p4n0s86 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Νομίζω όλες πλέον οι διαδικασίες για free αναβάθμιση, έλαβαν τέλος. Παίρνεις από εδώ ένα κλειδάκι με ένα 10ρικο και ξεμπερδεύεις Έχει και φτηνότερα στο eBay Παρόλο που δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση η MS, η δωρεάν αναβάθμιση ισχύει ακόμα, πολύ απλά με το creation tool. To έχω κάνει τουλάχιστον 5 φορές τους τελευταίους μήνες για φίλους. 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε Παίδες βοηθήστε με παρακαλώ να λύσω ένα θέμα που από άγνοια δημιούργησα. Μου έφερε μία φίλη ένα laptop που είχε περασμένα Win 7 home, αλλά γενικά κόλλαγε πολύ και δεν περπάταγε με τίποτα. Είχε άπειρα άσχετα προγράμματα χύμα και αρκετούς ιούς, trojan και το κακό συναπάντημα. Τα specs δεν ήταν άσχημα. Είχε και ένα αυτοκόλλητο με το serial των Windows. Σκέφτηκα να του κάνω ένα format, με media creation tool, win 10 home και bootable dvd. Πράγματι άλλαξε τελείως συμπεριφορά μετά το format, πήγαινε σφαίρα. Και ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσω τα Windows....πίστευα ότι θα γίνει αυτόματα μέσω bios....αμ δεεεε...τίποτα. Μετά επιχείρησα να περάσω το serial που είχε το αυτοκόλλητο. Και πάλι τζίφος. Οπότε τώρα τι κάνω;;; Κάποια ιδέα;;; Πιστεύω ότι δεν διαβάζουν το κλειδί τα 10, επειδή δεν έχει γίνει αναβάθμιση από περιβάλλον win7 ούτως ώστε να κάνει την μετατροπή και να το κλειδώσει στο hardware. Προτείνω να δοκιμάσεις install win7 home και ενεργοποίηση με το κλειδί που έχεις και αναβάθμιση μετά σε 10 με το creation tool πριν αγοράσεις άλλα. 1 1
Green Dragon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Παρόλο που δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση η MS, η δωρεάν αναβάθμιση ισχύει ακόμα, πολύ απλά με το creation tool. To έχω κάνει τουλάχιστον 5 φορές τους τελευταίους μήνες για φίλους. Πιστεύω ότι δεν διαβάζουν το κλειδί τα 10, επειδή δεν έχει γίνει αναβάθμιση από περιβάλλον win7 ούτως ώστε να κάνει την μετατροπή και να το κλειδώσει στο hardware. Προτείνω να δοκιμάσεις install win7 home και ενεργοποίηση με το κλειδί που έχεις και αναβάθμιση μετά σε 10 με το creation tool πριν αγοράσεις άλλα. Τώρα που το λες μου φαίνεται πιο σωστό να είχα κάνει το format στα 7 και ενεργοποίηση με το κλειδί του και μετά να πάω στα 10... Έχεις κάποιο link από όπου θα κατεβάσω τα 7 home;;; 8 ώρες πριν, mphxths είπε psngames.org εκανε επιεικως γυρω στις 3-4 μερες για να μου στειλει το κλειδακι..και καλα προβλημα στο στοκ και τετοια.. εκανα dispute στο paypal μπας και παρουν μπρος...και μου το στειλανε στο τελος. Το οποιο δεν χρειαζομαι ..windows 10 pro retail key ..για οποιον θελει..το χω..αχρησιμοποιητο απο το παραπανω σαιτ..μισοτιμης...για οποιον σκεφτεται να μπλεχτει με το psngames.org. Φίλε μπορεί να το χρειαστώ, εάν δεν πιάσει η διαδικασία που περιγράφω από πάνω.
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Παρόλο που δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση η MS, η δωρεάν αναβάθμιση ισχύει ακόμα, πολύ απλά με το creation tool. To έχω κάνει τουλάχιστον 5 φορές τους τελευταίους μήνες για φίλους. 11 ώρες πριν, Green Dragon είπε Επειδή ανέφερε φορμάτ ο φίλος του το είπα. Αναβάθμιση μέσω CT γίνεται αν επιλέξεις αυτό που είναι για ειδικές ανάγκες (δεν θυμάμαι πως το λένε ). Είχαν πει ότι ισχύει μέχρι τέλος του 2017 όμως... 9 ώρες πριν, mphxths είπε psngames.org εκανε επιεικως γυρω στις 3-4 μερες για να μου στειλει το κλειδακι..και καλα προβλημα στο στοκ και τετοια.. εκανα dispute στο paypal μπας και παρουν μπρος...και μου το στειλανε στο τελος. Το οποιο δεν χρειαζομαι ..windows 10 pro retail key ..για οποιον θελει..το χω..αχρησιμοποιητο απο το παραπανω σαιτ..μισοτιμης...για οποιον σκεφτεται να μπλεχτει με το psngames.org. Εγώ πλήρωσα 10:00, 10:01 είχα το κλειδί στο email μου... Δεν μπλέχτηκα καθόλου.
christos1414 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Τώρα που το λες μου φαίνεται πιο σωστό να είχα κάνει το format στα 7 και ενεργοποίηση με το κλειδί του και μετά να πάω στα 10... Έχεις κάποιο link από όπου θα κατεβάσω τα 7 home;;; https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows7 1
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Εγώ πλήρωσα 10:00, 10:01 είχα το κλειδί στο email μου... Δεν μπλέχτηκα καθόλου. Και επειδη ειδα τετοια σχολια απο πολλους συμφορουμιτες , ειπα να επιλεξω το συγκεκριμενο σαιτ...και καθομουν με μη-ενεργοποιημενα windows σαν τον μαμακα και τα κοιτουσα για 5 μερες. 31/12 εγινε η παραγγελια , 5/1 πηρα το εμαιλ με το κλειδι..νταξ μπορει να φταιξαν οι γιορτες κλπ...αλλα 5 μερες?το παραχεσανε. Τεσπα το κλειδακι υπαρχει ακομα για οποιον το χρειαστει.. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από mphxths
Dr_73 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, mphxths είπε Και επειδη ειδα τετοια σχολια απο πολλους συμφορουμιτες , ειπα να επιλεξω το συγκεκριμενο σαιτ...και καθομουν με μη-ενεργοποιημενα windows σαν τον μαμακα και τα κοιτουσα για 5 μερες. 31/12 εγινε η παραγγελια , 5/1 πηρα το εμαιλ με το κλειδι..νταξ μπορει να φταιξαν οι γιορτες κλπ...αλλα 5 μερες?το παραχεσανε. Τεσπα το κλειδακι υπαρχει ακομα για οποιον το χρειαστει.. Έχει να κάνει με την ημερομηνία της παραγγελίας. Και εμένα στα χριστούγεννα έκανε 23 ώρες. Απορία : ανέβηκε η τιμή από τότε ;;; Το πήρα 8,51 euro και πήγε 10,07 ;;;;; Spoiler
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Ρε παίδες παίζει τίποτα με τα τελευταία updates? Σε 3 υπολογιστές κάποιο δημιουργεί πρόβλημα και στο restart δεν ανοίγει, μένει στο logo. Αναγκάζεσαι να το κλείσεις απ' το κουμπί και μετά από μερικές αποτυχημένες σου βγάζει για επιδιόρθωση. Τελειώνει η επιδιόρθωση και βγάζει ότι δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση των ενημερώσεων και κάνει αναίρεση. Γκρρ! Ειναι με επεξεργαστές amd athlon αυτά τα συστήματα; Υπάρχει θέμα με το update που πατσαρει το καινούργιο κενό ασφαλείας και ορισμένα παλιότερα συστήματα κολλάνε στο windows logo. Αναγκαστικά περιμένεις μεχρι να βρουν λυση.
p4n0s86 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Tui112 είπε Ειναι με επεξεργαστές amd athlon αυτά τα συστήματα; Υπάρχει θέμα με το update που πατσαρει το καινούργιο κενό ασφαλείας και ορισμένα παλιότερα συστήματα κολλάνε στο windows logo. Αναγκαστικά περιμένεις μεχρι να βρουν λυση. Ναι με AMD είναι. Άρα περιμένουμε fix ok.
tommybertsen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Dr_73 είπε Απορία : ανέβηκε η τιμή από τότε ;;; Το πήρα 8,51 euro και πήγε 10,07 ;;;;; Εγώ το ίδιο κλειδί το είχα πάρει 6.44€ (μάλλον 6.40€ + σακούλα ). Ανεβοκατεβαίνει συνέχεια : )
rfc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Οσες φορες εχω παρει απο ebay κλειδι, μια χαρα ημουν. Και απο το θειο βεβαια μια χαρα ειμαι. Και αυτουνου τα κλειδια δουλευουν παντα και παντου.
Dantε Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στις 8/1/2018 στις 1:12 ΠΜ, p4n0s86 είπε Ναι με AMD είναι. Άρα περιμένουμε fix ok. Και εμενα σε παλιο λαπτοπ με Χ2 το ιδιο. Και το θεμα ειναι οτι με το που κανει rollback παει και το ξαναβαζει.
p4n0s86 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε Και εμενα σε παλιο λαπτοπ με Χ2 το ιδιο. Και το θεμα ειναι οτι με το που κανει rollback παει και το ξαναβαζει. Έβγαλε ανακοίνωση η MS και κατηγορεί την AMD, ενώ λέει ότι σταματά προσωρινά την διάθεση του patch σε AMD pc's μέχρι να βρεθεί λύση.
Dantε Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Έβγαλε ανακοίνωση η MS και κατηγορεί την AMD, ενώ λέει ότι σταματά προσωρινά την διάθεση του patch σε AMD pc's μέχρι να βρεθεί λύση. Εγω εκανα μια παυση ενημερωσεων με μια επιλογη που εχει. Υποθετω σε κανα μηνα που σταματαει θα το χουν διορθωσει.
Centurion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Την πάτησα κι εγώ σε δύο pc με AMD. Χρειάστηκε να κάνω επαναφορά.
Dantε Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μπα αν του κανες δυο τρια reset,εκανε μονο του αναιρεση της ενημερωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις