Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

??? :(

Εννοεί για τα προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος με το λάπτοπ του. 

Αλλά ρε συ να βάλεις τα Win10 σε 32Gb σκληρό είναι λίγο κουφό...

Δημοσ.

Κουφο ή οχι, ετσι κανουν οι εταιριες που δινουν 10-14αρια λαπτοπ και 2σε1 με atom και τιμη ~200Ε. Ενας 32αρης ssd, προφανως κολλημενος στη μητρικη και δεν αλλαζει με μεγαλυτερο, και απο αυτα τα ~32, τα ~8 πανε για το recovery, αλλα τοσα για το λειτουργικο και μενουν ~16 για το χρηστη.

Δημοσ.

βοηθεια παιδια.....παιδια εχω ενα προβλημα στο εξελ...2010...και win10pro...λοιπον οταν παω να κανω ενημερωση 

σε προγραμμα του εξελ (βασης δεδομενων απο το ιντερνετ) μου βγαζει το εξεις μηνυμα....

"αυτη η ενεργεια ακυρωθηκε λογω περιορισμων σε αυτο τον υπολογιστη.επικοινωνηστε με τον διαχειριστη του συστηματος"

τι μπορω να κανω παιδια?....

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

βοηθεια παιδια.....παιδια εχω ενα προβλημα στο εξελ...2010...και win10pro...λοιπον οταν παω να κανω ενημερωση 

σε προγραμμα του εξελ (βασης δεδομενων απο το ιντερνετ) μου βγαζει το εξεις μηνυμα....

"αυτη η ενεργεια ακυρωθηκε λογω περιορισμων σε αυτο τον υπολογιστη.επικοινωνηστε με τον διαχειριστη του συστηματος"

τι μπορω να κανω παιδια?....

ευχαριστω πολυ

Να ρωτήσεις στο κατάλληλο thread, εδώ δεν είναι thread γενικών ερωτήσεων και προβλημάτων. Που να μην το γράφαμε στην ίδια σελίδα κιόλας...

Δημοσ.

Να ρωτήσεις στο κατάλληλο thread, εδώ δεν είναι thread γενικών ερωτήσεων και προβλημάτων. Που να μην το γράφαμε στην ίδια σελίδα κιόλας...

Καλησπέρα φίλοι μου. Ελπίζω ότι είμαι στο σωστό thread, αλλιώς πείτε μου να το μεταφέρω κάπου αλλού.

Στο desktop μου (Win 10), όταν πάω να κάνω shutdown, παίρνω ένα error message

post-70395-0-78438500-1513449674_thumb.jpg

Το έκανα google search, αλλά μπαααα...τίποτα.

Έχετε κάποια ιδέα;

Δημοσ.

Τελικά λήξη συναγερμού.

Πρόκειται για το Asrock Application Shop και το Asrock update Utility, που κάποια στιγμή είχα εγκαταστήσει και αφαέρεσα.

Έμεινε ένας φάκελλος στο programm files, που τελικά τον έσβησα και αυτόν και ησύχασα!

Δημοσ.

Τελικά για καθαρή εγκατάσταση ποια έκδοση προτείνεται ως λιγότερο προβληματική; Προσωπικά έχω ακόμα το θέμα με το κρασάρισμα του Explorer.exe, συνεχή refreshes του explorer και της taskbar κλπ.

Τελευταία ευκαιρία νομίζω που τους δίνω πριν επιστρέψω στα Windows 7..

Δημοσ.

Τελικά για καθαρή εγκατάσταση ποια έκδοση προτείνεται ως λιγότερο προβληματική; Προσωπικά έχω ακόμα το θέμα με το κρασάρισμα του Explorer.exe, συνεχή refreshes του explorer και της taskbar κλπ.

Την Creators Update όχι την Fall. Αλλά αν δεν βάλεις πρόγραμμα από τρίτους για να μην παίρνεις τα updates λογικά θα έχεις κενά ασφαλείας(ίσως) αν δεν μπλοκάρεις θα φας το Fall πάλι στη μάπα δυστυχώς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το πρόβλημα είχα κι εγώ. Όταν μάλιστα έκανα αντιγραφή κλπ , πάλι το ίδιο έκανε. Λύνεται με δημιουργία νέου user account. Είναι εμφανώς κάποιο θέμα με το account. 

Να σημειώσω όμως πως δεν εμφανίζεται μόνο στα windows 10... Έχει αναφερθεί σε ξένα φόρουμ και για τα 7/8.1

2η σημείωση, δεν έχω ούτε ένα πρόβλημα με το Fall Creators Update. Βρε λες να είναι κακός οιωνός ; :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.

2η σημείωση, δεν έχω ούτε ένα πρόβλημα με το Fall Creators Update. Βρε λες να είναι κακός οιωνός ; :P

Με εγκατασταση ως ενημερωση, χιλια μυρια ενω με clean install, χτυπα ξυλο, ολα καλα!

Δημοσ.

Ως ενημέρωση το έχω! Από το προηγούμενο (αρχές Ιουνίου είχα βάλει το C update, και μετά από πάνω το F C.

Lucky I guess...Μες στην ατυχία μου, γιατί προηγουμένως, μέχρι το 2016 κάθε update μου έκανε και από ένα πρόβλημα :P 

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα είχα κι εγώ. Όταν μάλιστα έκανα αντιγραφή κλπ , πάλι το ίδιο έκανε. Λύνεται με δημιουργία νέου user account. Είναι εμφανώς κάποιο θέμα με το account. 

Να σημειώσω όμως πως δεν εμφανίζεται μόνο στα windows 10... Έχει αναφερθεί σε ξένα φόρουμ και για τα 7/8.1

Επιφυλάσσομαι, αλλά επειδή με έπιασε μια μούρλα χτες και το έψαξα εκτενέστερα (μου το έκανε ξανά 2-3 ώρες μετά από φρέσκια εγκατάσταση Windows) δεν νομίζω πως έχει κάνει να κάνει με τα accounts. Έπεσα πάνω σε αρκετές αναφορές που έλεγαν ότι η δημιουργία νέου account ήταν απλά προσωρινή λύση στο πρόβλημα, που εμφανιζόταν πάλι μετά από λίγο καιρό. Επιχείρησα να κάνω debugging, δημιούργησα mini dump files για το explorer.exe και άνοιγμα των αρχείων με το Windbg μπας και βγάλω από εκεί καμιά άκρη, κατέληξα να απενεργοποιήσω κάποιες 3rd-party shell extensions με το ShellExView και φαίνεται -προς το παρόν τουλάχιστον- να διορθώθηκε το θέμα. Εκεί που χτες άνοιγα ένα οποιοδήποτε αρχείο και έκανε το σύνηθες refresh ο explorer με την taskbar, τώρα δεν κάνει τίποτα τέτοιο. Θα δω πώς θα πάει.

Αυτό που παρέμεινε (ή ξαναπαρουσιάστηκε, δεν θυμάμαι μέσα στην χτεσινή ζαλούρα) είναι τα διπλά links για τους φακέλους στο αριστερό pane του Explorer.

post-63530-0-72211200-1513585372_thumb.jpg

Είχα βρει μια λύση σε κάποια φάση, θυμάμαι ότι ήταν και απλή, ένα αρχείο έσβηνα νομίζω ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Ξέρει κανείς πώς διορθώνεται;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...