Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα αυτα τα 2 και ειδα shares τελικα...............

1).  Run GPEdit.msc

2).  Goto  Local Computer Policy -> Windows Settings -> Security Settings -> Local Policies -> Security Options

microsoft network client (digitally signed......... και τα 2)=disabled

microsoft network server (digitally signed......... και τα 2)=disabled

και το αλλο.......................

Control Panel / Programs and Features / Turn Windows Features On or Off / SMB 1.0/CIFS File Sharing Support............ τα τσεκαρα ολα, δε ηταν τσεκαρισμενο το τριτο.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιο service είχα πειράξει και εγώ και δε θυμάμαι τι... Αν είναι δυνατόν να χαλάνε κάτι τόσο σημαντικό για κάποιους, και να ψαχνόμαστε να βρούμε λύσεις μόνοι μας. 

Δεν πειράζει, η χαρά της δημιουργίας :P

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μετά το πέρασμα των w10 FCU αντιμετοπίζω και γω πολλά προβλήματα, μπορώ να πω ότι ειναι απλά απαράδεκτα.Διαβάζω πως αντιμετοπίζουν πολλοί τα ίδια προβλήματα και εντός και εκτός φόρουμ που σημαίνει πως δεν είναι θεμα του δικού μου συστήματος. Εχώ και γω το πάγωμα που αναφέρει ο LouCi4er αυτο που έκανα και με βοήθησε μέχρι τώρα είναι να αλλάξω το power management σε full αντί για balanced που ήταν πρίν. Επίσης στην γραμμή έναρξης κάποιες φορές δεν ανοίγει το μενού ενάρξεις το ημερολόγιο η ώρα κτλπ... Το ίδιο πρόβλημα το έχουν και άλλοι. Και τέλος κάποιες εφαρμογές δεν μπορείς να τις κάνεις εγκατάσταση λόγο κάτι δικαιωμάτων, αυτή είναι μια νέα ηλίθια ρύθμιση της MS και λύνεται αν πας στις ρυθμίσεις-> ασφάλεια και κάπου εκει έχει 3 επιλογές και η τελευταία κουκίδα λέει κάτι για προγραμματιστές που θα πρέπει να την επιλέξεις. Αυτά τα λίγα... απο το κακό στο χειρώτερο η MS.

Κι εδω τα ιδια. Μετα το FC update, αρχισαν τα προβληματα. Εκανα καθαρη εγκατασταση, παλι τα ιδια και χειροτερα...!!!!

Τωρα δεν δουλευουν πλεον, ουτε το start button, ουτε το δεξι κλικ στην μπαρα εργασιας, ουτε η δεξια πλαινη μπαρα με τις ειδοποιησεις.....!!!!!

Προσπαθησα να εφαρμοσω κατι λυσεις που βρηκα στο νετ, αλλα ....τζιφος..!!!

ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ.....!!!!!!!!

ειμαι ετοιμος να γυρισω στα σταθεροτατα 7αρια.....!!!!!!!!!

Δημοσ.

Παιδια θελω να κανω update ενα laptop με γνησια windows 8.1 σε 10. Για να ειναι γνησια πλεον μονο με accessibility; Υπαρχει καμια διαφορα απο τα υπόλοιπα;

Δημοσ.

Παιδια θελω να κανω update ενα laptop με γνησια windows 8.1 σε 10. Για να ειναι γνησια πλεον μονο με accessibility; Υπαρχει καμια διαφορα απο τα υπόλοιπα;

Υπήρχε, ώσπου βγήκε το Fall Creators και πλέον είναι ισάξια ή και αντίπαλα για το πιο είναι χειρότερο.

Σοβαρή απάντηση: Ναι υπάρχει στο UI και σε πολλές ρυθμίσεις, ίσως σου πάρει 2-3 μέρες να τα συνηθίσεις. Εγώ θα καθόμουν 8.1 πάντως ετσι όπως κάνανε τα 10.

Δημοσ.

Μια ερώτηση, η έκδοση 1703 η αλλιώς Creators Update είναι καλή ? υπάρχουν προβλήματα όπως της 1709 ? Την είχα κατεβάσει και αυτή σε ISO απο την microsoft αλλά δεν την δούλεψα ποτέ... 

Δημοσ.

Μια ερώτηση, η έκδοση 1703 η αλλιώς Creators Update είναι καλή ? υπάρχουν προβλήματα όπως της 1709 ? Την είχα κατεβάσει και αυτή σε ISO απο την microsoft αλλά δεν την δούλεψα ποτέ... 

Μετά από δύο προσπάθειες για την 1709, ξαναγύρισα στην 1703 και το σύστημα λειτουργεί άψογα πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Το ένα από τα δύο ήταν disabled. Στο control panel ήταν όλα στεκαρισμένα. Πάπαλα πάλι.

Αυτα ηταν οι 2 τελευταιες προσπαθειες που εκανα απο μια σειρα προηγουμενων και ισως συμπληρωσαν το φιλετο.

Ειχα κανει ακομη στο inbound firewall ολα τα network sharings sbs-in, lldrp κ.λπ. στο scope > any ip, καθως και στο advance της καρτας δικτυου ενεργοποιησα το netbios στα wins. Αυτα τα ειχα κανει απο πριν.

Υποψη στο gpedit θελει και στο server disable και τα 2. Το γνωριζω οτι το ενα ειναι disable by default

Δημοσ.

Μετά από δύο προσπάθειες για την 1709, ξαναγύρισα στην 1703 και το σύστημα λειτουργεί άψογα πάλι.

Σίγουρα θα έχει συζητηθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά μου είναι δύσκολο να το βρω.

Με ποιον τρόπο θα γυρίσω στην 1703;;;

Δημοσ.

Καλά κρασιά. Το χαζό που γίνεται σε μένα είναι ότι ο ένας βλέπει τον άλλο αλλά μόνο από ο ένας έχει πρόσβαση στον άλλο. 

Δημοσ.

Σίγουρα θα έχει συζητηθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά μου είναι δύσκολο να το βρω.

Με ποιον τρόπο θα γυρίσω στην 1703;;;

Settings/Update and Security/Recovery/Go back to previous version

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...