Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν ηταν να ληξει εδω και μηνες και μετα σου ειχαν βγαλει μια σελιδα για να κανεις παλι αναβαθμιση απο 7-8-8.1 σε 10

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είχε λήξει 29 Ιουλίου του 2016 :P Και μετά μπορούσες με τον πλάγιο τρόπο ο οποίος (δήθεν) λήγει 31/12/17. Και μετά θα μπορείς με τον πλάγιο τρόπο του πλαγίου τρόπου, μέχρι τα Παραθύρια 10, να έχουν μπει στο 80-90% των PC :P 

Δημοσ.

Ενα αλλο κουφο που εμαθα εχθες ειναι οτι φιλος ψιλοασχετος εκανε εγκατασταση τα 7αρια με κωδικο απο σβηστα τον πηρε κανονικα και του εκανε και ενεργοποιηση. :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Έχω έναν κωδικό από ΧΡ, βρε λες; :P

Ξερω και γω αυτοι για να βαλεις 10αρια θα σου δινουν αναβαθμιση απο WIndows 3.11 σε 98 μετα σε XP μετα σε σβηστα κλπ κλπ.

Μεχρι και εντολη για ms-dos θα εχουν :D :cry:  :lol:  :P 

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να περασω τα 10αρια στο main pc μου.

Να περασω λογαριασμο hotmail λετε?Τι προσφερει?

Επισης κανα δωρεαν antivirus?Εχω ενα νορτον στα 7αρια,αλλα δεν ειναι συμβατο με 10.

Δημοσ.

Λεω να περασω τα 10αρια στο main pc μου.

Να περασω λογαριασμο hotmail λετε?Τι προσφερει?

Επισης κανα δωρεαν antivirus?Εχω ενα νορτον στα 7αρια,αλλα δεν ειναι συμβατο με 10.

Το Bitdefender με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.

Λογαριασμό Hotmail δεν έχω χρησιμοποιήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η microsoft πότε θα σταματήσει να κάνει update χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου;

Fall Creators Update και μαλακίες, η κάθε beta έκδοση της microsoft στο pc με το έτσι θέλω. Όχι ρε microsoft δεν θέλω το νέο σου update, θέλω να κρατήσω τα windows 10 μου καθαρά όπως εγώ νομίζω. Τζάμπα το format τώρα...

Χθες βράδυ πάω στο windows update να δω τις ενημερώσεις επειδή έλειπα μέρες από το σπίτι, κάνω ενημέρωση την γραφικών όλα καλά, πάω στο wu και ξαφνικά βλέπω 88%.  Δεν με αφήνει με τίποτα να το αγνοήσω εκτός εάν κλείσω όλες τις ενημερώσεις.

Δημοσ.

Ή μπορείς να κάνεις ότι εχω κάνει στα pc στην δουλειά, εχω βάλει metered on στο ethernet options και κατεβάζει μόνο μικρά updates, Definition κλπ...

Δημοσ.

Το δωρεάν της kaspersky ειναι απο τα καλύτερα

Εβαλα αυτο και φαινεται οκ.

Εχω φτιαξει dual μονιτορ.

Συνηθως το εχω κλειστο το 2ο αλλα οταν το χρησιμοποιω θελω να ανοιγω απο εκεινο μια εφαρμογη και να την ανοιγει εκει και οχι στη πρωτη οθονη.

Εχω βαλει να φαινεται η taskbar και στις 2,αλλα απο οπου ανοιγω την εφαρμογη εκει να φαινεται.

Γινεται καπως?Η απλα κραταει που την εκλεισα τελευταια και την ανοιγει εκει μονο?

Δημοσ.

Μπαίνω να παίξω NFS Shift 2, παίζω, τελειώνω, βγαίνω στο desktop, και τα Windows 10 αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να αφαιρέσουν το wallpaper μου και να βάλουν ξανά το εργοστασιακό. Έτσι, χωρίς λόγο.  :-)

Ας ρωτήσω όμως και κάτι on-topic. Μόλις χθες απέκτησε επιτέλους internet το PC μου, μετά από βδομάδες offline, οπότε για updates μου έκανε απλά κάποια συγκεντρωτικά για την 1703. Επειδή, τρώγομαι να βάλω την 1709, ξέρετε αν πρόκειται να μου έρθει τις επόμενες μέρες / βδομάδες ως Windows update ή θα πρέπει να μπλέξω με Upgrade Assistant κτλ;

Δημοσ.

Το εργαλείο λήψης των 10,πλέον κατεβάζει την fall creators update η παλαιότερη έκδοση;

θα χρειαστεί να κάνω καθαρή εγκατάσταση των 10 σε αλλο μηχάνημα,μη μπλέκουμε με upgrades.

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι ακόμα δουλειά.... και μάλλον θα είμαι για αρκετή ώρα, ξαφνικά και ως metered τα μηχανήματα κατέβασαν και έκαναν εγκατάσταση την 1709, έγινε restore ίσα με 3-4 φορές και όλες μετά με το ετσι θέλω ξαναβάλανε το 1709.... Θα σας δώσω ένα παράδειγμα του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε με τον task manager. Να φανταστείτε ότι από τους Chromes το Group θα έπρεπε να ήταν 20 γιατί για κάθε Chrome είναι ανοιχτά 20 Profiles, άρα 5 x 20....

Υ.Γ. Τίποτα από ότι βρέθηκε στο ίντερνετ σαν "λύση" δεν λειτούργησε.

Edit: Προσωρινή λύση ο task manager του Chrome. Στο ενεργό παράθυρο πατάμε Shift+Esc

post-58691-0-02298400-1509826623_thumb.png

post-58691-0-00762100-1509827025_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...