Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε παιδες......

εχει λυσει κανεις το θεμα με τα shares στα win 10? Eχω στησει καπου ενα pc και μου εχει κατσει αυτο το θεμα. Εχω κανει οτι εχω βρει στο google αλλα τπτ. Τα αλλα πισια δε βλεπουν τα shares των 10.

Το εχει λυσει κανεις?

Δημοσ.

Βρε παιδες......

εχει λυσει κανεις το θεμα με τα shares στα win 10? Eχω στησει καπου ενα pc και μου εχει κατσει αυτο το θεμα. Εχω κανει οτι εχω βρει στο google αλλα τπτ. Τα αλλα πισια δε βλεπουν τα shares των 10.

Το εχει λυσει κανεις?

Μια από τα ίδια....

Δημοσ.

Βρε παιδες......

Το εχει λυσει κανεις?

Μπαααα. 

Δημοσ.

Τρελλο θεμα λεμε, καταφευγω σε πατεντες με αλλα πισια για να εχω shares. Απιστευτη μαλακια και δε την εχει λυσει ακομη η microsoft.

Σκεψου τωρα εταιρεια να αγορασει καινουργια πισια που θα εχουν μονο 10, επειδη δε γινεται και αλλιως, τι τρεξιμο τρωει. καπως εστι την εχω πατησει και εγω τωρα τελευταια με μια εταιρεια.

Δημοσ.

Τρελλο θεμα λεμε, καταφευγω σε πατεντες με αλλα πισια για να εχω shares. Απιστευτη μαλακια και δε την εχει λυσει ακομη η microsoft.

Σκεψου τωρα εταιρεια να αγορασει καινουργια πισια που θα εχουν μονο 10, επειδη δε γινεται και αλλιως, τι τρεξιμο τρωει. καπως εστι την εχω πατησει και εγω τωρα τελευταια με μια εταιρεια.

Τώρα είμαι Ελλάδα, αλλά όταν έφυγα από την Αγγλία στα γραφεία μου 15 υπολογιστές με το update δεν βλέπει ο ένας τον άλλον. Βαριόμουν να ασχοληθώ και είπα θα ασχοληθώ όταν γυρίσω... να δω τι θα γίνει. Πάντως τελικά οι εργαζόμενοι δηλώνουν πιο ευχαριστημένοι χρησιμοποιώντας τον Task Manager του Chrome όποτε χ@$!%ε για της MS.

Δημοσ.

Παιδιά βρέθηκε τελικά επίσημος τρόπος η έστω κάποιο κόλπο για την RS3 να μην επαναφέρει μετα απο τερματισμό η επανεκκίνηση τα ανοιχτά παράθυρα που υπήρχαν κατα τον τερματισμό? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά βρέθηκε τελικά επίσημος τρόπος η έστω κάποιο κόλπο για την RS3 να μην επαναφέρει μετα απο τερματισμό η επανεκκίνηση τα ανοιχτά παράθυρα που υπήρχαν κατα τον τερματισμό? Ευχαριστώ.

Αν και το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μου άρεσε, απο προχθές που εγκατέστησα την 17046 insider δεν το κάνει πλέον. 

Δημοσ.

Τώρα είμαι Ελλάδα, αλλά όταν έφυγα από την Αγγλία στα γραφεία μου 15 υπολογιστές με το update δεν βλέπει ο ένας τον άλλον. Βαριόμουν να ασχοληθώ και είπα θα ασχοληθώ όταν γυρίσω... να δω τι θα γίνει. Πάντως τελικά οι εργαζόμενοι δηλώνουν πιο ευχαριστημένοι χρησιμοποιώντας τον Task Manager του Chrome όποτε χ@$!%ε για της MS.

Εγώ πάντως το έλυσα.

Έβαλα 2 διαφορετικές ip στα pc μου. Έβαλα στους prefered dns την default gateway. Έχω τα προφίλ private και εν τέλει τα pc βρίσκουν το ένα το άλλο. Όλα αυτά δε χρειαζόταν πριν και είχα αυτόματα να τα κάνουν (ip + dns) , δεν πείραζα τίποτε. 

Τώρα δεν ξέρω πως γίνεται να βρίσκονται τόσο απλά...

Δεν θυμάμαι αν έκανα και τίποτα άλλο. Θα το ψάξω.

Δημοσ.

Σε μερικους δουλευουν διαφορα τρικς, αλλα στους περισοτερους κανενα. Το 90% που εχει win 10, δεν εχει shares.

Εχω δει bugs και bugs κατα καιρους που εχουν αργησει να τα φτιαξουν, αλλα ειδικα με αυτο που δε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου............ απλα δινουνε ρεστα μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Αυτό διαβάζω στα ξένα φόρουμ. Ρωτάει κάποιος και του δίνεται μια λύση. Σε αυτόν/αυτούς μπορεί να δούλεψε και σε άλλους όχι. Μπάχαλο. Πέφτει πολύ κράξιμο στη MS. 

Δημοσ.

δυστυχως ετσι θα πηγαινει και ολο απο την στιγμη που δεν υπαρχουν πλεον ειδικοι testers που δοκιμαζαν το λογιμισκο τοσα χρονια πρωτου βγει στον τελικο χρηστη αλλα το δοκιμαζουν απλοι χρηστες αυτα τα προβληματα θα υπαρχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...