Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Ερώτηση- απορία. 

Έχω εγκαταστήσει το bidefenter free και το malwarebytes free, σε Win 10.

Συχνά-πυκνά μου πετάγεται μια ειδοποίηση κάτω δεξιά, που με ρωτάει αν θέλω να κάνω upgrade στις paid versions.  Πατάω όχι, αλλά στη διάρκεια της μέρας βγαίνουν πολλές φορές  και για τα δύο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω μια και καλή αυτές τις υπενθυμήσεις;;;

Ευχαριστώ!

Στο B πας πάνω στο μενού κι επιλέγεις Account. Στο παράθυρο που θα ανοίξει έχει μια επιλογή για διαφημιστικά για να την αφαιρέσεις. Στο M δεν γνωρίζω, αλλά πιθανολογώ πως είναι η επιλογή "Show notifications in the windows system tray" στα Settings. Πάντως δεν έχει νόημα να το έχεις να τρέχει στο background αφού είναι το free και δεν έχεις LiveProtection.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Ερώτηση- απορία. 

Έχω εγκαταστήσει το bidefenter free και το malwarebytes free, σε Win 10.

Συχνά-πυκνά μου πετάγεται μια ειδοποίηση κάτω δεξιά, που με ρωτάει αν θέλω να κάνω upgrade στις paid versions.  Πατάω όχι, αλλά στη διάρκεια της μέρας βγαίνουν πολλές φορές  και για τα δύο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω μια και καλή αυτές τις υπενθυμήσεις;;;

Ευχαριστώ!

Καμία από τις 2 ερωτήσεις δεν έχει θέση στο παρόν thread.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Στο B πας πάνω στο μενού κι επιλέγεις Account. Στο παράθυρο που θα ανοίξει έχει μια επιλογή για διαφημιστικά για να την αφαιρέσεις. Στο M δεν γνωρίζω, αλλά πιθανολογώ πως είναι η επιλογή "Show notifications in the windows system tray" στα Settings. Πάντως δεν έχει νόημα να το έχεις να τρέχει στο background αφού είναι το free και δεν έχεις LiveProtection.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη βοήθεια!

11 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Καμία από τις 2 ερωτήσεις δεν έχει θέση στο παρόν thread.

Έχεις δίκιο...οκ ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κατι διαβασα οτι η ξεφτιλισμενη m$ ή Intel (δεν ειμαι σίγουρος πιος έκανε αυτη τη μ..... ι@)  θα βγάλει καποιο update που θα επιβαρύνει τα συστήματα αρκετά, πως μπορω να το αποφυγω αυτο και αν εχει γίνει πως θα το καταλάβω? 

https://unboxholics.com/news/tech/28665-intel-ta-patches-gia-spectre-kai-meltdown-epireazoun-kai-neoterous-epeksergastes

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Παιδιά κατι διαβασα οτι η ξεφτιλισμενη m$ ή Intel (δεν ειμαι σίγουρος πιος έκανε αυτη τη μ..... ι@)  θα βγάλει καποιο update που θα επιβαρύνει τα συστήματα αρκετά, πως μπορω να το αποφυγω αυτο και αν εχει γίνει πως θα το καταλάβω? 

https://unboxholics.com/news/tech/28665-intel-ta-patches-gia-spectre-kai-meltdown-epireazoun-kai-neoterous-epeksergastes

Αυτό έχει να κάνει με τα spectre/meltdown... Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, αυτά τα update χρειάζονται για την ασφάλειά σου. Και κάποια bios updates σε νεότερα συστήματα (δυστυχώς σε Z97 δεν έχω δει κίνηση)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Στον μέσο χρήστη η διαφορά στην απόδοση θα είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Εκτός αν έχετε σέρβερς και σας καίει τόσο πολύ. Μην τρελαίνεστε με το παραμικρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, rfc είπε

δλδ υπαρχει κοσμος που αφηνει και τρεχει η κορτανα και το onedrive?

Οταν στο dropbox σου εχει 5gb και το onedrive σου δινει 100gb (δωρο επειδη πηρες κανα samsung ξερωγω) δεν ειναι ασχημο να υπαρχει...λες και εχουμε pentium 1 με 640kb ram και μας επιβαρυνει τοσο πολυ το συστημα...

Μαλακια που τρεχει με το ετσι θελω και θελει χειρουργεια για να βγει...αλλα εμενα προσωπικα οπως προειπα..δεν με χαλαει ιδιαιτερα..

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν δε σε χαλαει να εχεις ρουφιανους που στελνουν συνεχεια data στους servers της microsoft, μαγκια σου. Εμενα με χαλανε παντως.

Αν σε τρωει τοσο πολυ ο αποθηκευτικος χωρος υπαρχει και το mega που σου δινει 50 γιγα και δε χρειαζεται να τρεχει τπτ στο πισι σου.

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, rfc είπε

Aν δε σε χαλαει να εχεις ρουφιανους που στελνουν συνεχεια data στους servers της microsoft, μαγκια σου. Εμενα με χαλανε παντως.

Αν σε τρωει τοσο πολυ ο αποθηκευτικος χωρος υπαρχει και το mega που σου δινει 50 γιγα και δε χρειαζεται να τρεχει τπτ στο πισι σου.

Απο την στιγμη που εχουμε windows στο μηχανημα μας..εχουμε συμβιβαστει με την εννοια του ρουφιανου...το onedrive μας πειραξε?Ναι θα κλεισουμε τα telemetry και δεν ξερωγω τι και ειμαστε ησυχοι οτι γλυτωσαμε?Κουνια που μας κουναγε..το τι υπαρχει στον κωδικα του καθε λειτουργικου...

Ας στειλει data τα αχρηστα για ολους πλην εμου αρχειων μου που εχω αποθηκευμενα..Στην εποχη μου λεγαμε "ασφαλες πισι ειναι το αποσυνδεδεμενο (απο το ιντερνετ) πισι".

Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..να το παιζουμε χακεραδες οτι βρηκαμε το ταδε εργαλειο που κλεινει τα ταδε telemetry παπαρια και να νοιωθουμε μια καποια σιγουρια..

Ειμαστε στο ιντερνετ?Αρα ολο και καποιος ρουφιανος μας ρουφιανευει..ειτε λεγεται microsoft windows/antivirus/browser/fb/twitter/instagram/firmware σε καποιον δισκο/bios κλπ κλπ.

Το θεμα ειναι ποσο ψυχακι με το θεμα θελει να γινει καποιος...

Δημοσ.

Aν γνωριζεις τους κλεινεις τους ρουφιανους και δε στελνει τπτ. Εγω τουλαχιστον το εχω επιτυχει αν οχι 100%, σε πολυ μεγαλο βαθμο. Αυτο σημαινει συνεπεια, performance και ολα τα επακολουθα.

Εσυ κανε οτι νομιζεις............

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτιναναι τρολλς.......... 

και καπου εδω τελειωνει η κουβεντα μαζι σας............ και πολυ γουσταρω και κορτανα αμα λαχει ναουμ...........

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.
6 ώρες πριν, rfc είπε

Οτιναναι τρολλς.......... 

και καπου εδω τελειωνει η κουβεντα μαζι σας............ και πολυ γουσταρω και κορτανα αμα λαχει ναουμ...........

Μάλλον εσύ τρολάρεις, εγώ σοβαρότατη ερώτηση σου έκανα, την οποία δεν απαντάς και "δημοκρατικά" αποχωρείς απ' την κουβέντα, αφού προφανώς ξέμεινες από επιχειρήματα. Έχεις προφίλ σε social media γεμάτα φωτογραφίες και πληροφορίες για τη ζωή σου, πράγματα που έχεις δώσει από μόνος σου μάλιστα και σε πείραξε το privacy των windows. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό το γεγονός είναι αντιφατικά αστείο, τότε όντως δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε.

Δημοσ.

Ειχα δει καποτε ενα βιντεακι οπου ενας τυπος ειχε στηθει σε μια πλατεια μεσα σε μια σκηνη και το επαιζε μαγος.

Απο πισω στα παρασκηνια ειχε καμμια 10αρια τυπους πανω σε Η/Υ με γρηγορα δαχτυλα.Ο "μαγος" ειχε ακουστικο στο αυτι.

Καθονταν περαστικοι τους ρωταγε το ονομα τους και απο κει και περα μεσω "κληρονομικου χαρισματος" τους ελεγε πραγματα για την ζωη τους.Σοκαρισμενοι οι περαστικοι πως διαολο τα ηξερε.

Εντωμεταξυ οι τυποι στους Η/Υ , ψαχνανε το ονομα του καθε περαστικου σε καθε κοινωνικο μεσο που υπηρχε , search by image οπου κρυφες καμερες ειχαν φωτογραφισει τον "περαστικο-πελατη" και ο "μαγος" ειχε απαριθμησει απειρα πραγματα για την ζωη τους μονο και μονο απο τις πληροφοριες που του δινανε μεσω ακουστικου.

Βεβαια στο τελος τους αποκαλυπτε την αληθεια..αλλα ηταν ενα καλο "μαθημα" οτι ολη η ζωη μας ειναι στο "πιατο" οποιουδηποτε εχει προσβαση στο ιντερνετ.

Αλλα οκ , ας κλεισουμε την κορτανα..μας κατασκοπευει... οντως ο,τι ναναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...