Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί αγοράζετε τόσο ακριβά τα κλειδιά;;; Εγώ ebay αγοράζω απο 3€ με 4,5€ και αν τύχει κάνας καλός πωλητής μπορεί να τα έχει και 2,5€.

Μπορείτε να σταματήσετε κάποια updates με το γνωστό κόλπο των 365 ημερών. Settings/Windows Update/Advanced Options. Επιλέγετε Current Branch for Business και στις από κάτω επιλογές έως 365 ημέρες. Έτσι γι αυτές τις μέρες δεν παίρνετε Updates. Όσοι θέλουν με Creators Update και όχι Fall αυτό κάνουν.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Επιλέγετε Current Branch for Business και στις από κάτω επιλογές έως 365 ημέρες.

Μόνο που στην Home έκδοση δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Semi-Annual Channel δεν έχει;

Nope, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, εκτός αν είναι κάπου αλλού στα Home. Το μόνο σχετικό που υπάρχει χωμένο κάπου πιο μέσα είναι περιορισμός στο bandwidth σε upload/download στα updates αλλά το χαμηλότερο είναι 5% και όχι 0%.

Δημοσ.
22 hours ago, p4n0s86 said:

Nope, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, εκτός αν είναι κάπου αλλού στα Home. Το μόνο σχετικό που υπάρχει χωμένο κάπου πιο μέσα είναι περιορισμός στο bandwidth σε upload/download στα updates αλλά το χαμηλότερο είναι 5% και όχι 0%.

Τότε η λύση είναι αυτό https://www.sordum.org/9470/windows-update-blocker-v1-0/ πολύ καλό προγραμματάκι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Τότε η λύση είναι αυτό https://www.sordum.org/9470/windows-update-blocker-v1-0/ πολύ καλό προγραμματάκι.

Δεν υπάρχει λόγος, η MS είπε ότι σταμάτησε την διάθεση της συγκεκριμένης ενημέρωσης μέχρι να βρεθεί λύση. Και πέρα απ' αυτό, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να προτείνω σε γνωστούς μου να μπλοκάρουν ενημερώσεις ασφάλειας.

Δημοσ.
22 hours ago, p4n0s86 said:

Δεν υπάρχει λόγος, η MS είπε ότι σταμάτησε την διάθεση της συγκεκριμένης ενημέρωσης μέχρι να βρεθεί λύση. Και πέρα απ' αυτό, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να προτείνω σε γνωστούς μου να μπλοκάρουν ενημερώσεις ασφάλειας.

Δεν το ήξερα ότι σταμάτησε η διάθεση του, με "φάγανε" οι διακοπές των ημερών, τώρα που είμαι πάλι UK και την δεύτερα ανοίγει η  εταιρεία θα το κοιτάξω.

Πάντως μπορείς να βάλεις αυτό το πρόγραμμα να κάνεις enable πάλι τα updates με metered connection και να παίρνει τα updates ασφαλείας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Δεν το ήξερα ότι σταμάτησε η διάθεση του, με "φάγανε" οι διακοπές των ημερών, τώρα που είμαι πάλι UK και την δεύτερα ανοίγει η  εταιρεία θα το κοιτάξω.

Πάντως μπορείς να βάλεις αυτό το πρόγραμμα να κάνεις enable πάλι τα updates με metered connection και να παίρνει τα updates ασφαλείας.

Αυτό πήρε το μάτι μου χθες και μάλιστα η ανακοίνωση είχε μπηχτές προς την AMD, ότι φταίει αυτή. Καλή φάση πάντως αν γίνεται να δέχεται επιλεγμένα τις ενημερώσεις ασφαλείας.

Δημοσ.

αν έχω παράθυρα 10 σε σταθερό και πάρω ενα λαπτοπ με νέα εκδοσή παράθυρα 10 θέλει λογαριασμό .

αν βάλω το ίδιο mail τι γίνεται?θα έχω ας πούμε τις ρυθμίσεις κάτι σαν sync?θα έχω τα προγράμματα απο το μάρκετ που έχω αγοράσει?

και τι γίνεται με τα συριακά θα μπορώ να χρησιμοποιησω κάποια στιγμή με άλλο μειλ?η θα είναι πάντα στο ίδιο μειλ?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kinitos είπε

αν έχω παράθυρα 10 σε σταθερό και πάρω ενα λαπτοπ με νέα εκδοσή παράθυρα 10 θέλει λογαριασμό .

αν βάλω το ίδιο mail τι γίνεται?θα έχω ας πούμε τις ρυθμίσεις κάτι σαν sync?θα έχω τα προγράμματα απο το μάρκετ που έχω αγοράσει?

ναι

αυτο ειναι το νοημα του store και του microsoft account σε windows pc και windows phone ηδη απο τον καιρο των windows 8

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Επειδή εχω βγει από insider γιατί μου έσπαγε τα νευρά μετά από ένα διάστημα... βλέπω καλά; Κάνουν downgrade σε 1703;

bro !! οχι συνεχιζουν με 1709 !!;)

cvxcvcv.JPG

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...