Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει Defender για W XP ??

" Από τις 8 Απριλίου 2014, δεν είναι πλέον διαθέσιμη η τεχνική υποστήριξη για τα Windows XP και τη Λειτουργία Windows XP, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων που βοηθούν στην προστασία του υπολογιστή σας."

https://support.microsoft.com/el-gr/help/14210/security-essentials-download

Υπάρχει αλλά και λέγεται essentials αν δεν κάνω λάθος. Αλλά και για αυτό έχει καταργηθεί η υποστήριξη .

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα κατεβασα και εγκατεστησα το Defender και παραδοξως εκανε αναβαθμιση και λειτουργει αψογα!

Επισης εβαλα και το Malwarebytes.

Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια!

Δημοσ.

Το offtopic πάει σύννεφο

Δεν ειναι καθολου off-topic εφοσον αφορα ερωτημα μου σχετικα με πιθανοτατητα αναβαθμισης απο XP => W10......

Θεμα ληξαν!

Δημοσ.

Εβαλα που λετε το ιδιο κλειδι που αγορασα 6.40€ πριν 15 μερες απο εδω στο 2ο PC ( της κοπελας μου ), και τα Windows ενεργοποιηθηκαν κανονικα.

Το "PRODUCT ID", ειναι διαφορετικό στα 2 PC.

Πως γινεται αυτο; Πως παραμενουν κανονικοτατα ενεργοποιημενα; 

Να σημειωσω πως η διαφορα στο Product ID ειναι τα 3 τελευταια νουμερα.

Ειναι πχ 0ΧΧ το δικο μου , και 9ΧΧ της κοπελας μου. Λες και ας πουμε εχουν ενεργοποιηθει 900+ PC με το ιδιο κλειδι. 

Μηπως δινουν κλειδια που προοριζονται για πολλες ενεργοποιησεις, και οταν καποιος "πετυχει" αυτο που ΔΕΝ ενεργοποιει αλλο, του το αλλαζουν με καινουριο;

Δημοσ.

ΟΕΜ ή Retail είχες αγοράσει? Δες με software π.χ. Belarc έχουν το ίδιο κλειδί?

Νομίζω ότι έχει αναφερθεί εδώ παλιότερα πως το Belarc δεν δουλεύει σωστά στα Win 10.

Δημοσ.

Ας δει από το aida64. Πάντα αυτό δουλεύω, δεν είναι free όμως αλλά όλο και κάποιος τρόπος θα βρεις για να λειτουργήσει.

Δημοσ.

ΟΕΜ αγόρασα. Αυτό κοστιζε 6.40, το retail τα διπλασια (τωρα αλλαξαν οι τιμες).

Αυτο που δειχνει το Speccy  (Serial Number), αυτο δεν ειναι το ιδιο;

Ας δει από το aida64

Θα βαλω το aida64 και στα 2 να τσεκαρω. Thanx.
Δημοσ.

To aida64 , μου δειχνει το ξεκινημα  (και στα 2 pc ) του ιδιου Key (product key), αυτο που ελαβα δηλαδη απο το psngames.

Λεω το ξεκινημα γιατι μετα λεει το κλασικο "TRIAL VERSION".

Το speccy δειχνει κατι διαφορετικο (ιδιο ομως και στα 2 pc ), ως Serial Number.

Τι σημαινει αυτο;

Οριστε και μια pic

post-269452-0-80178900-1497523798_thumb.jpg

Σκεψου εκει που λεει στο product id 081 εμενα, στης κοπελας μου ειναι 955 νομιζω.

Αυτα που δειχνω ειναι ολοιδια και στα 2 PC εκτος του product id

Δημοσ.

Σημαίνει πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Κάποτε είχα πάρει ένα κλειδί από ebay για win 7. Κάποια στιγμή με από κάποιους μήνες κλείδωσε γιατί το κλειδί ήταν για προγραμματιστές και είχαν γίνει πολλές ενεργοποιήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...