mikele13- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Φίλος αγόρασε hp laptop χωρίς λειτουργικό. Μου τό έδωσε να του εγκαταστήσω τά απαραίτητα. Έκανα αγορά win10 από psngames.org, άμεσα έλαβα κλειδί ενεργοποιησης όλα οκ. Θέλει οπωσδήποτε τα office και θέλω γνώμες ποια έκδοση να πάρω και από πού? Επίσης θά πρέπει κάθε χρόνο να πληρώνει η όχι πλέον??? Ευχαριστώ
gokuthelegend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Φίλος αγόρασε hp laptop χωρίς λειτουργικό. Μου τό έδωσε να του εγκαταστήσω τά απαραίτητα. Έκανα αγορά win10 από psngames.org, άμεσα έλαβα κλειδί ενεργοποιησης όλα οκ. Θέλει οπωσδήποτε τα office και θέλω γνώμες ποια έκδοση να πάρω και από πού? Επίσης θά πρέπει κάθε χρόνο να πληρώνει η όχι πλέον??? Ευχαριστώ Υπάρχει συνδρομητικό MS Office (το λεγόμενο Office 365) όπου πληρώνεις κάθε χρόνο και σου δίνει την τελευταία έκδοση του Office για 5 υπολογιστές αν θυμάμαι καλά, συν κάποιες παροχές επιπλέον. Αλλά μπορείς να αγοράσεις και εφάπαξ την τρέχουσα έκδοση του Office (Office 2016 στην προκειμένη περίπτωση). Τον φίλο σου μάλλον τον ενδιαφέρει η εφάπαξ πληρωμή, κοίτα προς ebay αν βρεις κάτι.
G.TH. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Χαίρεται.Σήμερα αποφάσισα να ενεργοποιήσω τα win10 μετά από ένα μήνα λειτουργίας και αγόρασα ένα retail Home από το http://www.hrkgame.comΠάω να το ενεργοποιήσω και μου έβγαζε σφάλμα 0xc004c008 ότι χρησιμοποιείται ίσως σε άλλη συσκευή.Η αντιμετώπιση προβλημάτων δεν βοήθησε. Να δοκιμάσω τηλεφωνική ενεργοποίηση ή να τους στείλω τίκετ;
jeandoumpier Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, δοκίμασε τηλεφωνικά. Σε μια των περιπτώσεων που μου χρειάστηκε, βοήθησε και έγινε η ενεργοποίηση επιτυχώς.
kostakiss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εχω κανει την δωρεαν αναβαθμιση απο 7 στα 10. Επειδη παρατηρω κολληματα, θελω να κνω ενα clean instal τα windows. Το key επειδη δεν αναφερεται καπου..συμπληρωνεται μονο του στο clean instal?
Alejandro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, kostakiss είπε Εχω κανει την δωρεαν αναβαθμιση απο 7 στα 10. Επειδη παρατηρω κολληματα, θελω να κνω ενα clean instal τα windows. Το key επειδη δεν αναφερεται καπου..συμπληρωνεται μονο του στο clean instal? Ναι, κάνεις skip όταν το ζητήσει και ενεργοποιούνται αυτόματα. 1
kostakiss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 43 minutes ago, Alejandro said: Ναι, κάνεις skip όταν το ζητήσει και ενεργοποιούνται αυτόματα. Υπαρχει περιπτωση να καθυστερει ενα λαπτοπ(σχετικα καινουργιο) μετα απο αναβαθμιση windows ; γιατι με antivirus, ad aware, antimalware & ccleaner δεν βλεπω κατι
Alejandro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostakiss είπε Υπαρχει περιπτωση να καθυστερει ενα λαπτοπ(σχετικα καινουργιο) μετα απο αναβαθμιση windows ; γιατι με antivirus, ad aware, antimalware & ccleaner δεν βλεπω κατι Καλύτερα καθαρή εγκατάσταση πάρα αναβάθμιση. 1
kostakiss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, Alejandro said: Καλύτερα καθαρή εγκατάσταση πάρα αναβάθμιση. Υπαρχει αλλος τροπος να δω αν φταιει κατι πριν κανω την καθαρη εγκατασταση;
Alejandro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, kostakiss είπε Υπαρχει αλλος τροπος να δω αν φταιει κατι πριν κανω την καθαρη εγκατασταση; Νομίζω πως όχι, αφού χρησιμοποιείς antivirus κλπ. Θεωρώ πως δεν έχεις και τίποτα σπασμένο. Περίμενε μήπως κάποιος άλλος γνωρίζει να σου προτείνει κάτι άλλο. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, kostakiss said: Υπαρχει περιπτωση να καθυστερει ενα λαπτοπ(σχετικα καινουργιο) μετα απο αναβαθμιση windows ; γιατι με antivirus, ad aware, antimalware & ccleaner δεν βλεπω κατι Αν πριν την αναβάθμιση δεν υπύρχε κανένα πρόβλημα τότε το πρόβλημα ήταν η αναβάθμιση και θα λυθεί με την καθαρή εγκατάσταση. Αν σερνόταν και πριν τότε κ'ατι άλλο φταίει και όχι η αναβάθμιση. 1
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, kostakiss είπε Υπαρχει περιπτωση να καθυστερει ενα λαπτοπ(σχετικα καινουργιο) μετα απο αναβαθμιση windows ; Ναι. Ειδικά αν είχες αποτυχημένες προσπάθειες update (download που διακόπηκαν, install που έβγαλαν σφάλματα κτλ)
elpaso1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Αν αγοράσω ένα κλειδί για τα Windows 10 από το ebay, πως θα είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργεί ή ότι δεν θα το έχει χρησιμοποιήσει και άλλος; Επίσης, σε ποια περίπτωση σήμερα θα χρειαστώ επιπλέον κλειδί; Πχ τι γίνεται εάν αλλάξω το hardware, πχ μητρική;
Alejandro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, elpaso1 είπε Αν αγοράσω ένα κλειδί για τα Windows 10 από το ebay, πως θα είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργεί ή ότι δεν θα το έχει χρησιμοποιήσει και άλλος; Επίσης, σε ποια περίπτωση σήμερα θα χρειαστώ επιπλέον κλειδί; Πχ τι γίνεται εάν αλλάξω το hardware, πχ μητρική; Σίγουρος θα είσαι μόνο αν αγοράσεις από αξιόπιστο πωλητή και πάλι όχι 100%. Αν αλλάξεις hw όπως μητρική θα χρειαστείς άλλο κλειδί εκτός αν αυτό που αγόρασες είναι retail, δηλαδή ένα κλειδί που αρκεί να φαίνεται ενεργό σε 1 μόνο μηχάνημα. Αναλυτικότερα, https://www.pcsteps.gr/77902-πώς-λειτουργεί-η-ενεργοποίηση-windows/ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Alejandro 1
Tethys_91 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... Σε 3 διαφορετικά Pc, εντόπισα το εξής: - Οι drivers για την κάρτα γραφικών, σκάει και βγάζει error "Display driver stopped responding and has recovered", μαυρίζουν / κλείνουν και οι δύο οθόνες και μετά επανέρχεται. Τελευταίο windows 10 updates 23/12/17. - Ανοίγει το Pc, παίζει μόνο η on board Intel κάρτα γραφικών και παίζει μόνο η οθόνη. NVIDIA drivers σκάνε. Κάνω uninstall & reinstall τους drivers και ξαναπαίζουν όλα σωστά. Τελευταίο windows 10 updates 31/12/17. - Ανοιχτό το pc, σκάνε οι drivers της external nvidia, και σταμάει η λειτουργία της μία οθόνης και στον device manager, εμφανίζει error και στην Intel και στην nvidia. την βλέπει την αναγνωρίζει, αναγνωρίζει τους drivers αλλά είναι λες και δεν έχει. Κάνω uninstall-reinstall τα πάντα και τίποτα. Παίζει η On board intel με την οθόνη, αλλά συνεχίζει να φέρνει error, η nvidia τίποτα. Στην intel, έκανα restore και έπαιξε μια χαρά χωρίς errors. Η nvidia δεν έχει κάν. Τελευταίο windows 10 updates 31/12/17. Εντόπισε κανείς προβλήματα με drivers nvidia external or intel on board, μετά τα τελευταία Windows updates σε Windows 10 ?? Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις