zeilias86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν drivers για τα win 10. Μπορείς να δεις τι συσκευές(LAN-Chipset-Audio) έχει η μητρική σου και με λίγο google θα βρεις τους drivers. Αλλά δεν θα χρειαστεί να ψάξεις γιατί αυτό το αναλαμβάνουν τα win 10. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε. Στο official site δεν υπάρχει έχει μόνο μέχρι Win7 :/
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Κοντοζυγώνει η RS3 RTM.. 1
zeilias86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, μην κάνεις τίποτα. Δεν φορτώνει ο δίσκος γρήγορα και δεν δουλεύει το παρακάτω πρόγραμμα.
Alejandro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν φορτώνει ο δίσκος γρήγορα και δεν δουλεύει το παρακάτω πρόγραμμα. Πριν λίγο καιρό που το είχα ψάξει νομίζω πως είχα δει ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι συμβατό με τα 10. Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στο official site δεν υπάρχει έχει μόνο μέχρι Win7 :/ Δεν αναφέρομαι στο official site αλλά στις εταιρείες των συσκευών που έχει η μητρική. Π.χ. το lan και η κάρτα ήχου είναι realtek ALC888. Αν στο search στο σαιτ της realtek βάλεις την κάρτα σου θα μπορέσεις να βρεις τους drivers. http://www.realtek.com.tw/search/default.aspx?keyword=Realtek+ALC888 Υπάρχει και άλλο τρόπος για πιο δύσκολες περιπτώσεις μέσω του hardare ID της συσκευής από το device manager. Βάζεις το hardware id στο σαιτ http://pcidatabase.com/ και βρίσκεις τους drivers. 2
panakos_thess Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις κοντοζυγωνει?εχουμε κανενα .iso final?η μαλλον θα βγει καμια 5 october
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραια τα δεκαρια αλλα μεχρι στιγμης δεν μου δουλευουν σωστα. Ανοιγω πισι και μολις παει να φορτωσει τα windows βγαζει το μπλε παραθυρακι με χαλασμενα γραφικα και σταματαει... αυτο βεβαια μου το κανει μια στο τοσο... καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? Να πω επισης οτι ειναι η τριτη φορα που κανω φορματ τα win 10. Μεχρι στιγμης νομιζα οτι το προβλημα ηταν επειδη ειχα 2 σκληρους . οταν πηγαινα να κανω φορματ με τους 2 σκληρους πανω , δε μπορουσα να σβησω ενα μικρο μερος με αρχεια συστηματος (350MB SYSTEM FILES) οποτε εβγαλα τον ενα και εκανα διαγραφη ολων κανονικα.... νομιζα οτι ελυσα και το προβλημα με το φορτωμα των windows αλλα... Κάρτα γραφικών βρωμάει.. Τσέκαρε την.. Κοντοζυγώνει η RS3 RTM.. Άντε να δούμε τι θα δούμε..
7nisiotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αντε να δούμε αν έφτιαξαν κ τα οποια stuttering θεματα. Αν και δε νομίζω αλλα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Περιμένω butter-smooth gaming με WDDM 2.3 drivers.
panakos_thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας που ειπες WDDM 2.3 οριστε περασα insider preview εκδοση για δοκιμες 16299! {θα κανω clean install οταν βγει RTM}
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Παίξε κάνα γκέιμ και πες μας αν έχεις stuttering.
panakos_thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Θα κανω Format οταν βγει RTM! το WDDM 2.3 δεν βγαινει για stuttering Μολης επαιξα 3-4 παιχνιδια ολα καλα! Και ουτε με Creators Update ειχα stuttering ουτε τιποτα που το ξερω οτι ειναι fail!
7nisiotis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει να βγεί και ενα Gamers Update :-P Τα χει κάνει π**τανα λίγο η MS, όπως αντίστοιχα και με την κονσόλα της και τα μπασταρδεματα ενοποίησης με το ζόρι xbox-win 10 = ΣΑΛΑΤΑ
panakos_thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Με optimize Win10 ειναι ολα καλα ενας μεσος user αυτα δεν τα κανει!οντως τα εχει κανει σαλατα το xbox και ολα αυτα βγαινουν χωρις προβληματα,τωρα μενει να δουμε το fall creators !
Προτεινόμενες αναρτήσεις