Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά κρασιά. Το χαζό που γίνεται σε μένα είναι ότι ο ένας βλέπει τον άλλο αλλά μόνο από ο ένας έχει πρόσβαση στον άλλο. 

Το ίδιο πρόβλημα είχα και το έλυσα κάνοντας όσα είπα παραπάνω.

Private αμφότερα τα προφίλ και το default gateway στους DNS (ipv4 εννοείται). 

Δεν θυμάμαι ειλικρινά αν έκλεισα κάποιο service.

Μυστήριο να δουλεύει σε εμένα...

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα θα έχει συζητηθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά μου είναι δύσκολο να το βρω.

Με ποιον τρόπο θα γυρίσω στην 1703;;;

Settings/Update and Security/Recovery/Go back to previous version

Δοκίμασα Ρυθμίσεις--->Ενημέρωση και ασφάλεια--->Αποκατάσταση--->Επαναφορά αυτού του υπολογιστή.....

πουθενά δεν αναφέρει ..."σε προηγούμενη version"

και μετά έχει δύο επιλογές:

--->διατήρηση των αρχείων μου ( με κατάργηση εφαρμογών και ρυθμίσεων ) ή 

--->κατάργηση όλων ( αρχείων, εφαρμογών και ρυθμίσεων )

Πιστεύω πως με αυτόν τον τρόπο θα με ξαναφέρει στην 1709.....Makfil τι λες;;;

εν τω μεταξύ έχω σβήσει και ένα φάκελλο που είχε "Windows.old"

άρα πως να πάω στην 1703;;;

Δημοσ.

Υπέθεσα ότι έκανες πρόσφατα (σε διάστημα 10 ημερών) την αναβάθμιση στην 1709, οπότε είναι ενεργή η επιλογή Go back to the previous version of Windows 10.

Στο δικό μου είναι ανενεργή αφού πέρασε το διάστημα των 10 ημερών.

Στην περίπτωση αυτή, ίσως σε βοηθήσει η διαδικασία Backup/Go back and Restore

Δημοσ.

Το θέμα share λύθηκε. Δεν κάτι αλά απλά δοκίμασα αυτό που νόμιζα ότι το είχα δοκιμάσει τόσο καιρό. Έκανα Map Network Drive γράφοντας την διαδρομή \\Όνομα_Υπολογιστή\Share_Folder και όχι κάνοντας browse.

Παρόλα αυτά μέσω του εικονιδίου Network δεν μπαίνει στο άλλο pc με 2πλο κλικ. Τελοσπάντων την κάναμε την δουλειά μας και αυτό έχει σημασία.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόβλημα με win 10.Με την τελευταία αναβαθμιση.

Δεν αφήνουν να κάνω μετονομασία σε μερικους φακέλλους ,το οποίο χρειάζομαι στην δουλειά μου.

Εχει κανένας σας καμμία ισέα ;

Ευχαριστώ.Κώστας

Υ.Γ Σκεφτομαι να γυρίσω στα win 8 για να τελειώνω.

Δημοσ.

Γύρνα στο anniversary update ( 1607 )

Υποτιθεται οτι βαζουμε νεοτερες εκδοσεις λειτουργικου, για να "ειμαστε μεσα" στην εξελιξη. και περιμενοντας ενα Update να λυνει προβληματα και οχι να δημιουργει, περιμενα απο την Microsoft, αρκετο καιρο μετα το  FC update, να λαβει καποια μετρα, να λυσει καποια προβληματα. 

απεναντιας, καθε ενημερωση που εβαζα, δημιουργουσε περισσοτερα.  και αυτο σε καθαρη εγκατασταση...!! 

εγω, παντως εβαλα σε λειτουργια τα Ultimate 7 x64 που ειχα αφησει στον αλλο SSD, και πανε ρολοι....!!  μεχρι να βρεθει μια συνολικη λυση και να σταθεροποιηθουν τα πραγματα. 

αλλιως θα παω για τα WIN 11...!!!! 

Δημοσ.

10 τα πρώτα, 10 Red Stone 2, 10 Red Stone 3, 10 Red Stone 4 και πάει λέγοντας. Αλλά 10αρια θα λέγονται απλά θα έχουν το RS#

Δημοσ.

Λύθηκε εντελώς το θέμα με το share. Τι έκανα? Έκανα swap της ip. Στο 1ο pc το οποίο είχε πρόσβαση στο 2ο έβαλα μεγαλύτερη ip 192.168.1.6 και στο 2ο pc από το οποίο δεν μπορούσα να μπω στο 1ο μέσω του εικονιδίου network έβαλα μικρότερη ip 192.168.1.5.

Μέχρι τώρα ήταν ανάποδα.  :huh:

Δημοσ.

μην το δενετε κομπο οτι δεν θα υπαρξουν νεα windows, γιατι τον τελευταιο καιρο, και κυριως με το τελευταιο Falls Creator Update, δημιουργηθηκαν ακομα περισσοτερα προβληματα, αντι να λυθουν τα προηγουμενα.  και η MS τρωει το κραξιμο της αρκουδας. 

εμενα μου δημιουργηθηκε ενα θεμα, που λυνεται απο οτι βλεπω, μονο με φορματ. αφου εγινε η αναβαθμιση, μετα παο λιγες μερες, δεν λειτουργουν, 

Start Button

μπαρα εργασιας,

δεξια μπαρα ειδοποιησων, 

που σημαινει οτι μου εδεσε τα χερια...!  

αλλα θα κανω 3ο φορματ μεσα σε 6 μηνες?  δεν το δεχομαι....!!!!  ξανα 7αρια, μεχρι να βγαλει σωστα WIN.......!!! 

Δημοσ.

Αυτό γινόταν στην πρώτη έκδοση Win10(10240), στις επόμενες δεν μου έτυχε ποτέ σε όσα συστήματα κι αν τα πέρασα(Και είναι πολλά).

Έχει αποδειχθεί πολλάκις (και από προσωπική εμπειρία) ότι τα win10 για τον Α ή Β λόγο δεν είναι λειτουργούν το ίδιο για όλα τα συστήματα.

μην το δενετε κομπο οτι δεν θα υπαρξουν νεα windows, γιατι τον τελευταιο καιρο, και κυριως με το τελευταιο Falls Creator Update, δημιουργηθηκαν ακομα περισσοτερα προβληματα, αντι να λυθουν τα προηγουμενα.  και η MS τρωει το κραξιμο της αρκουδας. 

εμενα μου δημιουργηθηκε ενα θεμα, που λυνεται απο οτι βλεπω, μονο με φορματ. αφου εγινε η αναβαθμιση, μετα παο λιγες μερες, δεν λειτουργουν, 

Start Button

μπαρα εργασιας,

δεξια μπαρα ειδοποιησων, 

που σημαινει οτι μου εδεσε τα χερια...!  

αλλα θα κανω 3ο φορματ μεσα σε 6 μηνες?  δεν το δεχομαι....!!!!  ξανα 7αρια, μεχρι να βγαλει σωστα WIN.......!!! 

Αυτό με το start button το είχα και εγώ και ήταν φαινόμενο των πρώτων updates. Αν συνεχίζει ακόμα και τώρα δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Δημοσ.

Έχει αποδειχθεί πολλάκις (και από προσωπική εμπειρία) ότι τα win10 για τον Α ή Β λόγο δεν είναι λειτουργούν το ίδιο για όλα τα συστήματα.

Αυτό με το start button το είχα και εγώ και ήταν φαινόμενο των πρώτων updates. Αν συνεχίζει ακόμα και τώρα δεν πάνε καλά τα πράγματα.

εγω δεν το ειχα, μεχρι την τελευταια αναβαθμιση...!!!  

ξεκινησα τα 10αρια απο αναβαθμιση των 7. 

επειτα, επειδη ομως, κατι δεν μου καθοταν καλα.με τα Win, εκανα clean install. ειχαν στρωσει σχεδον τα παντα. το μονο θεμα που με ενοχλουσε, ηταν με την καρτα ηχου που εχω , την XONAR DG, στην οποια σε ολες τις εγκαταστασεις και με τους τελευταιους Drivers Win10, δεν λειτουργουσε το 5.1 σωστα, με ΤΙΠΟΤΑ. το κεντρικο καναλι ΑΠΩΝ...!!!  γινοταν 4.1..!!  ενω στα 7αρια λειτουργει κανονικα..!! (εχω σε δευτερο δισκο τα 7 χ64 καβαντζα)

Τελος ηρθε το FC update, το οποιο αντι να λυσει τα προβληματα, οπως φανταζομουν, τα εκανε χειροτερα, οπως σας περιεγραψα παραπανω. και δεν εχω ουτε Antivirus, ουτε κανενα αλλο προγραμμα ασφαλειας -malware, spyware. adware, κλπ- να πω οτι κατι εγινε με αυτα.....! 

βαρεθηκα να κανω φορματ... μεχρι να αποφασισουν να "κατσουν" και δουλεψουν σωστα...!  θελω τα updates, τουλαχιστον, να ΜΗΝ δημιουργουν κι αλλα προβληματα. τοσο περιεργο ειναι αυτο που ζηταω...?  

Δημοσ.

Δεν το είπα αυτό ε; Στο main έχω 192.168.1.5 και στο 2ο 192.168.1.10 ... Δεν ήξερα ότι μπορεί να παίζει ρόλο! :P

Αυτό με το start button δεν το είχα ποτέ μου :/

Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με την MS..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...