SeXBOX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αν γίνεται να επιβεβαιώσει κάποιος αυτό που παρατήρησα ας το κοιτάξει αν μπορεί, ότι από το Fall Creators FF Quantum με 4 Tabs/σελίδες ανοιχτά/ες τρώει 1gb από την μνήμη ενώ πριν το update με το ζόρι 250mb.
Πέτρος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Παλεύω τόσο καιρό τώρα να περάσω στον υπολογιστή της δουλειάς την FCU, γιατί ακόμα έχει μείνει στην 15063.726/1703 Είτε με iso tool, είτε με Windows10upgrade tool, είτε μέσω WU, ίδια συμπεριφορά. Ξεκινά η αναβάθμιση, και κάπου στη μέση error και revert. Yπάρχει κάπου που πρέπει να κοιτάξω, να ψάξω κάτι συγκεκριμένο?
konstantin79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αν γίνεται να επιβεβαιώσει κάποιος αυτό που παρατήρησα ας το κοιτάξει αν μπορεί, ότι από το Fall Creators FF Quantum με 4 Tabs/σελίδες ανοιχτά/ες τρώει 1gb από την μνήμη ενώ πριν το update με το ζόρι 250mb. O ff Quantum φταιει, με ενα Youtube, μια σελιδα με flash και 2 λοιπες 1,2gb στην ξεφτιλα.... ρουφαει μνημη.......ελπιζω να το βελτιωσουν
satsok2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Επειδή το έχω χάσει με LTSB, αγορά νόμιμων κλειδιών από ebay κλπ. Κάποιος χρήστης των 8 πώς μπορεί να πάει νόμιμα στα 10; Σε όσο το δυνατό καλυτερη έκδοση; Υπήρχε πρόσφατα κάποια σελίδα της MS για αναβάθμιση, αλλά το link που έδινε ήταν ανενεργό;
SeXBOX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Επειδή το έχω χάσει με LTSB, αγορά νόμιμων κλειδιών από ebay κλπ. Κάποιος χρήστης των 8 πώς μπορεί να πάει νόμιμα στα 10; Σε όσο το δυνατό καλυτερη έκδοση; Υπήρχε πρόσφατα κάποια σελίδα της MS για αναβάθμιση, αλλά το link που έδινε ήταν ανενεργό; Αν δεν κάνω λάθος κατεβάζεις το ISO και κάνεις Upgrade κρατώντας όλα όσα έχεις, προγράμματα, αρχεία κλπ. Αν και εγώ προτείνω Clean Install τα κλειδιά τα βρίσκεις και €2,75 για Pro. Τόσο περίπου πήρα εγώ για την δουλειά 15 Licenses.
Centurion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Επειδή το έχω χάσει με LTSB, αγορά νόμιμων κλειδιών από ebay κλπ. Κάποιος χρήστης των 8 πώς μπορεί να πάει νόμιμα στα 10; Σε όσο το δυνατό καλυτερη έκδοση; Υπήρχε πρόσφατα κάποια σελίδα της MS για αναβάθμιση, αλλά το link που έδινε ήταν ανενεργό; Αν έχεις retail κλειδί από windows 8, το δέχεται στα 10άρια. Αν είναι τα 8 pro, θα πας στα 10 pro. 2
satsok2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αν έχεις retail κλειδί από windows 8, το δέχεται στα 10άρια. Αν είναι τα 8 pro, θα πας στα 10 pro. Εχω ένα laptop με προεγκατεστημένα από τον κατασκευαστή 8άρια. Κλειδί που βλέπω και 10άρια από που κατεβάζω;
Centurion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εχω ένα laptop με προεγκατεστημένα από τον κατασκευαστή 8άρια. Κλειδί που βλέπω και 10άρια από που κατεβάζω; Για προεγκατεστημένα δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει. Τα retail που ανέφερα πριν, είναι στην ουσία αγορασμένες εκδόσεις και αυτά τα δέχεται ακόμα για ενεργοποίηση.
dhmak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εχω ένα laptop με προεγκατεστημένα από τον κατασκευαστή 8άρια. Κλειδί που βλέπω και 10άρια από που κατεβάζω; Το κλειδί θα το βρείς γραμμένο σε ένα αυτοκόλλητο, στην κάτω πλευρά του φορητού σου και το ISO των Windows 10 θα το κατεβάσεις με την εφαρμογή που θα κατεβάσεις απο την σελίδα της microsoft
gokuthelegend Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εχω ένα laptop με προεγκατεστημένα από τον κατασκευαστή 8άρια. Κλειδί που βλέπω και 10άρια από που κατεβάζω; Αν ο υπολογιστής δεν έχει αυτοκόλλητο με το κλειδί, τότε το κλειδί είναι ενσωματωμένο στο bios. Δεν χρειάζεται να το γνωρίζεις απέξω, κατά την εγκατάσταση θα το διαβάσει αυτόματα. Απλώς πρέπει να ξέρεις ποια έκδοση των Windows 8 έχεις (δηλαδή αν έχεις Home ή Pro) για να κατεβάσεις την αντίστοιχη έκδοση των Windows 10. Τώρα που το σκέφτομαι, πλέον τα iso των Windows 10 κυκλοφορούν με ενσωματωμένα και τα home και τα pro στο ίδιο iso, οπότε ούτε αυτό χρειάζεται να το ξέρεις, θα επιλεγεί αυτόματα η κατάλληλη έκδοση κατά την εγκατάσταση.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Το κλειδί θα το βρείς γραμμένο σε ένα αυτοκόλλητο, στην κάτω πλευρά του φορητού σου και το ISO των Windows 10 θα το κατεβάσεις με την εφαρμογή που θα κατεβάσεις απο την σελίδα της microsoft Στα win 8 δεν υπάρχει αυτοκόλλητο. Εχω ένα laptop με προεγκατεστημένα από τον κατασκευαστή 8άρια. Κλειδί που βλέπω και 10άρια από που κατεβάζω; Εγκατέστησε το belarc advisor, τρεξτο και δες το κλειδί σου. Όταν λες 8αρια εννοείς 8.1 έτσι?
soteras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Έχω ακόμα τα 7 αυθεντικά αξίζει να το γυρίσω στα 10 έχουν οριμάσει καθόλου ή έχουν διάφορες χαζομπαγκιές που θα ρίχνω κατάρες όλη την ώρα
gokuthelegend Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Έχω ακόμα τα 7 αυθεντικά αξίζει να το γυρίσω στα 10 έχουν οριμάσει καθόλου ή έχουν διάφορες χαζομπαγκιές που θα ρίχνω κατάρες όλη την ώρα Αν μπορείς να διαθέσεις χρόνο, για να μην χάσεις την αναβάθμιση, μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση και αν δεν σου αρέσει μπορείς να γυρίσεις πίσω. Αν κάνεις την αναβάθμιση τότε το κλειδί σου θα δουλεύει και για τα 7 και για τα 10, και τα 10 μπορείς να τα ξαναβάλεις όποτε θα θέλεις. Σε φίλο που είχε windows 7 του έκανα αναβάθμιση στα 10 όταν πρωτοβγήκαν το 2015, τα χρησιμοποίησε 3-4 μήνες αλλά του έβγαζαν προβλήματα. Γυρίσαμε στα 7 χωρίς πρόβλημα. Χθες του ξαναέβαλα τα 10 στην τελευταία έκδοση και περιμένουμε να δούμε πως θα πάει.
soteras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αν μπορείς να διαθέσεις χρόνο, για να μην χάσεις την αναβάθμιση, μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση και αν δεν σου αρέσει μπορείς να γυρίσεις πίσω. Αν κάνεις την αναβάθμιση τότε το κλειδί σου θα δουλεύει και για τα 7 και για τα 10, και τα 10 μπορείς να τα ξαναβάλεις όποτε θα θέλεις. Σε φίλο που είχε windows 7 του έκανα αναβάθμιση στα 10 όταν πρωτοβγήκαν το 2015, τα χρησιμοποίησε 3-4 μήνες αλλά του έβγαζαν προβλήματα. Γυρίσαμε στα 7 χωρίς πρόβλημα. Χθες του ξαναέβαλα τα 10 στην τελευταία έκδοση και περιμένουμε να δούμε πως θα πάει. Αυτο ειχα κανει και εγω τα ειχα βαλει οταν βγηκαν ειχαν μπακιες οι ντιβερς και γυρισα πισω στα 7 και τωρα σκεφτομαι τα 10 παλι
LouCi4er Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδια,μετα την fall creators ο υπολογιστης σε ασχετα χρονικα σημεια παγωνει.Δεν ανταπροκρινεται καθολου,ουτε alt+ctr+del,τιποτα.Μονο με reset επανερχεται.Βεβαια δεν το εχω αφησει αρκετα δευτερολεπτα να δω αν ξεκολλαει.Ποτε δεν το εκανε αυτο πριν.Το κανει χωρις να ζοριζεται πχ οταν βλεπω ταινια ή οταν απλα σερφαρω.Σε gaming δεν μου εχει κανει τπτ να πεις οτι ειναι hardware.Το εχει κανενας αλλος αυτο το θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις