Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Αν αγοράσω από ebay 5-6 κωδικούς και δεν τους χρησιμοποιήσω, υπάρχει πρόβλημα ;; Εννοώ να τους έχω και να τους χρησιμοποιώ όποτε θέλω. (Δεν κάνω πλάκα, ρωτάω στα σοβαρά).

Το όποτε θέλω μπορεί να είναι και σε κανένα 6μηνο .

Υπάρχει κίνδυνος, αν είναι από τους κωδικούς που δίνουν τη δυνατότητα πολλαπλών ενεργοποιήσεων, να χρησιμοποιηθούν από αλλούς και όταν έρθει η δική σου ώρα να μην δουλεύει.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Υπάρχει κίνδυνος, αν είναι από τους κωδικούς που δίνουν τη δυνατότητα πολλαπλών ενεργοποιήσεων, να χρησιμοποιηθούν από αλλούς και όταν έρθει η δική σου ώρα να μην δουλεύει.

Ο προμηθευτής που τους έχει πάρει από τη microsoft, αν έχει τέτοιους κωδικούς, θα υπερβαίνει το όριο που του δίνει η M$ ; Δηλ δεν θα του ορίζει ότι ένας τέτοιος κωδικός είναι π.χ. για 1000pc;

Παίζει αυτός να το πουλά σε 2000 ; Δεν γνωρίζει ότι θα έχει πρόβλημα ;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ο προμηθευτής που τους έχει πάρει από τη microsoft, αν έχει τέτοιους κωδικούς, θα υπερβαίνει το όριο που του δίνει η M$ ; Δηλ δεν θα του ορίζει ότι ένας τέτοιος κωδικός είναι π.χ. για 1000pc;

Παίζει αυτός να το πουλά σε 2000 ; Δεν γνωρίζει ότι θα έχει πρόβλημα ;

Λογικά το ξέρει. Αλλά έχω ακούσει από αλλούς ότι έχει τύχει να πάρουν κωδικούς που δεν δούλευαν και μετά από επικοινωνία με τον πωλητή πήραν άλλους που δούλεψαν. Αυτό θεωρητικά μπορείς να το κάνεις και εσύ αλλά αν έχουν περάσει μήνες δεν ξέρω αν το δεχτεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες μια ερώτηση-απορία. Σε λάπτοπ με 8GB ram (2x4), είναι προτιμότερο να περάσω Win10 32 ή 64 bit; Επίσης home ή pro; Από πλευράς ταχύτητας κυρίως. 

ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Παίδες μια ερώτηση-απορία. Σε λάπτοπ με 8GB ram (2x4), είναι προτιμότερο να περάσω Win10 32 ή 64 bit; Επίσης home ή pro; Από πλευράς ταχύτητας κυρίως. 

ευχαριστώ!

Φυσικά και θα βάλεις την 64μπιτη έκδοση. Οι εκδόσεις 32bit αναγνωρίζουν γύρω στα 3 με 3.5GB ram. Μεταξύ home και pro οι ταχύτητες είναι ίδιες, απλώς η pro έχει κάποιες έξτρα λειτουργίες σε σχέση με την home.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Green Dragon είπε

ευχαριστώ!

Φυσικά 64bit Windows ακόμα και με 4GB RAM. Καλό θα είναι να έχουμε και καλό επεργαστή.

Σύγκριση των εκδόσεων Windows στο link παρακάτω

https://www.microsoft.com/el-gr/windows/compare

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Δοκίμασε να πας στα settings, privacy , background apps, και βγάλε τες από εκεί :) 

Ωραιος ! Τα ξεφορτωθηκα

Εχουμε και κανα οδηγο τι services μπορουμε να κλεισουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας φιλος μου εγινε κατοχος ενος intel computestick πριν λιγες μερες, το οποιο για κακη μας τυχη φοραει 10. Αφου λοιπον εκανε οτι ενημερωση ειχε και δεν ειχε αυτες τις 2-3 μερες, περασε σε 1709 και απο τοτε σταματησε να δουλευει το usb πληκτρολογιο που ηταν συνδεμενο πανω του. Στο device manager το βλεπει σαν hid device και μαλιστα 2 φορες. Το ιδιο βγαζει ακομα και αν τα καταργησω και τα ξαναβρει.
Δοκιμαστηκε και στις 2 usb του computestick, δοκιμαστηκε και αλλο πληκτρολογιο σε usb, αλλα τα ιδια. Τα πληκτρολογια παιζουν κανονικοτατα σε αλλα pc, οπως κανονικα παιζει και το ποντικι και στις 2 usb του computestick. Ολα ενσυρματα.

Τι να τσεκαρω?

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχη rollback driver από device manager. Υπάρχει usb hub με δικό του τροφοδοτικό;

Επεξ/σία από GBorb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα επειδή έχω σκοπό  να κάνω φορμάτ αύριο τον υπολογιστή μου θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κατεβάσω συγκεκριμένη έκδοση για παράδειγμα είμαι στην 1703 και θα ήθελα να παραμείνω σε αυτή 

Επεξ/σία από Virus200
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους...

εχω συγχρονισει gmail με τα 10αρια...mail calendar ολα...το προβλημα μου ειναι οτι στα notifications μου βγαζει ολα τα μαιλ που ερχονται στο gmail, social promotion spam γενικα τα παντα και ειναι πολυ ενοχλητικο....υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω να μου εμφανιζει μονο αυτα που φαινονται στο Inbox μου στο gmail ?

Δημοσ.

Έρχονται αλλαγές στις εκδόσεις με την 1803..Πλέον τα Windows θα κάνουν detect τα specs σου και θα σου ενεργοποιούν την ανάλογη έκδοση.

• Entry: Intel Atom/Celeron/Pentium ≤ 4 GB RAM & ≤ 32 GB SSD AND ≤ 14.1" screen size (NB), ≤ 11.6" (2in1, Tablet), ≥ 17" AiO
  • Value: Intel Atom/Celeron/Pentium ≤ 4 GB RAM & ≤ 64GB SSD & ≤ 14.1" screen size (EM ≤ 4 GB RAM & ≤ 64GB SSD or ≤ 500 GB HDD)
  • Core: Cannot be used on devices that meet the Core+ and Advanced SKU Hardware Specifications
  • Core +: High end CPU and >4 GB RAM (All Form Factors) ≥8 GB RAM & ≥1080p screen resolution (NB, 2in1, AiO) >8 GB RAM & ≥2 TB HDD or SSD storage (Desktop)
  • Advanced: Intel Core i9 (any configuration) OR Core i7 ≥ 6 Cores (any RAM) OR AMD Threadripper(any configuration) OR Intel Core i7 >16 GB (any Cores) or AMD FX/ Ryzen7 >16 GB (any Cores) OR ≥ 4K screen resolution (any processor, includes 4K UHD-3840 resolution
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...