπου διάβασα σε σάητ του εξωτερικού ότι στα 10 το windows update έχει μόνο 2 επιλογές: * να κατεβάζει και εγκαθιστά στη στιγμή αυτόματα. *να κατεβάζει και εγκαθιστά αργότερα. και πως λείπουν επιλογές όπως το manual update που επιλέγεις εσύ πότε να ψάξει και πότε και ποια updates να εγκατασταθούν. Ισχύει, το 'χετε προσέξει ? Φοβάμαι για bloatware κ addware. Εγω παλι διαβασα σε ξενα μεσα, οτι ολες οι εκδοσεις εκτος αυτη που αφορα επιχειρησεις, θα γινεται αυτοματα η εγκατασταση ενημρωσεων ΚΑΙ δεν θα γινεται αναβολη! Οσον αφορα αυτη των επιχειρησεων, θα εχουν την επιλογη να αναβαλουν την ενημερωση... Οπως και να εχει σε αναγκαζει να κανεις τα update!
Alithinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγω παλι διαβασα σε ξενα μεσα, οτι ολες οι εκδοσεις εκτος αυτη που αφορα επιχειρησεις, θα γινεται αυτοματα η εγκατασταση ενημρωσεων ΚΑΙ δεν θα γινεται αναβολη! Οσον αφορα αυτη των επιχειρησεων, θα εχουν την επιλογη να αναβαλουν την ενημερωση... Οπως και να εχει σε αναγκαζει να κανεις τα update! τι ηλίθιο! κι άμα ένα update μου χαλάσει το σύστημα αντί να το φτιάξει ? κι άμα μου κατεβάζει πάλι addware όπως το windows defender, IE, και άλλες μπούρδες που δεν μ ενδιαφέρουν ? ουουουου!
metalmike Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Είμαι στην 10240 και πάω να κάνω αλλαγή από microsoft account σε local account αλλά δε μπορεί να γίνει, μου πετάει error 0x80004005...καμιά ιδέα; Εσείς μπορείτε να κάνετε την αλλαγή αυτή;
cpttony Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 τι ηλίθιο! κι άμα ένα update μου χαλάσει το σύστημα αντί να το φτιάξει ? κι άμα μου κατεβάζει πάλι addware όπως το windows defender, IE, και άλλες μπούρδες που δεν μ ενδιαφέρουν ? ουουουου! Απο ελληινκο site http://www.unboxholics.com/news/tech/9423-ypoxreotikes-anavathmiseis-sta-windows-10
overpower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Για εμενα τωρα που μολις εβαλα τα win10 (Αν και Insider κατι μηνες) πως τα ενεργοποιω?
skiabox Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ο Edge ρε γαμότο είναι τόσο τραγικός που δυσκολεύεσαι να κάνεις ακόμα και reply στο insomnia. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιώ τον Firefox
DioNiSis_000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Για εμενα τωρα που μολις εβαλα τα win10 (Αν και Insider κατι μηνες) πως τα ενεργοποιω? τωρα μονο απο cmd ακολουθωντας τον οδηγο που εχει αναφερθεί λιγα ποστ πιο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις