SeXBOX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Θα κατεβάσεις καθαρό iso με το 1709 dude Πιστεύω ότι το θέμα που είχες με τον Task Manager θα διορθωθεί αργά η γρήγορα. Δεν ξέρω αν με καθαρή εγκατάσταση δουλεύει πιο σωστά... Τι να πω... Αλλιώς προτείνω από εδώ να κατεβάσεις το "Windows Iso Downloader", να επιλέξεις από μέσα το Redstone 2 iso, και να κάνεις ένα νέο bootable με το 1703 (αν δεν έχεις ήδη αυτό στο στικάκι που λες). Κλείνεις και το Windows Update (αν και δεν το συνιστώ). Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει τρόπος να διαλέξεις updates στα ρημάδια τα Win 10 (όπως κάποτε στα 7...). Δεν ξέρω αν μπορείς να το αποφύγεις το συγκεκριμένο. Το 1703 μπορούσες γιατί δεν έβγαινε στο Win Update. Thank you dude! Το στικάκι έχει την 1703 το πολύ πολύ να του πω να μην ελέγξει για updates και θα κάνω setup, το πολύ πολύ να τρέξω win για 1 μέρα χωρίς updates μετά να κάνει σε 1709 και αν δεν έχει λυθεί κάνω πάλι restore αν και είναι home build και όχι για την δουλειά οπότε δεν τρελαίνομαι για το θέμα τον task manager. Στην δουλειά στα restored worksations κάνει κανονικά updates εκτός του 1709 που ουσιαστικά "απέρριψα" με το restore.
dhmak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Είναι λογικό η διεργασία desktop windows manager συχνά πυκνά να απασχολεί κατα 30% την κάρτα γραφικών (r9 270x) την στιγμή που απλώς βρίσκομαι στον chrome ;; έχω τους 17.10.1 στην 17017 insider των windows 10
SeXBOX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ναι αν έχεις από το Performance ενεργοποιημένα τα shadows, animations effects κλπ των παράθυρων. Μπορείς να τα απενεργοποιήσεις αν θες.
Gtr34 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Είναι λογικό η διεργασία desktop windows manager συχνά πυκνά να απασχολεί κατα 30% την κάρτα γραφικών (r9 270x) την στιγμή που απλώς βρίσκομαι στον chrome ;; έχω τους 17.10.1 στην 17017 insider των windows 10 Ναι είναι λογικό. Οι σημερινοί browsers χρησιμοποιούν την κάρτα γραφικών για να μην επιβαρύνεται η CPU.
SeXBOX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε από τα settings του chrome να απενεργοποιήσεις το hardware acceleration
accipio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σήμερα μπήκε και στο δικό μου σύστημα το νέο update μέσω του Windows update· μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν έχω διαπιστώσει κάποια δυσλειτουργία (η ως τώρα πορεία: Windows 7 > Windows 10 > Creators update > Fall Creators update). Απεναντίας, ένα πρόγραμμα που δεν λειτουργούσε με το Creators update, πλέον λειτουργεί κι αυτό.
mcrae13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Στον edge και αποκλειστικά ΜΟΝΟ στο insomnia,όταν πάω να γράψω σε ένα ποστ,το space αντί να τυπώσει κενό σκρολάρει....έχει τύχει σε κανένα? Οπουδήποτε αλλού λειτουργεί κανονικά
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα, μετα απο πολυωρη χρηση του pc ενω εχω κλεισει τα παντα και ειναι σε idle μενει συνεχεια ενα ποσοστο της ram στα ψηλα οπου ειναι απο διαφορα που μπορει να εκανα πριν, για παραδειγμα 160mb μου τρωει απο τις ''φωτογραφιες'' ενω εχω κλεισει τις φωτογραφιες κτλπ, υπαρχει κατι στιγμιαιο οπως στα κινητα το clear catch οπου μπορω να ελευθερωσω τη ram και να επανελθει στα νορμαλ δηλαδη 9% που ειναι παντα σε μενα αντι 15-16 που παει.
turbat0s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πώς μπορώ να φτιάξω έναν λογαριασμό χρήστη (όχι διαχειριστής) ώστε να μην μπορεί να τροποποιήσει τα αρχεία σε κανένα partition του pc? Ο "τυπικός χρήστης" δεν εξυπηρετεί διότι ναι μεν δεν πειράζει κρίσιμες ρυθμίσεις αλλά μπορεί και σβήνει-πειράζει τα αρχεία σε όλα τα partition.
tommybertsen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Στον edge και αποκλειστικά ΜΟΝΟ στο insomnia,όταν πάω να γράψω σε ένα ποστ,το space αντί να τυπώσει κενό σκρολάρει....έχει τύχει σε κανένα? Οπουδήποτε αλλού λειτουργεί κανονικά Το ίδιο ακριβώς τώρα που το δοκίμασα. Πιθανότατα bug του Edge. Τι παράξενο 1
pigeon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Χα, έκανα αιφνιδιαστικό update και αυτή τη φορά πέρασε! Μα το θεό δεν άλλαξα τίποτε από προχτές, εκτός του ότι αυτή τη φορά το έκανα από μέσα απο το Windows Update κι όχι με το update tool. Μέχρι τώρα που το ψάχνω κανένα πρόβλημα, δουλεύουν τα πάντα. Να πάω για κανά joker?
tommybertsen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Έφυγες, δώσε και καμία πεντάδα σε εμάς 1
mcrae13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το ίδιο ακριβώς τώρα που το δοκίμασα. Πιθανότατα bug του Edge. Τι παράξενο Είπα και εγώ να δοκιμάσω μια φορά τον edge και το έκανα τώρα μετά από fresh install ...για άλλη μια φορά chrome .. 1
ultraex2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 δωσε μωρη ιντελ αντεχουμε τοσα update !!! RS4/Build 17025 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/10/25/announcing-windows-10-insider-preview-build-17025-pc/ 1
overpower Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ξύπνησα και ξαφνικά τρώω bsod στο boot. Την 1η βγάζει το πράσινο μήνα, και την 2η, επειδή δεν καταφέρνει να μπει στο Troubleshoot, το μπλε. Πρώτη φορά το πράσινο bsod πέταξε. Το έψαξα στο νετ, φαίνεται να είναι κάτι καινούργιο. (ανοιξα λαπτοπ για τις εικονες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις