7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Τι μπερδέματα είναι αυτά. Τι διαφορές θα έχουν οι εκδόσεις αυτές. Περισσότερο μπαχαλο προβλέπω να προκαλεί η κίνηση αυτή. Θα μπορούσαν απλά να βγάλουν μόνο τις δύο πρώτες για απλά συστήματα με Atom κλπ
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Κλασικές μλκιες της M$. Να κοιτάξουν να φτιάξουν το HDR και τα stuttering issues. 1
Zerg13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως μπορω να βαλω το τελευταιο update/service pack χειρονακτικά; Γιατι μου βγαζει ενα error 1X000000000f κατι οταν το παω απο το settings updates...(αφου ξεκινησει) ΠΛιοτερα διναν δινατοτητα να μπει το creator με ενα tool Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Zerg13
tommybertsen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Πως μπορω να βαλω το τελευταιο update/service pack χειρονακτικά; Γιατι μου βγαζει ενα error 1X000000000f κατι οταν το παω απο το settings updates...(αφου ξεκινησει) ΠΛιοτερα διναν δινατοτητα να μπει το creator με ενα tool Ψάξε το ΚΒ από εδώ Κατέβασέ το και τρέξε το χειροκίνητα!
Tsene Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 On 2/7/2018 at 5:32 PM, Virus200 said: Παιδιά καλησπέρα επειδή έχω σκοπό να κάνω φορμάτ αύριο τον υπολογιστή μου θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κατεβάσω συγκεκριμένη έκδοση για παράδειγμα είμαι στην 1703 και θα ήθελα να παραμείνω σε αυτή Με το Microsoft Windows and Office ISO Download Tool μπορείς να κατεβάσεις την έκδοση που θέλεις.
ultraex2003 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 νεα εκδοση Windows 10 RS4 Build 17093 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/02/07/announcing-windows-10-insider-preview-build-17093-pc/
Virus200 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Tsene είπε Με το Microsoft Windows and Office ISO Download Tool μπορείς να κατεβάσεις την έκδοση που θέλεις. Μου δίνει δήλωση την δυνατότητανα κατεβάσω συγκεκριμένα την 1703 η απλά διαλέγω από windows 7,8 και 10 τις διαφορές εκδόσεις που έχουν π.χ την pro
rfc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Virus200 είπε Μου δίνει δήλωση την δυνατότητανα κατεβάσω συγκεκριμένα την 1703 η απλά διαλέγω από windows 7,8 και 10 τις διαφορές εκδόσεις που έχουν π.χ την pro Κατεβασε απο αυτο το λινκ που σου δινει ο φιλος το windows iso downloader.exe, τρεξτο και κατεβασε οτι θες εσυ για οποιο λειτουργικο θες.
Virus200 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολυ παιδιά το έκανα. Μια άλλη ερώτηση αυτό το iso μπορώ να το γράψω σε usb ή μονο σε DVD?
Alejandro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Virus200 είπε Ευχαριστώ πολυ παιδιά το έκανα. Μια άλλη ερώτηση αυτό το iso μπορώ να το γράψω σε usb ή μονο σε DVD? Σε usb καλύτερα, με το rufus. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Alejandro
suffocater Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Aπο που να παρω oem cd key που θεωρείτε αξιοπιστο με instant delivery? (εκτός ebay) Στειλτε inbox pls ,μη θεωρηθει διαφημιση κλπ,ty
tommybertsen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, suffocater είπε Aπο που να παρω oem cd key που θεωρείτε αξιοπιστο με instant delivery? (εκτός ebay) Στειλτε inbox pls ,μη θεωρηθει διαφημιση κλπ,ty psngames , Από εδώ πήρα με instant delivery. Τώρα κάποιο μέλος από εδώ είχε σταθεί άτυχος και του το έστειλαν σε 3-4 μέρες αν θυμάμαι καλά, αλλά συνήθως έρχεται αμέσως. Οι τιμές όλο και αυξομειώνονται σε αυτό. Αύριο παίζει και να είναι φτηνότερο ή και ακριβότερο. Είχα και από το ebay κωδικό, είχα θεματάκια αλλά μπορείς να βρεις και από εκεί φτηνότερα. Όλα θα δουλέψουν, δεν ξέρουμε απλά για πόσο. Το έχω από το Μάιο χωρίς θέματα, σε 2 PC (το ίδιο κλειδί). Ποτέ δεν θα καταλάβω πως συμβαίνει αυτό, αλλά τα κλειδιά δουλεύουν 1
studiokristo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ έχω βάλει άπειρους windows serial numbers από αξιόπιστους eBay πωλητές και τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ κανενα προβλημα. Μιλάω για εμένα προσωπικά.
I.B.I Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 9:43 ΜΜ, tommybertsen είπε psngames , Από εδώ πήρα με instant delivery. Τώρα κάποιο μέλος από εδώ είχε σταθεί άτυχος και του το έστειλαν σε 3-4 μέρες αν θυμάμαι καλά, αλλά συνήθως έρχεται αμέσως. Οι τιμές όλο και αυξομειώνονται σε αυτό. Αύριο παίζει και να είναι φτηνότερο ή και ακριβότερο. Είχα και από το ebay κωδικό, είχα θεματάκια αλλά μπορείς να βρεις και από εκεί φτηνότερα. Όλα θα δουλέψουν, δεν ξέρουμε απλά για πόσο. Το έχω από το Μάιο χωρίς θέματα, σε 2 PC (το ίδιο κλειδί). Ποτέ δεν θα καταλάβω πως συμβαίνει αυτό, αλλά τα κλειδιά δουλεύουν Έχει να κάνει με το κλειδί.... Πχ: Πόσες ενεργοποιήσεις επιτρέπονται ανα κλειδί....
Dr_73 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Σε παλιό pc , socket 1156 για την ακρίβεια, θα είναι εντάξει τα 10άρια ; Έχω δει να δουλεύουν και σε socket 775 σε μηχανήματα φίλων, αλλά για gaming θα παίζουν τα πάντα ; Drivers δεν υπάρχουν από τον κατασκευαστή για windows 10 στα σίγουρα. Η μητρική είναι Gigabyte GA-P55A-UD3 (δεν είμαι σίγουρος ποιο revision).
Προτεινόμενες αναρτήσεις