Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να παίξω στον υπολογιστή το αλήστου μνήμης "Empire Earth". Όταν πάω να ανοίξω το εν λόγω πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα "Το windows Smartscreen εμπόδισε την εκκίνηση αυτής της εφαρμογής. Για να γίνει εκτέλεση χρειάζεται έγκριση από το διαχειριστή" και μου ζητάει έναν κωδικό πρόσβασης. Το θέμα είναι ότι εγώ ποτέ δεν έχω βάλει κωδικό στα windows. Πώς θα βρω τον κωδικό που μου ζητάει; Γίνεται να βρω αυτό τον κωδικό του διαχειριστή;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μετά το πέρασμα των w10 FCU αντιμετοπίζω και γω πολλά προβλήματα, μπορώ να πω ότι ειναι απλά απαράδεκτα.Διαβάζω πως αντιμετοπίζουν πολλοί τα ίδια προβλήματα και εντός και εκτός φόρουμ που σημαίνει πως δεν είναι θεμα του δικού μου συστήματος. Εχώ και γω το πάγωμα που αναφέρει ο LouCi4er αυτο που έκανα και με βοήθησε μέχρι τώρα είναι να αλλάξω το power management σε full αντί για balanced που ήταν πρίν. Επίσης στην γραμμή έναρξης κάποιες φορές δεν ανοίγει το μενού ενάρξεις το ημερολόγιο η ώρα κτλπ... Το ίδιο πρόβλημα το έχουν και άλλοι. Και τέλος κάποιες εφαρμογές δεν μπορείς να τις κάνεις εγκατάσταση λόγο κάτι δικαιωμάτων, αυτή είναι μια νέα ηλίθια ρύθμιση της MS και λύνεται αν πας στις ρυθμίσεις-> ασφάλεια και κάπου εκει έχει 3 επιλογές και η τελευταία κουκίδα λέει κάτι για προγραμματιστές που θα πρέπει να την επιλέξεις. Αυτά τα λίγα... απο το κακό στο χειρώτερο η MS.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μετά το πέρασμα των w10 FCU αντιμετοπίζω και γω πολλά προβλήματα, μπορώ να πω ότι ειναι απλά απαράδεκτα.Διαβάζω πως αντιμετοπίζουν πολλοί τα ίδια προβλήματα και εντός και εκτός φόρουμ που σημαίνει πως δεν είναι θεμα του δικού μου συστήματος. Εχώ και γω το πάγωμα που αναφέρει ο LouCi4er αυτο που έκανα και με βοήθησε μέχρι τώρα είναι να αλλάξω το power management σε full αντί για balanced που ήταν πρίν. Επίσης στην γραμμή έναρξης κάποιες φορές δεν ανοίγει το μενού ενάρξεις το ημερολόγιο η ώρα κτλπ... Το ίδιο πρόβλημα το έχουν και άλλοι. Και τέλος κάποιες εφαρμογές δεν μπορείς να τις κάνεις εγκατάσταση λόγο κάτι δικαιωμάτων, αυτή είναι μια νέα ηλίθια ρύθμιση της MS και λύνεται αν πας στις ρυθμίσεις-> ασφάλεια και κάπου εκει έχει 3 επιλογές και η τελευταία κουκίδα λέει κάτι για προγραμματιστές που θα πρέπει να την επιλέξεις. Αυτά τα λίγα... απο το κακό στο χειρώτερο η MS.

Πόσο καιρό έχεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση?

Δημοσ.

Πόσο καιρό έχεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση?

Καθαρή εγκατάσταση έκανα, όχι update.. Τα πέρασα και 2 φορές μπας και...

Δημοσ.

Με κατι τετοια χερομε που ακομα εχω μεινει στα 7 μετα τη Fall Creation ακομα και το κινητο το παρατησα στην ντουλαπα απλα δεν

• Like 1
Δημοσ.

Και τέλος κάποιες εφαρμογές δεν μπορείς να τις κάνεις εγκατάσταση λόγο κάτι δικαιωμάτων, αυτή είναι μια νέα ηλίθια ρύθμιση της MS και λύνεται αν πας στις ρυθμίσεις-> ασφάλεια και κάπου εκει έχει 3 επιλογές και η τελευταία κουκίδα λέει κάτι για προγραμματιστές που θα πρέπει να την επιλέξεις.

Αυτή η επιλογή είναι για εφαρμογές που δεν έχουν ψηφιακή υπογραφή. Σπάνια θα την χρειαστείς εκτός της περίπτωσης που γράφεις ο ίδιος προγράμματα για windows 10.

Δημοσ.

Αυτή η επιλογή είναι για εφαρμογές που δεν έχουν ψηφιακή υπογραφή. Σπάνια θα την χρειαστείς εκτός της περίπτωσης που γράφεις ο ίδιος προγράμματα για windows 10.

Είχα θέμα με κάποιες εφαρμογές που δούλευαν κανονικά σε παλαιότερη έκδοση
Δημοσ.

Ρε παιδιά εμένα κάνει κάτι πολύ κουλό μετά το update. 

Πατάω shut down, σβήνει κανονικά (σβηνουν φωτάκια, ανεμιστηρες, όλα) και μετά από κάποια ώρα το βρίσκω πάλι αναμμένο!!!! 

Έχω σβησει το fast startup αλλά τίποτα.

Kαμία ιδέα?

Δημοσ.

νεο 

Windows 10 RS4 Build 17046

post-238528-0-62651600-1511380004_thumb.jpg

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/11/22/announcing-windows-10-insider-preview-build-17046-pc/

General changes, improvements, and fixes for PC

• We’ve added settings that let you view and manage your activity history, which Cortana uses to let you pick up where you left off. Find these settings in Settings > Privacy > Activity history.
  • We fixed an issue where the Properties dialog for This PC in File Explorer wasn’t working in the last two builds.
  • We fixed an issue resulting in Insiders with certain third party antiviruses and OneDrive Files on Demand enabled seeing an error in recent builds citing “OneDrive cannot connect to Windows”.
  • We fixed an issue that could result in delays during logoff and shutdown when a UWP app was open and in suspended state.
  • We fixed a community reported issue where display colors became distorted after upgrading on some TV’s and monitors that incorrectly advertised support for 10/12 bit wire formats.
  • We fixed an issue from the previous flight that could cause heavily-threaded DirectX 12 apps to crash on launch after the first launch.
  • We’ve adjusted the application of acrylic in the touch keyboard to better align with the fluent design standards.
  • We fixed an issue where keys might remain highlighted when typing on the wide touch keyboard layout.
  • We fixed an issue where keys might be dropped when typing with the Chinese (Simplified) touch keyboard.
  • We fixed an issue where when writing a long sentence in the handwriting panel it might scroll while your pen was writing, resulting in an ink stroke across the panel.
  • We fixed an issue resulting in the hardware keyboard text suggestions potentially not working until the touch keyboard had been launched once.
  • We fixed an issue resulting in the mouse noticeably flickering between + and the mouse pointer icon when moving across cells in Excel 2016.
  • We fixed an issue resulting in some Insiders seeing their Start menu layout being reset after upgrading to the previous flight.
  • We fixed an issue resulting in miniview windows (for example in Movies & TV or Skype) flying offscreen when attempting to be resized in the last few flights.
  • We fixed an issue where clicking search results for settings in Settings in the last few flights would always take you to the top level category in the last few flights, rather than the actual category you searched for (for example, Display Settings instead of Storage Settings).
Δημοσ.

Θέλω να εγκαταστήσω τα windows 10. Μετά την εγκατάσταση θα κάνω πρώτα τα windows updates και μετά θα εγκαταστήσω τους drivers. Που μπορώ να δω αν εγκαταστήθηκαν drivers μέσω των windows updates;;;

Δημοσ.

Θα τους εγκαταστήσουν τα win 10.

Εγώ θέλω να εγκαταστήσω τους drivers από το site της μητρικής και το site της κάρτας γραφικών. Πως θα γίνει να μην εγκαταστηθούν drivers μέσω windows updates;;

Δημοσ.

Άλλο μητρικής και γραφικών από αυτά που βάζεις εσύ και τι βάζει το update. Το update βάζει τα βασικά ίσα ίσα να λειτουργεί. Εσύ θα κατεβάσεις Drivers και για τα 2 και θα κάνεις εγκατάσταση κανονικά σαν μην έχει περάσει τίποτα το λειτουργικό, so simple.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...