tontorikos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 βγηκε η rtm εκδοση του falls creator update?αν ναι υπαρχει καποιο τορρεντ να την κατεβασω?
dhmak Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Download Windows 10 Build 16299.15 (RTM) ISO files [Direct links]
frozex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά είχα τα Win 7 και επειδή έτσι κι αλλιώς θα έκανα format έβαλα τα 10. Τα ενεργοποίησα από eBay, όλα κανονικά και ωραία. Από τότε που τα έβαλα "lagάρει" πολύ ο broswer (chrome, δοκίμασα και αυτόν των Windows). Στα sites που είναι έντονο το φαινόμενο είναι στο youtube, facebook και outlock.live. Επίσης παρατηρώ, όχι συχνά, fps drops σε παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων, όπως το CSGO. Φταίει το creators update ή έτσι χάλια είναι τα 10; (Το σύστημα της υπογραφής μου)
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τώρα με upgrade από 7 μην περιμένεις πολλά..Κάνε καθαρή εγκατάσταση για να 'σαι σίγουρος. Δεν υπάρχει θέμα με fps drops στα 10άρια. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μπορει καποιος παρακαλω πολυ να μου πει εναν τροπο σχετικά με το τι μπορω να κανω για να μη μου βγαζει αυτο το μηνημα καθε φορα που κανω αναζητηση προβληματων? Το συστημα ειναι απο φορματ λίγων ημερων γιατι δε μου έπαιρνε την εκδοση 1703 για μήνες, εκανα 4 φορματ στο καπακι και δε σκοπευω να ξανακάνω φορματ παλι, καθε φορα τό ιδιο μηνημα, αν γνωριζει καποιος κατι ας μου πει ενα τροπο να το φτιαξω
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Άνοιξε την γραμμή εντολών ως διαχείριστης και γράψε "sfc /scanow". Αυτή η διαδικασία ελέγχει αν τα αρχεία τον windows έχουν καταστραφεί η αν λείπουν και θα προσπαθήσει να αποκαταστησει τα καταστρεμενα αρχεία . Λογικά θα διορθωθεί το πρόβλημα! Τα windows 10 από που τα κατέβασες? Γιατί βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με την γλώσσα!
comfuzio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Άνοιξε την γραμμή εντολών ως διαχείριστης και γράψε "sfc /scanow". Αυτή η διαδικασία ελέγχει αν τα αρχεία τον windows έχουν καταστραφεί η αν λείπουν και θα προσπαθήσει να αποκαταστησει τα καταστρεμενα αρχεία . Λογικά θα διορθωθεί το πρόβλημα! Τα windows 10 από που τα κατέβασες? Γιατί βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με την γλώσσα! Ένα μικρό fix είναι "sfc scannow" έλειπε ένα " n ":p
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά είχα τα Win 7 και επειδή έτσι κι αλλιώς θα έκανα format έβαλα τα 10. Τα ενεργοποίησα από eBay, όλα κανονικά και ωραία. Από τότε που τα έβαλα "lagάρει" πολύ ο broswer (chrome, δοκίμασα και αυτόν των Windows). Στα sites που είναι έντονο το φαινόμενο είναι στο youtube, facebook και outlock.live. Επίσης παρατηρώ, όχι συχνά, fps drops σε παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων, όπως το CSGO. Φταίει το creators update ή έτσι χάλια είναι τα 10; (Το σύστημα της υπογραφής μου) Έκανες upgrade η clean install; Έχει σημασία.
Green Dragon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Έχει περάσει κάποιος την Insider Preview RS4 build /17004 να μας πει κάποιες πρώτες εντυπώσεις;
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Άνοιξε την γραμμή εντολών ως διαχείριστης και γράψε "sfc /scanow". Αυτή η διαδικασία ελέγχει αν τα αρχεία τον windows έχουν καταστραφεί η αν λείπουν και θα προσπαθήσει να αποκαταστησει τα καταστρεμενα αρχεία . Λογικά θα διορθωθεί το πρόβλημα! Τα windows 10 από που τα κατέβασες? Γιατί βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με την γλώσσα! Ένα μικρό fix είναι "sfc scannow" έλειπε ένα " n ":p Τα windows τα εχω αγορασει αυθεντικά απο μαγαζι και τα εχω περασει απο το ιδιο δισκάκι, επισης το "sfc scannow" το εχω κανει και δε μου βρηκε κανενα προβλημα
comfuzio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα reinstall από πάνω χωρίς format και χωρίς να χάσεις όλα τα data σου. Και σε μένα μια φορά και έναν καιρό μου έκανε κάτι χαζά και δεν μπορούσα να το φτιάξω και με ένα reinstall από πάνω έγιναν όλα όπως πρέπει 1
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα reinstall από πάνω χωρίς format και χωρίς να χάσεις όλα τα data σου. Και σε μένα μια φορά και έναν καιρό μου έκανε κάτι χαζά και δεν μπορούσα να το φτιάξω και με ένα reinstall από πάνω έγιναν όλα όπως πρέπει Μα εχω κανει ηδη κατι πιο αποτελεσματικο, 3 με 4 clean format και παλι τα ιδια μου κανει :/
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Κατέβασε από την παρακάτω σελίδα το πρόγραμμα "δημιουργία μέσου" το windows 10 και κάνε αυτό που σου λέει ο φίλο comfuzio https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα το προσπαθησω μπας και.. το πιο κουλο απο ολα ειναι οτι μου κανει λεει ''επιδιορθωση'' και μετα μου ξαναπεταει παλι οτι υπαρχει προβλημα και το ακομα πιο κουλο οτι εχω οτι πιο προσφατο υπαρχει σε update αυτη τη στιγμη. Οτι να ναι τα windows 10, εποχες (s)vista.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τις ενημερώσεις τις έχεις κάνει η βγάζει σφάλμα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις