SeXBOX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Είναι bsods που έχουν να κανουν με το Page File νομίζω, κανε ένα clean.
overpower Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Είναι bsods που έχουν να κανουν με το Page File νομίζω, κανε ένα clean. Προσπαθω μεσω ubuntu να ξανα αντιγραψω ατο αρχειο volsnap.sys αλλα δεν μπορω να δωσω write access :/
overpower Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Κλεισε paging>restart, ανοιξε paging>restartΈκανα καινούργιο θέμα, οπότε μπορεί να συνεχιστεί εκεί. http://www.insomnia.gr/topic/658729-volsnapsys-προσπάθεια-αντικατάστασης-του-αρχείο-με-ubuntu/ Γράφω και τι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Χαιρετώ. στον σταθερό της υπογραφής έχω νόμιμα 10αρια με κλειδί απο windows 8 που αναβαθμίστηκε. το έχω προμηθευτεί μέσω της σχολής μου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταβώ σε νέο σύστημα και το παλαιό θα πωληθεί οπότε θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να μεταφέρω το κλειδί στο νεο σύστημα μιας και τώρα το κλειδί έχει μείνει με την μητρική και μετά απο format τα windows ενεργοποιούνται αυτόματα με την πρώτη σύνδεση στο ίντερνετ. Επίσης θα ήθελα με την ίδια λογική να σταματήσει το τωρινό σύστημα να αναγνωρίζει το κλειδί μιας και θα το έχω σε άλλο σύστημα. Το κλειδί για τα 8αρια υπάρχει κανονικά γραμμένο.
overpower Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 ... Αν εννοεις μεσω dreamspark, δεν γινεται οσιαστικα να ξανα "αγορασεις" την ιδια εκδοση? Στο δικο μας εχουμε και τα 10αρια παντως απο τα οποια μπορουμε να παρουμε κλειδι, αλλα εχω χρησιμοποιησει το ιδιο κλειδι απο τα 8αρια σε κανα 5-7 pc.
D___G Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Χαιρετώ! Πήρα αρχές του μήνα νέο υπολογιστή, αφού ο παλιός από τότε που έβαλα τα 10 από τα 7 που είχα όλο κολλούσε και είπα επιτέλους ένας γρήγορος υπολογιστής. Με το που τον άνοιγα σε δευτερόλεπτα μου ζητούσε κωδικό. Μετά την τελευταία αναβάθμιση άρχισε και αυτός να αργεί στην εκκίνηση, αφού μου βγάζει για λίγα δευτερόλεπτα μία μαύρη οθόνη. Από ό,τι κατάλαβα, δεν γλιτώνουμε από την ms με τις ενημερώσεις και αναβαθμίσεις τις σε 1-2 χρόνια θα θέλουμε καινούργιο υπολογιστή ξανά αφού όλο και πιο βαρύ το κάνουν το σύστημα αντί να το ελαφρώνουν.. Η ερώτησή μου είναι: υπάρχει τρόπος να κάνω μόνο ενημερώσεις ασφαλείας και όχι αναβαθμίσεις σαν την τελευταία από εδώ και πέρα;
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μα ποσο πισω ειναι αυτα τα windows πια, με πια ανθρωπινη λογικη οταν κανω μια εργασια ή τρεξω για λιγο ενα antivirus ξαφνικα η μνημη ram απο 11% ξερω γω που ηταν πηγαινει 18% με 20% και μενει εκει κολλημενη μεχρι να κλεισει το pc ενω εχω τερματισει καθε εργασια που κανω και τρεχει μονο ενα μttorrent, με 16gb ram παρακαλω στο συστημα μου! 1
kosmasgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μα ποσο πισω ειναι αυτα τα windows πια, με πια ανθρωπινη λογικη οταν κανω μια εργασια ή τρεξω για λιγο ενα antivirus ξαφνικα η μνημη ram απο 11% ξερω γω που ηταν πηγαινει 18% με 20% και μενει εκει κολλημενη μεχρι να κλεισει το pc ενω εχω τερματισει καθε εργασια που κανω και τρεχει μονο ενα μttorrent, με 16gb ram παρακαλω στο συστημα μου! μετά απο καθαρή εγκατάσταση της νέας εκδοσης FALL , είδα καλύτερη διαχείριση μνήμης τουλάχιστον για δικά μου δεδομένα. Πάνω απο 3,5 δεν την έχω δει ακόμα με τον firefox μέσα σε αυτά να κατέχει τα 800. Πρίν έφτανε 5-6 με τα ίδια προγράμματα ανοιχτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το πόσο επιθετικό είναι το άδεισμα της μνήμης εξαρτάται από το πόσο ραμ έχεις. Τώρα που δουλεύω σε ένα μηχανάκι με 2 gb ραμ μόλις κλείσω τις photos από τα 200 mb που είχε δεσμευμένα θα κρατήσει δεσμευμένο μόνο 6 mb και θα απελευθερώσει τα 194. Αν είχα όμως διαθέσιμα 16gb θα ήταν χαζομάρα εκ μέρους τους να απελευθερώσει όλη την μνήμη και να με αναγκάζει να περιμένω να το ξαναφορτώσει από τον δίσκο μόλις το ξαναχρειαστώ και να έχει το 95% της μνήμης άδειο. Χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Αυτοί που σχεδιάζουν το λειτουργικό συνήθως ξέρουν τι κάνουν και με ποια κριτήρια και πότε θα απελευθερωθεί μνήμη.
SeXBOX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 33% Είναι εμένα τώρα εδώ στην δουλειά με 128gb ram 90 chromes με Google docs & sheets, office 2016, spotify και firefox. Το θεωρώ πολύ... κατ εμέ...
tommybertsen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Εμένα κάνει καλύτερη διαχείριση , ακόμα και μετά από το update. Πάντα με όσα είχα ανοιχτά είχα περί τα 30% χρήσης (αφήνω και πολλές μέρες ανοιχτό το pc), και πλέον παραμένει με τα ίδια ακριβώς, στο 22-25%. Έχω παρατηρήσει απλά και τις πρώτες αστοχίες με κάνα δύο προγράμματα (πχ δεν άνοιγε το Hard Disk Sentinel μετά το update, μου έσβησε χωρίς κανένα λόγο το Malwarebytes το όποιο είναι αγορασμένο, και that's that, ότι game έπαιξα, ήταν κομπλέ )
Centurion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Πάντως η εφαρμογή φωτογραφίες πιάνει πολλή μνήμη γενικά. 200 mb δεν τα λες και λίγα...
tommybertsen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω πόσο πιάνει, γιατί δε την χρησιμοποιώ
Centurion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω πόσο πιάνει, γιατί δε την χρησιμοποιώ Δεν έχει σημασία αν την χρησιμοποιείς ή όχι. Αυτή τρέχει από μόνη της στο background και χτυπάει 200άρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις