gkalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μου ήρθε η 10162 αλλά δε μου τα δείχνει ενεργοποιημενα.Δε ξέρω τι παίχτηκε και άκρη δε μπορώ να βγάλω σε ξένα forums. Edit:Το εχουν πολλοι το θεμα οποτε απλα περιμενουμε τη ms να δωσει λυση.
DioNiSis_000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ με win8.1 στα οποια εχω κανει καρατηση για τα 10. εχω και ενα pc με win7 που παει για φορματ. σκέφτομαι λοιπων, αφου σε λιγο βγαινουν τα 10, να του βαλω τα insider preview και να αναβαθμιστει στην τελικη εκδοση οταν βγουν. η ερωτηση που εχω ειναι η εξης: για να βαλω τα insider preview πρεπει πρωτα να γραφτω στο προγραμμα με καποιο ms account. μπορω να χρησημοποιησω τον ιδιο ms account που εχω και χρησημοποιω στο λαπτοπ ?
fearless Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε η 10162 αλλά δε μου τα δείχνει ενεργοποιημενα.Δε ξέρω τι παίχτηκε και άκρη δε μπορώ να βγάλω σε ξένα forums. Edit:Το εχουν πολλοι το θεμα οποτε απλα περιμενουμε τη ms να δωσει λυση. Αν εννοεις για το Product key υπαρχει καπου σε μια σελιδα που δεν μπορω να την βρω αυτην τι στιγμη. Μου ηρθε και μενα σημερα η 10162 και την ενεργοποιησα με αυτο: CKFK9-QNGF2-D34FM-99QX2-8XC4K αλλα ειναι για Enterprise Editions. Ωραια παντος με το περασμα στην 10162 δουλευει χωρις να κρασαρει το TuneIn Radio. Εχω ομως προβλημα με τις γραμματοσειρες... δεν ειναι τοσο καθαρες. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2015 από fearless
gkalas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μια χαρά με το activation. Είχαν θέμα οι servers είπανε και δεν ενεργοποιουσαν τα κλειδιά. Τώρα όλα οκ. 1
fearless Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Kαι εγω με τα Fonts μια χαρα. Eιχα μεγαλo size (15) μολις το κατεβασα στο 14 ολα καλα! 1
pavlos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Αυτο που λεγανε οτι θα κανουνε να τρεχουνε οι εφαρμογες των android και ios στα windows 10 ποτε θα γινει ξερουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ααα και κάτι τελευταίο άμα ήταν να προτιμήσω το pro πέρα από την <<τηλεδιάσκεψη>> τι άλλο μπορούσε να μου προσφέρει σε σχέη με το home??? Πάντως σε ευχαριστώ βαθύτατα με έβγαλες από ένα μεγάλο πειρασμό και συγγνώμη για την πολλή φλυαρί. βρήκα ένα πρόσφατο άρθρο http://www.anandtech.com/show/9413/windows-10-editions-compared
Alex-V Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Εχω μια απορια που ισως να ειναι και χαζομαρα. Αποτι ξερω εκτος αν ειναι λαθος, ειναι δωρεαν μεχρι τον πρωτο χρονο. Δηλαδη οποιος προλαβε προλαβε μεχρι αυτο το χρονικο διαστημα. Πες τε οτι καποιος εχει αυθεντικα 7 η 8.1 με κλειδακι, κανει το update. Για καποιο λογο μετα θελει να κανει φορματ, αλλα να βαλει iso των 10 καθαρο rtm. Τι γινεται εκει περα? Θα παρει το κλειδι των 7 8.1? Οταν τελειωσει ο χρονος και θελει μετα καποιος να κανει φορματ θα πρεπει να τα σκασει?
Πέτρος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό το πράγμα με τα updates παραγματικά δεν παλεύεται... Το να μην έχεις επιλογή για ποιές "αναβαθμίσεις" θα κατεβάσεις/εγκαταστήσεις είναι (για εμένα) απαράδεκτο. Με αρκετό ψάξιμο κατάφερα να κάνω λειτουργικό τον εκτυπωτή/πολυμηχάνημα, προσπαθώ να κρατήσω συγκεκριμένες εκδόσεις οδηγών της κάρτας γραφικών (για ενεργοποίηση λειτουργιών που δεν προσφέρουν οι MS), έχω απενεργοποιήσει χειροκίνητα την αναβάθμιση οδηγών συσκευών από το (πάλαι ποτέ) WU... ...κι όμως αυτή τη στιγμή κατεβάζει πάλι τον τελευταίο οδηγό της GPU! Πραγματικά, ελπίζω αυτό το κέρατο να είναι λόγω ΤΡ (να θέλουν κάποιο καλύτερο έλεγχο ώστε να μην ψάχνονται για κάθε μλκία του χρήστη με πειραγμένους οδηγούς) και στην τελική έκδοση να επιστρέχουμε στο "παραδοσιακό" σύστημα. edit: Και φυσικά μου "αναβάθμισε" τη gpu αυτόματα, παρά τις αντίθετες ρυθμίσεις που έχω βάλει (Never install driver software from windows update)! Έλεος, όμως! Στη 10130 δεν είχα τέτοιο θέμα, απενεργοποιούσα και τέλειωνε η υπόθεση. Είναι θέμα της 10159? Να πάω στη 10162/3 μήπως λύνεται? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2015 από Πέτρος
zackeron Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 καλησπερα, απλα θελω να θεσω μια ερωτηση /απορεια που εχω, βεβαια ισως να εχει απαντηθει απλα εχουν γινει τοσα topic για τα win10 που εχασα τη μπαλα. Εχω 2 λειτπυργικα 7/8.1, σε σταθερο και laptop,οταν ηρθε η ειδοποιση μου ζητηθηκε να βαλω mail το οποιο δεν εκανα για προσωπικους λογους γενικοτερα αποφευγω να δεινω mail.Οταν η εκδοση γινει διαθεσιμη τελος του μηνα θα μπορω να την παρω σε iso γιατι θελω clean isntall και οχι απο πανω και αν ναι θα τα ενεργοποιησω με τα ειδη κλειδια που εχω?(ειναι γνησια),ευχαριστω για την οποια βοηθεια
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Με την τελική έκδοση λογικά δεν θα δίνεται η επιλογή για να κατεβάσουμε iso για καθαρή εγκατάσταση , αλλα με το κλειδί τι θα γίνει θα δηλώσουμε των 8.1 που έχουμε ?
Πέτρος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 10162 it is... Πέρασε γρήγορα και απροβλημάτιστα, όπως η 10159 πάνω απο΄την 10130. Μπλόκαρα τις αναβαθμίσεις οδηγών με κάθε τρόπο που βρήκα στο net (εκτός από το να βγάλω το καλώδιο του Ethernet...). Άντε να δούμε. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!
fearless Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 10162 it is... Πέρασε γρήγορα και απροβλημάτιστα, όπως η 10159 πάνω απο΄την 10130. Μπλόκαρα τις αναβαθμίσεις οδηγών με κάθε τρόπο που βρήκα στο net (εκτός από το να βγάλω το καλώδιο του Ethernet...). Άντε να δούμε. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη! Γιατι το εκανες αυτο; Αν ειναι να το κανω και εγω. Για το Ethernet τι εννοεις; Οταν το εκανες ειχες βγαλει το καλωδιο του Ethernet;
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Γιατί έκανα ποιό? Όπως γράφω παραπάνω, έχω θέμα με τις αυτόματες αναβαθμίσεις οδηγών μέσα από τον αντικαταστάτη του WU...ενώ δλδ έχω ρυθμίσει να μην περνάει οδηγούς μέσα από WindowsUpdate, αυτό το κέρατο συνεχίζει και το κάνει (έκδοση 10159, στην 10130 δεν είχα θέμα -το μπλόκαρα και σταματούσε). Πέρασα λοιπόν τη 10162 (η τελευταία που βγήκε σε ISO από τηνMS) μήπως και ήταν θέμα της 10159 (bug) και ελπίζω να διορθωθεί. Για το Ethernet, λέω απλά πως ο μοναδικός σίγουρος τρόπος να μην κατεβάζει αναβαθμίσεις, είναι να μην έχω internet . edit: Και μόλις τώρα είδα πως την έχει κατεβάσει πάλι την ενημέρωση για τη GPU και περιμένει πότε θα επανεκκινήσω για να την εγκαταστήσει! ΦΑΚ! ΦΑΚ! ΦΑΚ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις