Dr_73 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/11/2018 στις 10:56 ΜΜ, kinitos είπε αν έχω παράθυρα 10 σε σταθερό και πάρω ενα λαπτοπ με νέα εκδοσή παράθυρα 10 θέλει λογαριασμό . αν βάλω το ίδιο mail τι γίνεται?θα έχω ας πούμε τις ρυθμίσεις κάτι σαν sync? Αν ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, υπάρχει επιλογή ;;; ή καλύτερα να κάνω άλλο λογαριασμό με άλλο email ;;; Δεν θέλω να έχει τίποτε κοινό το ένα με το άλλο pc. Αρκεί απλά να μην βάλουμε microsoft account στο 2ο pc π.χ. ; Δεν είναι υποχρεωτικό το account απ' όσο ξέρω. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Dr_73
kinitos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Dr_73 είπε Αν ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, υπάρχει επιλογή ;;; ή καλύτερα να κάνω άλλο λογαριασμό με άλλο email ;;; Δεν θέλω να έχει τίποτε κοινό το ένα με το άλλο pc. Αρκεί απλά να μην βάλουμε microsoft account στο 2ο pc π.χ. ; Δεν είναι υποχρεωτικό το account απ' όσο ξέρω. αυτό ηταν βασικά το ερώτημα μου.άλλα παράλληλα να μπορείς να εχεις και τα αγορασμένα προγράμματα . το πρόβλημα μου είναι οτι ενας φίλος εχει σταθερό και εχει πάρει το forza horizon και θέλει να το παίζει καμια φορά και στο λαπτοπ που μόλις πηρε αλλα δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει φτιάχνοντας αλλο λογαριασμό
Dr_73 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Επίσης κάποιοι γερμανοί στο ebay , γράφουν ότι αν αγοράσεις περισσότερα από 1 κλειδιά, μπορεί να λάβεις το ίδιο κλειδί πάνω από 1 φορά !!! Και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό . Υπάρχει κλειδί που επιτρέπει περισσότερες της 1 εγκαταστάσεις ;;; Την μετάφραση από τα γερμανικά την κάνω με αυτόματο μεταφραστή, γιατί δεν σκαμπάζω γερμανικά. Τις καλύτερες τιμές αυτή την περίοδο βλέπω να τις έχουν γερμανοί , που έχουν επαγγελματικό λογαριασμό και χιλιάδες πωλήσεις.
tommybertsen Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Υπάρχει κλειδί που επιτρέπει περισσότερες της 1 εγκαταστάσεις ;;; Το έχω αναφέρει κι εγώ , και είπα τι πιστεύω. Το κλειδί που έχω το έβαλα σε 2 PC. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα πάψει να λειτουργεί στο ένα από τα δύο ή και στα δύο, αλλά πιστεύω πως είναι κλειδιά πολλαπλών χρήσεων (πχ για εταιρείες), τα οποία πουλάνε μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων ενεργοποιήσεων και γι'αυτό τον λόγο ίσως, να είναι και τόσο φτηνά. Το αν είναι νόμιμο ή όχι , δεν έχω ιδέα Ούτε ξέρω αν αυτό που σκέφτομαι έχει λογική, αλλά είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από tommybertsen
Dr_73 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εσύ πλήρωσες για 1 pc ή για 2 ;;; Αυτό που αναφέρομαι εγώ, λέει ότι μπορεί να έχεις πληρώσει για 2 και να σου στείλουν 2 φορές το ίδιο ! Αν έχεις πληρώσει για 1 και το έβαλες σε 2 , πιθανότατα να πάψει να λειτουργεί και στα 2 , το ξέρεις,
p4n0s86 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ το κλειδί που ήρθε μαζί με το λάπτοπ της αδερφής μου, το έβαλα στο desktop και το σύνδεσα κιόλας με το hotmail μου. Όταν έκανα ένα φορμάτ στο λάπτοπ το διάβασε κατευθείαν, όπως και στο desktop. Πάνε 2 χρόνια τώρα περίπου, δεν έχω κανένα θέμα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από p4n0s86
tommybertsen Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Εσύ πλήρωσες για 1 pc ή για 2 ;;; Αυτό που αναφέρομαι εγώ, λέει ότι μπορεί να έχεις πληρώσει για 2 και να σου στείλουν 2 φορές το ίδιο ! Αν έχεις πληρώσει για 1 και το έβαλες σε 2 , πιθανότατα να πάψει να λειτουργεί και στα 2 , το ξέρεις, Πλήρωσα για ένα κλειδί. Το έχω από το Μάιο. 6.40€ πλήρωσα οπότε και να πάψει...κλαιν μαιν Ουσιαστικά σου λέω το ίδιο πράγμα. Ότι υπάρχουν λογικά κλειδιά πολλών χρήσεων. Μπορεί να πληρώσεις για 2 και να πάρεις το ίδιο γιατί το ταβάνι ενεργοποιήσεων του δεν έχει παρέλθει. Απλά εγώ για πλάκα έβαλα το ίδιο κλειδί σε 2ο PC και ενεργοποιήθηκε! Θα μπορούσα να αγοράσω κλειδί και για το 2ο PC και να μου δώσουν το ίδιο... Idk...
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Επίσης κάποιοι γερμανοί στο ebay , γράφουν ότι αν αγοράσεις περισσότερα από 1 κλειδιά, μπορεί να λάβεις το ίδιο κλειδί πάνω από 1 φορά !!! Και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό . Υπάρχει κλειδί που επιτρέπει περισσότερες της 1 εγκαταστάσεις ;;; Την μετάφραση από τα γερμανικά την κάνω με αυτόματο μεταφραστή, γιατί δεν σκαμπάζω γερμανικά. Τις καλύτερες τιμές αυτή την περίοδο βλέπω να τις έχουν γερμανοί , που έχουν επαγγελματικό λογαριασμό και χιλιάδες πωλήσεις. Περισσότερες από 1 εγκαταστάσεις είναι τα Retail κλειδιά. Αν αλλάξεις μητρική δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσεις. Αυτά τα κλειδιά όμως είναι ακριβότερα. Πάνω από 200 ευρώ. Αναφέρομαι πάντα για αγορά από κατάστημα.
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Για να σας λύσω τις απορίες, όλοι οι πωλητές αγοράζουν κλειδιά από εδώ http://www.keysender.co.uk/ 100, 200, 500 ή 1000 ή παρόμοια sites, αυτά έχουν πχ ένα κόστος 4€ και τα μεταπουλάνε 1€+ ανάλογα το κέρδος που θέλουν, Το site είναι key generator τα οποία είναι μοναδικά για τον καθένα. Εμένα όταν αγοράζω μου έρχεται generated key από το email [email protected] και είναι unique.
tommybertsen Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Από που και με ποιον τρόπο γίνονται generate τα κλειδιά αυτά;
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω το σύστημα τους, κάποια συνεργασία πρέπει να έχουν σαν retailers από την MS.
jim_p Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Σε ενα ολοκαινουριο dell που απλα εμεινε απο μπαταρια χτες, η λειτουργικαρα της ms βγαζει μπλε οθονη με σφαλμα inaccessible boot device οταν εκκινει. Η αυτοματη επιδιορθωση δεν κανει τιποτα απολυτως, και απο το bios, οπου μπηκα με πολυ ψαξιμο, ειναι ολα μια χαρα και ο δισκος αναγνωριζεται κανονικοτατα. Για πειτε καμια ιδεα...
SeXBOX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Just now, jim_p said: Σε ενα ολοκαινουριο dell που απλα εμεινε απο μπαταρια χτες, η λειτουργικαρα της ms βγαζει μπλε οθονη με σφαλμα inaccessible boot device οταν εκκινει. Η αυτοματη επιδιορθωση δεν κανει τιποτα απολυτως, και απο το bios, οπου μπηκα με πολυ ψαξιμο, ειναι ολα μια χαρα και ο δισκος αναγνωριζεται κανονικοτατα. Για πειτε καμια ιδεα... Σε safe mode μπαίνει; Αν ναι τρέξε σε CMD αυτό σαν admin: "Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth" ή μπες στο "Advanced Boot Options ", επέλεξε "Last Known Good Configuration". και μπες σε Safe Mode και κανε ένα system restore ή Rollback. ή Αν έχεις πρόβλημα με δίσκο τότε τρέξε "Chkdsk /f /r". Αν δεν μπαίνεις στα Windows, χρησιμοποίησε το Recovery Console και τρέξε εκεί το "Chkdsk /r" ή τρεξε το Chkdsk από το Repair Console. Αν δε δουλέψει με κανένα από αυτά, τότε πας για clean install.
jim_p Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Τελικα εκανα system restore και μπηκε κανονικα, εχοντας χασει οσα ειχα κανει την προηγουμενη μερα μιας και το restore point ειχε γινει πριν μια βδομαδα. Safe mode στα 8 και στα 10 δεν γινεται με f8 κλπ αλλα με εκκινηση μεσα απο τα ιδια τα windows. https://support.microsoft.com/en-us/help/12376/windows-10-start-your-pc-in-safe-mode http://www.thewindowsclub.com/safe-mode-in-windows-8
Green Dragon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ερώτηση- απορία. Έχω εγκαταστήσει το bidefenter free και το malwarebytes free, σε Win 10. Συχνά-πυκνά μου πετάγεται μια ειδοποίηση κάτω δεξιά, που με ρωτάει αν θέλω να κάνω upgrade στις paid versions. Πατάω όχι, αλλά στη διάρκεια της μέρας βγαίνουν πολλές φορές και για τα δύο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω μια και καλή αυτές τις υπενθυμήσεις;;; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις