Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ με ebay κλειδακι είμαι, δεν θα πω ψέματα, μου έχει περάσει από το μυαλό μήπως αυτά τα bugs που μου παρουσιάζει έχει να κάνει και με αυτό. Αλλά έχει κάποια βάση αυτό; Δεν περάσαμε κάποιο Crack ή κάτι τέτοιο, εγκατάσταση έκανα με το επίσημο ISO από την Microsoft. Στην χειρότερη θα ξυπνήσω μια μέρα και θα μου λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένα κλπ; Έτσι δεν είναι;

όχι βέβαια 100% genuine ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ δεν φταίει ούτε θα αλλάξει κάτι. Πολύ φόβος για το τίποτα, προβλήματα της MS είναι όλοι τα έχουν.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως είχες κάνει την δωρεάν αναβάθμιση σε 10 όταν βγήκαν και καταχωρήθηκε ήδη η Mobo στην database και έβαλες μετά σε clean install νέο key;

Nope. Στην αρχή τα είχα από θείο. Μετά πήρα κλειδί του eBay αλλά το έκανα uninstall ώστε να βάλω το νέο key. :) 

Προσπαθώ να βρω που στην ευχή είχα βρει ένα οδηγό για uninstall αλλά έχασα το bookmark.

Επειδή κι εγώ με ebay κλειδακι είμαι, δεν θα πω ψέματα, μου έχει περάσει από το μυαλό μήπως αυτά τα bugs που μου παρουσιάζει έχει να κάνει και με αυτό. Αλλά έχει κάποια βάση αυτό; Δεν περάσαμε κάποιο Crack ή κάτι τέτοιο, εγκατάσταση έκανα με το επίσημο ISO από την Microsoft. Στην χειρότερη θα ξυπνήσω μια μέρα και θα μου λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένα κλπ; Έτσι δεν είναι;

Δεν νομίζω να έχει σχέση. Αλλά ποιος ξέρει... Από τότε που πήρα το κλειδί από το psngames δεν μου το παρουσίασε.

Δημοσ.

Από τότε που πήρα το κλειδί από το psngames δεν μου το παρουσίασε.

Η συγκεκριμένη πηγή πρέπει να είναι και η πιο δοκιμασμένη για φτηνά κλειδιά , έτσι ;

Δημοσ.

Επιφυλάσσομαι, αλλά επειδή με έπιασε μια μούρλα χτες και το έψαξα εκτενέστερα (μου το έκανε ξανά 2-3 ώρες μετά από φρέσκια εγκατάσταση Windows) δεν νομίζω πως έχει κάνει να κάνει με τα accounts. Έπεσα πάνω σε αρκετές αναφορές που έλεγαν ότι η δημιουργία νέου account ήταν απλά προσωρινή λύση στο πρόβλημα, που εμφανιζόταν πάλι μετά από λίγο καιρό. Επιχείρησα να κάνω debugging, δημιούργησα mini dump files για το explorer.exe και άνοιγμα των αρχείων με το Windbg μπας και βγάλω από εκεί καμιά άκρη, κατέληξα να απενεργοποιήσω κάποιες 3rd-party shell extensions με το ShellExView και φαίνεται -προς το παρόν τουλάχιστον- να διορθώθηκε το θέμα. Εκεί που χτες άνοιγα ένα οποιοδήποτε αρχείο και έκανε το σύνηθες refresh ο explorer με την taskbar, τώρα δεν κάνει τίποτα τέτοιο. Θα δω πώς θα πάει.

Αυτό που παρέμεινε (ή ξαναπαρουσιάστηκε, δεν θυμάμαι μέσα στην χτεσινή ζαλούρα) είναι τα διπλά links για τους φακέλους στο αριστερό pane του Explorer.

attachicon.gif DuplicateEntries.jpg

Είχα βρει μια λύση σε κάποια φάση, θυμάμαι ότι ήταν και απλή, ένα αρχείο έσβηνα νομίζω ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Ξέρει κανείς πώς διορθώνεται;

να ρωτησω κατι? γιατι να φταινε τα 10 αν δεν τρεχουν σωστα σε υπολογιστη που δεν πληροι καν τις ελαχιστες απαιτησεις ως προς τον ελευθερο χωρο την ραμ κι ενωσο πειραζεις και μητρωα που ποτε δεν πρεπει κι ας κυκλοφορουν 1000 προγραμματα για αυτο και 1000000 συμβουλες κι ενω πιθανων δεν εχει και ram αρκετη κι επεξεργαστη που δεν ειναι αμεσα συμβατος?ή σε μηχανηματα απο το '11 και το '12 τι δουλεια εχουν που ακουω απο καποιους αλλους παραπονα ?τα εχω βαλει κυριολεκτικα σε 10 pc και αλλα 4 laptop χωρις κανενα απολυτως προβλημα εκτος απο εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις που βουηξαν ολα τα site για καποιο bug που εμενα δεν μου ετυχε γιατι ειχε διορθωθει μετα απο 2 μερες απο την ms.στο λαπτοπ που εχω της pegatron οταν τα εναλα ειχα προβλημα.αε καινουριο toshiba sattelite για τα σκουπιδια με amd apu + amd 7300 (της πλακας 370mb shared ram και το συστημα εχει 4gb .Ε δεν δουλευαν.δεν επρεπε δλδ να μεινει με τα 7? το λαπτοπ η το εκαστοτε pc φταιει η τα 10?εν τω μεταξυ οι μισοι απο οσους γκρινιαζουν δεν τα εχουν γνησια.μην αφοριζουνε κι απαξιωνουμε οτιδηπουε βρε παιδια.τα δουλευω τα παραθυρα απο τα 3.1 εαν τα εχετε δει ποτε. τα 10 ειναι τα 2α καλυτερα win που εχουν βγει.δςν ειναι λογικο να μην τρεχουν καλα στο spectrum zx?
Δημοσ.

Nope. Στην αρχή τα είχα από θείο. Μετά πήρα κλειδί του eBay αλλά το έκανα uninstall ώστε να βάλω το νέο key. :)

Προσπαθώ να βρω που στην ευχή είχα βρει ένα οδηγό για uninstall αλλά έχασα το bookmark.

Χρόνια πολλά! Με uninstall/format δεν φεύγει το κλειδί τους μένει καταχωρημένο για την συγκεκριμένη motherboard μαζί με το serial no της. Οπότε έβαλες σε clean install νέο key αλλά είχε ήδη το πειρατικό καταχωρημένο οπότε το "προσπέρασε" σαν να μην μπήκε ποτέ.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά! Με uninstall/format δεν φεύγει το κλειδί τους μένει καταχωρημένο για την συγκεκριμένη motherboard μαζί με το serial no της. Οπότε έβαλες σε clean install νέο key αλλά είχε ήδη το πειρατικό καταχωρημένο οπότε το "προσπέρασε" σαν να μην μπήκε ποτέ.

https://www.howtogeek.com/124286/how-to-uninstall-your-windows-product-key-before-you-sell-your-pc/

Μια χαρά φεύγει.

Το πειρατικό δεν μπαίνει κάπου... Πειρατικό είναι :P 

Το γνήσιο κλειδί έφυγε. Στο ίδιο pc είχα άλλο κλειδί, το έσβησα με τον παραπάνω τρόπο, και έχω άλλο τώρα, κανονικά. 

Αν θέλω να πουλήσω το PC χωρίς το κλειδί, θα κάνω το παραπάνω. Δεν ξέρω αν γίνεται και 2η φορά ωστόσο.

Δημοσ.

https://www.howtogeek.com/124286/how-to-uninstall-your-windows-product-key-before-you-sell-your-pc/

Μια χαρά φεύγει.

Το πειρατικό δεν μπαίνει κάπου... Πειρατικό είναι :P

Το γνήσιο κλειδί έφυγε. Στο ίδιο pc είχα άλλο κλειδί, το έσβησα με τον παραπάνω τρόπο, και έχω άλλο τώρα, κανονικά. 

Αν θέλω να πουλήσω το PC χωρίς το κλειδί, θα κάνω το παραπάνω. Δεν ξέρω αν γίνεται και 2η φορά ωστόσο.

Μπαίνει απλά μπαίνει και σε άλλους 1000 users και όλοι έχουν το ίδιο :P μπορείς να δεις το πειρατικό με το Speccy

Την ξέρω την μέθοδο αυτή την είχα δοκιμάσει στο παρελθόν σε genuine αλλά το κράτησε δεν το έβγαλε ενώ έλεγε ότι πέτυχε. Μέτα δε ξανά δοκίμασα, όταν άρχισαν να πουλάνε Digital Licenses για Windows σε τιμή τσιχλόφουσκας :P Είπα δεν παίρνω καμιά 20αρια; και πήρα, τα 15 τα έβαλα στην δουλειά, 4 στα pc μου και ένα το έκανα δώρο. :D

Δημοσ.

Εμενα ειπε οτι εφυγε. Δεν βρηκα αλλο κλειδι. Τι να πω τωρα... Μπας και το προηγουμενο που ειχα απο eBay ήταν τπτ πειρατικο; Δεν αποκλειεται :P 

και τα 2 σε τιμες τσιχλοφουσκας τα ειχα παρει :P Οποτε κλαιν ,χαχαα! 
Το ιδιο κλειδι που εχω τωρα, το εχω βαλει και σε 2ο πισι. Νομιζω οτι σταματανε να μπαινουν, οταν πλεον φτανουν στο "τελμα". Δηλαδη, ειναι licences για πολλαπλη χρηση (με καποιο μαγικο τροπο) , και οταν σε καποιον δεν δουλεψει, δινουν διαφορετικό. Αυτό πιστεύω εγώ για τα συγκεκριμενα κλειδια.

Δημοσ.

Σε εμένα ήρθε άμεσα.

ΜΙλάμε για το ίδιο site ; Μου γράφει το 2ο email τους

Thank you for your purchase! We have received your order and are currently preparing your purchase. Please expect another email containing the account details within 24 hours.

Δημοσ.

Ναι. Ίσως να παίζει ρόλο η ώρα; Εγώ το πήρα σε λιγότερο από 2 λεπτά το κλειδί. Λογικά εσένα θα σου έρθει σε λίγο ή αύριο. :)

Δημοσ.

Ναι. Ίσως να παίζει ρόλο η ώρα; Εγώ το πήρα σε λιγότερο από 2 λεπτά το κλειδί. Λογικά εσένα θα σου έρθει σε λίγο ή αύριο. :)

Είναι ΗΠΑ το συγκεκριμένο ; Και τους πέτυχα μάλλον όταν έκλειναν ;;

Δημοσ.

Χαχα, πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω :) Ότι και αν είναι, ενημέρωσε όταν λάβεις το κλειδάκι, αλλιώς στείλε τους mail ή μίλα τους στο chat που έχουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μίλα τους στο chat που έχουν!

Μίλησα ! Συνήθως κωδικούς για w10 στέλνουν άμεσα μου είπαν ! Αλλά αυτή τη στιγμή έχουν κάποιες ... ελλείψεις ...

Κατά πάσα πιθανότητα , θα τον έχω μέχρι το βράδυ , αλλά δεν είναι 100% σίγουρο. 

Το αργότερο αύριο !!!

Υ.Γ. Είμαι τόσο γκαντέμης που και άμμο από τη σαχάρα να έκανα παραγγελία, μπορεί να είχε έλλειψη !

++Μου ήρθε ο κωδικός στις 20 ώρες περίπου μετά την παραγγελία.  

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...