kosmous Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα , δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί , ή αν είμαι στο σωστό νήμα . Θα χρειαστώ ένα φορητό μηχάνημα με windows 10 και φυσικά είσοδο usb ώστε να συνδέσω ένα διαγνωστικό εργαλείο (σαν αυτά των αυτοκινήτων) . Σκέφτομαι για tablet , υπάρχει μήπως περίπτωση να μην συνεργαστεί με το διαγνωστικό εάν είναι tablet , διότι το laptop δεν βολεύει ιδιαίτερα καθώς θα πρέπει να το μετακινώ κατά την χρήση ?
AlienTechGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Windows 10 1709, το καλύτερο λειτουργικό my ass. Καθαρή εγκατάσταση και πλέον ο Chrome ανοίγει μόνος του κάθε φορά που ανοίγω το PC. Δεν υπάρχει στη λίστα των εφαρμογών που εκκινούν μαζί με τα Windows. Στα Windows 7, με τα ίδια προγράμματα, και το ίδιο setup δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα ούτε για αστείο. Έχει τύχει σε κανέναν;
cabdik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Windows 10 1709, το καλύτερο λειτουργικό my ass. Καθαρή εγκατάσταση και πλέον ο Chrome ανοίγει μόνος του κάθε φορά που ανοίγω το PC. Δεν υπάρχει στη λίστα των εφαρμογών που εκκινούν μαζί με τα Windows. Στα Windows 7, με τα ίδια προγράμματα, και το ίδιο setup δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα ούτε για αστείο. Έχει τύχει σε κανέναν; Α.Ι. Windows ειναι......... μην ανησυχεις..!! ο,τι γουσταρει κανει ....απλα..! Δεν βγαζεις ακρη πλεον........... 2 λυσεις εχεις, ή τραβα σε προηγουμενη εκδοση των 10 που δεν εχουν προβλημα, ή μεινε με τα 7αρια μεχρι να βγει καμια νεοτερη εκδοση και μηπως λυθουν τα θεματα αυτα....!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Windows 10 1709, το καλύτερο λειτουργικό my ass. Καθαρή εγκατάσταση και πλέον ο Chrome ανοίγει μόνος του κάθε φορά που ανοίγω το PC. Δεν υπάρχει στη λίστα των εφαρμογών που εκκινούν μαζί με τα Windows. Στα Windows 7, με τα ίδια προγράμματα, και το ίδιο setup δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα ούτε για αστείο. Έχει τύχει σε κανέναν; Στα settings του Chrome, πήγαινε στα advanced και απενεργοποίησε το ''Continue running background apps when Google Chrome is closed''.
SeXBOX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Windows 10 1709, το καλύτερο λειτουργικό my ass. Καθαρή εγκατάσταση και πλέον ο Chrome ανοίγει μόνος του κάθε φορά που ανοίγω το PC. Δεν υπάρχει στη λίστα των εφαρμογών που εκκινούν μαζί με τα Windows. Στα Windows 7, με τα ίδια προγράμματα, και το ίδιο setup δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα ούτε για αστείο. Έχει τύχει σε κανέναν; Me 2 Στα settings του Chrome, πήγαινε στα advanced και απενεργοποίησε το ''Continue running background apps when Google Chrome is closed''. Continue running background apps when Google Chrome is closed
tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Windows 10 1709, το καλύτερο λειτουργικό my ass. Καθαρή εγκατάσταση και πλέον ο Chrome ανοίγει μόνος του κάθε φορά που ανοίγω το PC. Δεν υπάρχει στη λίστα των εφαρμογών που εκκινούν μαζί με τα Windows. Στα Windows 7, με τα ίδια προγράμματα, και το ίδιο setup δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα ούτε για αστείο. Έχει τύχει σε κανέναν; Έτυχε στην κοπέλα μου 2-3 φορές. Μετά σταμάτησε.
AlienTechGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στα settings του Chrome, πήγαινε στα advanced και απενεργοποίησε το ''Continue running background apps when Google Chrome is closed''.Το πρώτο πράγμα που έκανα αυτό ήταν. Καμία διαφορά. Format βαριέμαι να ξανακάνω οπότε θα δουλεύω για λίγο καιρό με Firefox ή Edge μέχρι αν φιλοτιμηθούν και το φτιάξουν.
Alejandro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το πρώτο πράγμα που έκανα αυτό ήταν. Καμία διαφορά. Format βαριέμαι να ξανακάνω οπότε θα δουλεύω για λίγο καιρό με Firefox ή Edge μέχρι αν φιλοτιμηθούν και το φτιάξουν. Κανένα search για Malware; Μήπως έχεις βάλει τίποτα σπασμένο;
tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Κανένα malware. Ούτε εδώ. Σπασμένο έχει το sims 3 μόνο και αυτό κατά το ήμισυ Δεν ξέρω αν φταίει ο chrome ή τα Windows. Μυστήριο πράγμα, αλλά χωρίς να κάνουμε τίποτα, δεν το ξανάκανε στην κοπέλα μου. Oh well, βγάλε άκρη 1
AlienTechGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Κανένα search για Malware; Μήπως έχεις βάλει τίποτα σπασμένο; Έχω κάνει search για malware και δε βρήκε κάτι. Από σπασμένο, έχω μόνο το φωτομάγαζο της Adobe. Τα υπόλοιπα (συμπεριλαμβανομένου και το ίδιου του λειτουργικού) είναι γνήσια. Εξ'άλλου, το ίδιο setup και τα ίδια ακριβώς προγράμματα χρησιμοποιώ σε ότι pc αγοράζω. Δεν ξέρω αν φταίει ο chrome ή τα Windows. Είναι και αυτό ένα θέμα. Δε ξέρεις ποιον να κράξεις, την Microsoft ή την Google. Αλλά έχω την εντύπωση ότι το θέμα το δημιουργούν μάλλον τα Windows 10, γιατί όπως είπα, ούτε στα Windows 7 αλλά ούτε και σε παλαιότερη έκδοση είχα τέτοιο θέμα. Ελπίζω να φτιαχτεί σύντομα γιατί ο Edge μου σπάει τα νεύρα ώρες - ώρες (αν και έχει πολύ καλύτερο scrolling performance). Τέσπα, sorry για το (ελαφρώς) off-topic.
RSi_Weaver Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο νήμα από άλλο μέλος, αλλά η χοντρο@%@#$@# της Μικρομαλακής με το update KB4048955 με έχει κουφάνει! Το update είναι ήδη περασμένο στο PC, παρόλα αυτά η εφαρμογή update έχει κάνει μέσα σε 10 μέρες 24(!) προσπάθειες να το εγκαταστήσει. Ανεπιτυχώς φυσικά. Βγάζει μήνυμα περί reverting changes και μετά από 2 restart φορτώνει κανονικά. Χθες όμως, το ξεφτίλισε τελείως. Έβλεπα ταινία με το MP Classic, σκάει η μπλέ λωρίδα πως έχω διαθέσιμο update για εγκατάσταση και να κάνω restart. Επιλέγω reschedule, και μετά από κανά 10λεπτο, ενώ ακόμα έπαιζε η ταινία, τα Windows τραβάνε restart με το έτσι θέλω! Για να εγκαταστήσουν το εγκατεστημένο update KB4048955 και στο τέλος να κάνουν μια τρύπα στο νερό. Στο internet είναι γνωστό πρόβλημα και ανάμεσα σε αυτά που προτείνουν είναι να κάνεις restore τα Win10 και να ξαναπεράσεις το update. Έλα όμως που στο δικό μου PC δεν έχει υπάρχει κανένα restore point. Προς το παρόν έκανα pause στην εφαρμογή update και αν υποχρεωθώ να φορμάρω για αυτή τη @%^#@$#$ μάλλον θα περάσω 7ρια. Νισάφι πιά! 1
vaggos88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Θα ήθελα τα φώτα σας. παρατήρησα εδώ και μέρες αλλάζει το πλάνο με το power option, ενώ το βάζω υψηλές επιδόσεις αυτό γυρνάει μόνο του στην εξισορρόπηση. το πατάω ξανα και επιτόπου πάει μόνο του στην εξισορρόπηση. ο μονος τροπος που βρηκα ηταν να γραψω στο cmd το παρακάτω "powercfg –restoredefaultschemes" Οταν κανω restart το pc ομως παλι κανει τα ιδια.
rfc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 αστο στην εξισορρόπηση για να μη καις το cpu σου ολη μερα. Ουτως ή αλλως οποτε χρειαζεται ανεβαινει απο μονο του.
vaggos88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 αστο στην εξισορρόπηση για να μη καις το cpu σου ολη μερα. Ουτως ή αλλως οποτε χρειαζεται ανεβαινει απο μονο του. στην εξισορρόπηση "σερνετε" στα games.
Miracle Worker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η τελευταία ενημέρωση μου λέει ότι θέλει να ελευθερώσω 8Gb, σε λάπτοπ με 32Gb σκληρό! Edit: Το πρόβλημα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από Miracle Worker
Προτεινόμενες αναρτήσεις