accipio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που παρέμεινε (ή ξαναπαρουσιάστηκε, δεν θυμάμαι μέσα στην χτεσινή ζαλούρα) είναι τα διπλά links για τους φακέλους στο αριστερό pane του Explorer. DuplicateEntries.jpg Είχα βρει μια λύση σε κάποια φάση, θυμάμαι ότι ήταν και απλή, ένα αρχείο έσβηνα νομίζω ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Ξέρει κανείς πώς διορθώνεται; Εγώ το έφτιαξα με επέμβαση στο μητρώο, όπως αναλύεται εδώ.
accipio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δες τις ρυθμίσεις γλώσσας που έχω κάνει στον Πίνακα Ελέγχου στην παρακάτω εικόνα: 1
Sadako Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ το έφτιαξα με επέμβαση στο μητρώο, όπως αναλύεται εδώ. Το είχα δοκιμάσει κι εγώ αυτό, αλλά δεν διορθώνει το θέμα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει θέμα με τα Drives, αλλά με τους φακέλους από τα Libraries...
Miracle Worker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εννοεί για τα προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος με το λάπτοπ του. Αλλά ρε συ να βάλεις τα Win10 σε 32Gb σκληρό είναι λίγο κουφό... Κουφο ή οχι, ετσι κανουν οι εταιριες που δινουν 10-14αρια λαπτοπ και 2σε1 με atom και τιμη ~200Ε. Ενας 32αρης ssd, προφανως κολλημενος στη μητρικη και δεν αλλαζει με μεγαλυτερο, και απο αυτα τα ~32, τα ~8 πανε για το recovery, αλλα τοσα για το λειτουργικο και μενουν ~16 για το χρηστη. Έτσι το αγόρασα, πριν 1,5 μήνα. Η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε λίγο, αλλά λέω HP είναι, κάτι θα ξέρουν παραπάνω. Ήμουνα και σε μεγάλη ανάγκη, το ρίσκαρα. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια μέχρι αυτό το πρόβλημα, μια χαρά έκανε την δουλειά που ήθελα (πρόγραμμα σε cloud και office), σε αντίθεση με τα όσα μου έλεγαν στον Κώτσο. Το θέμα είναι ότι όχι 16Gb, ούτε 5Gb δεν έχει ελεύθερα, γι' αυτό έχω και σοβαρό πρόβλημα με την αναβάθμιση. Στο ψάξιμο βρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο στον guardian που προειδοποιούσε ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τα budget laptops και τα Windows 10 μόλις αρχίσουν να σκάνε οι αναβαθμίσεις. https://www.theguardian.com/technology/askjack/2017/jan/05/what-is-the-best-way-to-deal-with-windows-10-updates-on-a-32gb-netbook
tommybertsen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Επιφυλάσσομαι, αλλά επειδή με έπιασε μια μούρλα χτες και το έψαξα εκτενέστερα (μου το έκανε ξανά 2-3 ώρες μετά από φρέσκια εγκατάσταση Windows) δεν νομίζω πως έχει κάνει να κάνει με τα accounts. Έπεσα πάνω σε αρκετές αναφορές που έλεγαν ότι η δημιουργία νέου account ήταν απλά προσωρινή λύση στο πρόβλημα, που εμφανιζόταν πάλι μετά από λίγο καιρό. Επιχείρησα να κάνω debugging, δημιούργησα mini dump files για το explorer.exe και άνοιγμα των αρχείων με το Windbg μπας και βγάλω από εκεί καμιά άκρη, κατέληξα να απενεργοποιήσω κάποιες 3rd-party shell extensions με το ShellExView και φαίνεται -προς το παρόν τουλάχιστον- να διορθώθηκε το θέμα. Εκεί που χτες άνοιγα ένα οποιοδήποτε αρχείο και έκανε το σύνηθες refresh ο explorer με την taskbar, τώρα δεν κάνει τίποτα τέτοιο. Θα δω πώς θα πάει. Αυτό που παρέμεινε (ή ξαναπαρουσιάστηκε, δεν θυμάμαι μέσα στην χτεσινή ζαλούρα) είναι τα διπλά links για τους φακέλους στο αριστερό pane του Explorer. DuplicateEntries.jpg Είχα βρει μια λύση σε κάποια φάση, θυμάμαι ότι ήταν και απλή, ένα αρχείο έσβηνα νομίζω ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Ξέρει κανείς πώς διορθώνεται; Να ρωτήσω, όταν πατάς να ανοίξεις έναν φάκελο, ανοίγει 2 και 3 φορές μήπως; Για να δούμε αν έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Και σε εμένα επανεμφανιζόταν πολύ καιρό μετά σε νέο user acc, αλλά είναι η μόνη λύση για να ηρεμήσεις. Μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία σου (το user σου και τα documents δηλαδή), και να μην χρειάζεται σετάρισμα από την αρχή. Είχα κάνει κάποτε αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/627346-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-explorerexe-%CF%83%CE%B5-windows-10-pro/ Πριν βρω λύσεις κλπ ήταν αυτό το θέμα. Τώρα έχει πολλούς μήνες που το έκανε τελευταία φορά. Φτύσε το μη το ματιάσεις
Sadako Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Είχα και αυτό το θέμα, τώρα δεν μου το κάνει ούτε αυτό. Τα διπλα links μου την σπάνε λίγο, αλλά είναι πραγματικά το μικρότερο κακό. Αμελητέο δηλαδή, σταγόνα στον ωκεανό. Δεν ξέρω αν βοήθησε ότι πήγα από τον Explorer -> View -> Options -> View και τέρμα κάτι έκανα τικ στο "Show all folders". Κάπου είδα να το προτείνουν. Προσωπικά είχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ θέματα με κρασαρίσματα και refresh του explorer (μαζί με την taskbar) κάθε τρείς και λίγο, πατούσα να ανοίξει μια φωτογραφία και 1 στις 2 φορές πάγωνε το Photos σε μια μαύρη οθόνη, εξαφανιζόταν και η taskbar, έπρεπε από τον Task Manager να κάνω restart το process του Windows Explorer για να ξεκολλήσει, δράμα. Κι αυτό με κάποια tweaks για να μην κλείνει εντελώς o explorer με όλα τα ανοιχτά παράθυρα. Κάνω φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση, μετά από μόλις 10 μέρες το ίδιο. Κάνω χτες πάλι format και μου το κάνει πάλι πάνω στο 2ωρο. Πραγματικά ένα βήμα πριν τα πετάξω για να βάλω τα 7. Τελικά έπεσε το μάτι μου σε κάτι αναφορές για disable στα 3ds party shell extensions μέσω του ShellExView, το έκανα και -φαίνεται να- σώθηκα. Αφού από την χαρά μου δεν έκατσα να το ψειρίσω ποιο από όλα δημιουργεί το πρόβλημα, τα απενεργοποίησα όλα και θα κάνω το ψείρισμα άλλη στιγμή . Φοβάμαι ακόμα και το φτύσω πάντως, θα περιμένω να δω πώς θα πάει, έστω 1-2 εβδομάδες.
tommybertsen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό με το άνοιγμα οποιουδήποτε αρχείου συμβαίνει σε αυτό το πρόβλημα. Και όχι 1 στις 2 , αλλά ΚΑΘΕ φορά. Εμένα ο explorer έκανε restart. Κάθε φορά όμως. Εσένα μάλλον στο έκανε κάποιο shell extension. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα και δεν είχα τύχη... Έκτοτε νομίζω δεν ξαναχρησιμοποίησα το comodo internet security και δεν το ξανάκανε. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο..
ultraex2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 νεο πακετο Windows 10 RS4 Build 17063 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/12/19/announcing-windows-10-insider-preview-build-17063-pc/
Dr_73 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Η πιο παλιά αγορά κλειδιού windows 10 από το το psngames , πότε είχε γίνει από χρήστη του ινσόμνια ; Λειτουργεί ακόμη ο κωδικός ;; Κάτι τύπους που πουλάνε στο ebay κωδικούς με 2-3 ευρώ και έχουν πάνω από 300 θετικές κριτικές, τους έχει δοκιμάσει κανείς ;
AlienTechGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι τύπους που πουλάνε στο ebay κωδικούς με 2-3 ευρώ και έχουν πάνω από 300 θετικές κριτικές, τους έχει δοκιμάσει κανείς ; Έναν δοκίμασα εγώ, προχθές. Τσίμπησα κλειδάκι με 4€ και σε μισό λεπτό μου είχε έρθει μήνυμα με τους κωδικούς. Στην ενεργοποίηση δεν έπαιξαν κατευθείαν, χρειαζόταν απλά να κάνεις την διαδικασία με την αυτοματοποιημένη τηλεφωνική ενεργοποίηση (περίπου 5 λεπτά υπόθεση είναι)
tommybertsen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πήρα τον Μάιο και σίγουρα πολύ πριν από μένα, αυτός που μου το πρότεινε Αν βλέπεις ας μας πει. Ενεργοποίησα μάλιστα 2 PC, δουλεύουν χωρίς θέμα. Τώρα για πόσο, δεν γνωρίζω! Είχα κλειδί από eBay και στο menu του activation δεν έβγαζε ότι είναι activated with digital licence, αλλά κάτι άλλο που μου έβγαζε και σε σπασμένη έκδοση. Μπορεί να έτυχε όμως...
SeXBOX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πήρα τον Μάιο και σίγουρα πολύ πριν από μένα, αυτός που μου το πρότεινε Αν βλέπεις ας μας πει. Ενεργοποίησα μάλιστα 2 PC, δουλεύουν χωρίς θέμα. Τώρα για πόσο, δεν γνωρίζω! Είχα κλειδί από eBay και στο menu του activation δεν έβγαζε ότι είναι activated with digital licence, αλλά κάτι άλλο που μου έβγαζε και σε σπασμένη έκδοση. Μπορεί να έτυχε όμως... Μήπως είχες κάνει την δωρεάν αναβάθμιση σε 10 όταν βγήκαν και καταχωρήθηκε ήδη η Mobo στην database και έβαλες μετά σε clean install νέο key;
7nisiotis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ ebay-o-κλειδο είχα τσιμπήσει από εδώ.. https://ebay.com/itm/Windows-10-Professional-32-64-Bits-Product-Key-Win-10-Pro-OEM-Lizenzschl-ssel/182467753865?_mwBanner=1&epid=222403992 Activated with digital.licence γράφει. Οκτώβριο το είχα αγοράσει.
Sadako Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή κι εγώ με ebay κλειδακι είμαι, δεν θα πω ψέματα, μου έχει περάσει από το μυαλό μήπως αυτά τα bugs που μου παρουσιάζει έχει να κάνει και με αυτό. Αλλά έχει κάποια βάση αυτό; Δεν περάσαμε κάποιο Crack ή κάτι τέτοιο, εγκατάσταση έκανα με το επίσημο ISO από την Microsoft. Στην χειρότερη θα ξυπνήσω μια μέρα και θα μου λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένα κλπ; Έτσι δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις