DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Έκανα Update σε 1709 και ο task manager είναι αλλού για αλλού... 4 chromes εχω ανοιχτούς 22 μου βγάζει σε Group και χωρίς τον τίτλο της ιστοσελίδας που είσαι πλέον. Γίνεται να φτιάξει αυτό; Δοκίμασα εναλλακτικούς αλλά τα ίδια $#% είναι. Αν δε βρεθεί λύση με βλέπω για rollback καθώς είναι σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου. δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο bug αλλά είναι φανερό ότι είναι απλά visual bug. Δεν έχει ανοίξει πραγματικά τόσα tabs και δεν σου τρώει πόρους. Γιατί δεν παίρνετε ένα Image του δίσκου πριν κάνετε το update? Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά απλά επιστρέφετε στην προηγουμενη κατάσταση βαριόμαστε Η καλύτερη λύση μάγκες είναι το Clean Install. Σιγά τον κόπο. 1 φορά κάθε 2 χρόνια βγάζει upgrades η Microsoft.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι bug το συγκεκριμένο του Task Manager, απλά ο Task Manager έχει σχεδιαστεί για άλλη δουλειά και από σπόντα εξυπηρετούσε και σε αυτό που ήθελε ο φίλος παραπάνω. Αλλάξαν τον τρόπο που ομαδοποιεί τα processes και πλέον δεν τον βολεύει σε αυτό που θέλει να κάνει. Οπότε αναγκαστικά ψάχνεις ή φτιάχνεις app που κάνει το συγκεκριμένο πράγμα που θέλεις. https://www.bluelightdev.com/get-list-open-chrome-tabs
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο bug αλλά είναι φανερό ότι είναι απλά visual bug. Δεν έχει ανοίξει πραγματικά τόσα tabs και δεν σου τρώει πόρους. βαριόμαστε Η καλύτερη λύση μάγκες είναι το Clean Install. Σιγά τον κόπο. 1 φορά κάθε 2 χρόνια βγάζει upgrades η Microsoft. Κι ομως υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να τρεχουν 100+ προγραμματα με χιλιαδες παραμέτρους και να τους παιρνει μηνες για να τα ξανα ρυθμησουν και να ανακτησουν τα αρχεια τους. Εγω για παραδειγμα κρατάω καθαρο το συστημα οσο μπορω και ευελπιστώ να καταφέρω να το κρατησω τοσο ωστε να κανω σε μια 10ετια με 15ετια παλι φορματ και με την 1703 φυσικα παντα εκτος στη περιπτωση που καποια στιγμη αναβαθμίσω και αναγκαστώ να κανω γιατι κατι δε θα ειναι συμβατο.
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδια γιατι να μη το κανετε το update? δλδ οταν ειχατε xp, vista, 7........ δε περναγατε τα service packs? Και αυτα στην ουσια sp ειναι αλλα με διαφορετικο ονομα. 2
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Κι ομως υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να τρεχουν 100+ προγραμματα με χιλιαδες παραμέτρους και να τους παιρνει μηνες για να τα ξανα ρυθμησουν και να ανακτησουν τα αρχεια τους. Εγω για παραδειγμα κρατάω καθαρο το συστημα οσο μπορω και ευελπιστώ να καταφέρω να το κρατησω τοσο ωστε να κανω σε μια 10ετια με 15ετια παλι φορματ και με την 1703 φυσικα παντα εκτος στη περιπτωση που καποια στιγμη αναβαθμίσω και αναγκαστώ να κανω γιατι κατι δε θα ειναι συμβατο. Στην 10-15ετια θα έχεις ακόμα τον τωρινό SSD ? Ρε παιδια γιατι να μη το κανετε το update? δλδ οταν ειχατε xp, vista, 7........ δε περναγατε τα service packs? Και αυτα στην ουσια sp ειναι αλλα με διαφορετικο ονομα. Τα έχουμε πει. Βγάζουν update γιατί βγάζουν, δεν βγάζουν γιατί δεν βγάζουν. Επί εποχές Svista υπήρχε η γκρίνια ότι το λειτουργικό ήταν βαρύ και απαιτούσε αλλαγή hardware. Μια λέξη γκρίνια - γκρίνια- γκρίνια.
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δε καταλαβαινω τι σημαινει αυτο "τα εχουμε πει" Τι εχετε πει, ποιοι? Και ποιοι ειστε εσεις? Ολα αυτα διορθωνουν θεματα και κανουν το λειτουργικο καλυτερο. Δε βγαινει update μονο για να βγει. Δλδ στα 7 και στα xp ξεχνατε τα bsod που τρωγατε μετα τα sp? Αυτο σημαινει οτι δε επρεπε να τα κανουμε?
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δε καταλαβαινω τι σημαινει αυτο "τα εχουμε πει" Τι εχετε πει, ποιοι? Και ποιοι ειστε εσεις? Ολα αυτα διορθωνουν θεματα και κανουν το λειτουργικο καλυτερο. Δε βγαινει update μονο για να βγει. Δλδ στα 7 και στα xp ξεχνατε τα bsod που τρωγατε μετα τα sp? Αυτο σημαινει οτι δε επρεπε να τα κανουμε? Bill Gates εδώ. Εσείς ποιος είστε ? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 χαχαχα, τα πέρασα στα άλλα πισια και όλα οκ. Τώρα ετοιμάζομαι ψυχολογικά να τα περάσω σε ένα amd athlon 4800 από την εποχή του καποδίστρια με 2gb ραμ. Θα φάει σίγουρα κάνα τρίωρο αλλά πιστεύω ούτε αυτό θα έχει θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σήμερα μετά από format στην έκδοση Windows 10 fall creator update κατέβασε αυτόματα από το store την εξής εφαρμογή: Πρόσθετο φωτογραφίες. Εμφανίζεται στο μενού έναρξη αλλά αν πατήσω να το ανοίξω ανοίγει to store στις λήψεις και ενημέρωσεις! Χρησιμεύει κάπου η να το σβήσω ? Του έχει κατέβει κανενός αυτή η εφαρμογή ?
SeXBOX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει η MS όταν θες να κάνεις restore σε άλλη παλιότερη build σου βγάζει φόρμα για τους λόγους που θες να το κάνεις, σου έχει προεπιλογές και φόρμα να γράψεις ότι σε ενόχλησε. Οπότε ακούει και πιστεύω ότι ετσι θα διορθώσει πολλά, γιατί στο Apps του task manager να σου βγάζει άσχετες εφαρμογές που θα έπρεπε να είναι στο background processes δεν είναι λογικό, δεν το λέω εγώ αλλά αν θέλετε να το διαπιστώσετε ανοίξτε ένα firefox κάντε expand και αντί για τίτλο σελίδας του tab που κοιτάς θα σου βγάλει 4-5 άλλους firefox χωρίς τίτλους που αν ενεργοποιήσεις στον task manager το column Type θα λέει Background app τι δουλειά έχει με τα Main Apps;
7nisiotis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Εχθές που δοκίμασα πάντως ακομα να μου βγάλει το update, το χει πάθει κανείς άλλος αυτό;
johnnyman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Παιδια η απλη προβολη φωτογραφιων των windows εξαφανιστηκε....wtf?
txcellas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 παιδες καλησπερα. Μετα απο το τελευταιο update δεν μπορω να μπω σε καποια παιχνιδια που εμπαινα πριν. Εχω gpu 1050 σε laptop και μου βγαζει μηνυμα οτι ισως δεν φτανω τα minimum specs. Σε πολλα παιχνιδια που δοκιμασα δεν φορτωνουν. Τι ακριβως παιζει με την τελευταια αναβαθμιση;
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Κι ομως υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να τρεχουν 100+ προγραμματα με χιλιαδες παραμέτρους και να τους παιρνει μηνες για να τα ξανα ρυθμησουν και να ανακτησουν τα αρχεια τους. Εγω για παραδειγμα κρατάω καθαρο το συστημα οσο μπορω και ευελπιστώ να καταφέρω να το κρατησω τοσο ωστε να κανω σε μια 10ετια με 15ετια παλι φορματ και με την 1703 φυσικα παντα εκτος στη περιπτωση που καποια στιγμη αναβαθμίσω και αναγκαστώ να κανω γιατι κατι δε θα ειναι συμβατο. Αυτοί οι ελάχιστοι ας κάνουν απλά Update. Ένας απλός χρήστης δεν έχει πάνω από 5 "βαριά" προγράμματα (δεν μετράμε προγράμματα τύπου CCleaner κλπ). Όσον αφορά τα παιχνίδια απλά αντιγράφεις τον δίσκο. Ρε παιδια γιατι να μη το κανετε το update? δλδ οταν ειχατε xp, vista, 7........ δε περναγατε τα service packs? Και αυτα στην ουσια sp ειναι αλλα με διαφορετικο ονομα. indeed. σκατ@ upgrade είναι. καμιά διαφορά με την προηγούμενη έκδοση. μόνο το fluent που και αυτό δεν το πολύ συναντάς/βλέπεις γιατί δεν υπάρχουν εφαμρογές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις