RSi_Weaver Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Από τη μια έχεις την τελευταία είδηση που έσκασε για το bug των intel επεξεργαστών. Αυτό που υποτίθεται ότι διορθώνεται με update. Και από την άλλη έχεις τα 10άρια να έχουν μουλαρώσει και να μην περνάνε update δε πα να χτυπάω τον @%#@ μου κάτω. Το πιο ωραίο είναι που έκανα chat με Microsoft agent, ο οποίος επιχείρησε να λύσει το πρόβλημα. Ε, σε κάποια φάση μπήκε σε μια σελίδα υποστήριξης της MS και γράφανε: "Το update πιθανόν να εμφανιστεί ότι δεν εγκαταστάθηκε επιτυχώς αλλά αυτό να έχει εγκατασταθεί κανονικά". Πρότειναν μάλιστα να δοκιμάσουν να ελέγξουν το Update για να δουν αν θα τους εμφανίσει ξανά την ενημέρωση. Περιττό να αναφέρω ότι μετά το 2ο ανεπιτυχές update ο agent "την 'εκανε". Τι να κάνει και αυτός δηλαδή; Τελικά το format δεν το γλιτώνω. Σκεφτόμουν να περάσω Win 7, αλλά τώρα με αυτό που έσκασε με τις Intel CPUs, θα βγάλουν patch για τα 7άρια ή θα πουν μόνο σε Win 10;
christos1414 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, RSi_Weaver είπε Τελικά το format δεν το γλιτώνω. Σκεφτόμουν να περάσω Win 7, αλλά τώρα με αυτό που έσκασε με τις Intel CPUs, θα βγάλουν patch για τα 7άρια ή θα πουν μόνο σε Win 10; Λογικα, το patch θα ισχυει για ΟΛΕΣ τις εκδοσεις που υποστηριζονται σημερα απο την MS. ΥΓ: Μολις διαβασα σε ενα γαλλικο forum πως η MS ετοιμαζει πυρετωδως ενημερωση για W7 και W8, θα ακολουθησει αμεσα για W10. Επισης υπαρχει το εξης προγραμμα που σου λεει εαν εισαι προστατευμενος: SpecuCheck Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από christos1414
RSi_Weaver Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, christos1414 είπε Λογικα, το patch θα ισχυει για ΟΛΕΣ τις εκδοσεις που υποστηριζονται σημερα απο την MS. Θα περιμένω λιγάκι και ελπίζω να είναι έτσι. Thanks πάντως.
mphxths Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Intel i3 6006u / windows 10 1709 παρων και δηλωνω πολλαπλως ξεβρακωτος https://www.dropbox.com/s/oj62ojrhj0ithvq/intel-bug.PNG?dl=0 EDIT : εχω retail key απο psngames.org που δεν χρειαζομαι ..οποιος θελησει μου λεει..μισοτιμης να φευγει.. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από mphxths
lazos21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 να ρωτησω κατι ασχετο απο που μπορω να κατεβασω το power point free?
mphxths Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, lazos21 είπε να ρωτησω κατι ασχετο απο που μπορω να κατεβασω το power point free? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.powerpoint&hl=el και καλες παρουσιασεις. Το ξερεις οτι εισαι εκτος θεματος ετσι ?
lazos21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 εκανες που εκανες το καλο τι το χαλας....το ξερω και το γραψα κιολας. αλλα δεν ηξερα που να το γραψω. αν θες πες μου που να ρωτησω.... γιατι αυτο που μου εστειλες ειναι για android απο τι καταλαβα. και επειδη δεν πολυ ξερω απο pc ζηταω κατανοηση.
tommybertsen Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ωραία. Όπως θα ξέρεις, η σουίτα του Office είναι με πληρωμή. Οπότε συζητήσεις περί "free" powerpoint, δεν νομίζω να έχουν νόημα Αν θέλεις "free" έκδοση, κατέβασε το libre office , που θαρρώ πως έχει κάτι σαν "υποκατάστατο" 2
lazos21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, tommybertsen είπε ευχαριστω πολυ και σορυ αν σας χαλασα την συζητηση απλως δεν ηξερα που να το γραψω. το προβλημα λυθηκε
Green Dragon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες βοηθήστε με παρακαλώ να λύσω ένα θέμα που από άγνοια δημιούργησα. Μου έφερε μία φίλη ένα laptop που είχε περασμένα Win 7 home, αλλά γενικά κόλλαγε πολύ και δεν περπάταγε με τίποτα. Είχε άπειρα άσχετα προγράμματα χύμα και αρκετούς ιούς, trojan και το κακό συναπάντημα. Τα specs δεν ήταν άσχημα. Είχε και ένα αυτοκόλλητο με το serial των Windows. Σκέφτηκα να του κάνω ένα format, με media creation tool, win 10 home και bootable dvd. Πράγματι άλλαξε τελείως συμπεριφορά μετά το format, πήγαινε σφαίρα. Και ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσω τα Windows....πίστευα ότι θα γίνει αυτόματα μέσω bios....αμ δεεεε...τίποτα. Μετά επιχείρησα να περάσω το serial που είχε το αυτοκόλλητο. Και πάλι τζίφος. Οπότε τώρα τι κάνω;;; Κάποια ιδέα;;; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από Green Dragon
tommybertsen Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω όλες πλέον οι διαδικασίες για free αναβάθμιση, έλαβαν τέλος. Παίρνεις από εδώ ένα κλειδάκι με ένα 10ρικο και ξεμπερδεύεις Έχει και φτηνότερα στο eBay 1
Green Dragon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Νομίζω όλες πλέον οι διαδικασίες για free αναβάθμιση, έλαβαν τέλος. Παίρνεις από εδώ ένα κλειδάκι με ένα 10ρικο και ξεμπερδεύεις Έχει και φτηνότερα στο eBay Θεωρητικά πάντα, αυτό το κλειδί θα αποθηκευτεί στο bios και σε επόμενες εγκαταστάσεις θα ενεργοποιούνται αυτόματα; Σωστά; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από Green Dragon
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Υποτίθεται πως ναι, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω Είχα πάρει κλειδί το οποίο φαινομενικά είχα κάνει uninstall, και μετά πήρα αυτό. Τώρα αν "δέθηκε" με το bios, ιδέα δεν έχω! Θα φανεί στην πορεία! Ωστόσο το έχω από το Μάιο, και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, so far so good! 1
p4n0s86 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ρε παίδες παίζει τίποτα με τα τελευταία updates? Σε 3 υπολογιστές κάποιο δημιουργεί πρόβλημα και στο restart δεν ανοίγει, μένει στο logo. Αναγκάζεσαι να το κλείσεις απ' το κουμπί και μετά από μερικές αποτυχημένες σου βγάζει για επιδιόρθωση. Τελειώνει η επιδιόρθωση και βγάζει ότι δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση των ενημερώσεων και κάνει αναίρεση. Γκρρ!
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 psngames.org εκανε επιεικως γυρω στις 3-4 μερες για να μου στειλει το κλειδακι..και καλα προβλημα στο στοκ και τετοια.. εκανα dispute στο paypal μπας και παρουν μπρος...και μου το στειλανε στο τελος. Το οποιο δεν χρειαζομαι ..windows 10 pro retail key ..για οποιον θελει..το χω..αχρησιμοποιητο απο το παραπανω σαιτ..μισοτιμης...για οποιον σκεφτεται να μπλεχτει με το psngames.org. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις