Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα έχει κολλήσει το κατέβασμα στο 95 % από χθες το βράδυ και δεν βλέπω να ξεκολλάει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όποιος έχει θέμα με το display scaling και θολές γραμματοσειρές στα Windows 10 η παρακάτω λύση δουλεύει κανονικά:

https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3f7xfk/psa_solution_to_blurry_text_on_125_dpi_in_windows/

Είναι για 125% scaling μόνο, για διαφορετική ρύθμιση λογικά θέλει τροποποίηση.

Και σε εμένα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση χωρίς κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα. Το μόνο που με εκνευρίζει πλέον είναι η ύπαρξη του εικονιδίου του Windows Defender στην Task bar, αλλά αυτό διορθώνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βοήθεια παιδιά,μόλις έκανα το update,δείχνουν ολα οκ αλλά μόλις κλείνω το laptop κάνει reboot και το ρουτερ! :confused:  

Καμιά ιδέα τι παίζει;

edit...Το κάνει μονο όταν είμαι συνδεδεμένος με ethernet,ασυρματα δουλευει κανονικα.

Επεξ/σία από nos1

καλημερα σε μενα μου βγαλε ξατι ενημερωσεις τις εκανα και τωρα γραφει ενα μηνυμα οτι πατηστε δω για να παρετε τη creator πρωτοι και τι πρεπει να κανετε.Τα προβληματα που υπαρχουν ειναι με τα ελληνικα και το defender???Τα 10 προ ελληνικα εχω.Εχω iso anniverssary σε dvd αλλα δε θελω να κανω παλι καθαρη εγκατασταση.Το reset ειναι μια λυση τι ακριβως κανει;;;Ποση ωρα κανει το update να κατεβει και ποση να εγκατασταθει;;Το προβλημα ελληνικων ποτε θα λυθει σε κανα μηνα;;Στα update ποτε θα μου τη βρει τη νεα εκδοση μπορει να παρει και μηνα;;

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με ένα προβληματάκι στα win 10 pro. Μετά την τελευταία επανεκκίνηση μου βγάζει το start menu όπως φαίνεται στη φωτογραφία στον επόμενο σύνδεσμο.

Όπως βλέπετε κάτω από κάθε πρόγραμμα μου βγάζει την ένδειξη "Δημιουργία" και επίσης είχε εξαφανίσει τα πάντα από το δεξιό panel. Αυτά που υπάρχουν τώρα είναι αυτά που προσθεσα εγώ εκ των υστέρων. Κατά τα άλλα δεν μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. 
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο χρήστη που είναι και administrator? Στους άλλους χρήστες μου τα βγάζει όλα κανονικά. Υπάρχει δυνατότητα επιδιόρθωσης? 
Είμαι σε έκδοση Windows 10 Version 1607
Ευχαριστώ

Untitled.png

Καθε φορα που αφηνω τον υπολογιστη σε αδρανεια(χωρις να κανω κατι,ολα κλειστα) εκτελειται μια κρυφη διεργασια και το τσακωνω να χρησιμοποιει 100% cpu...Νομιζω πως εχει σχεση με M$ telemetry φαση...Καποια γνωμη;;

Edit: Εψαξα στο google και μαλλον ειναι η διεργασια Virtual Disk(την απενεργοποιησα απτο services.msc και βλεπουμε..)

Untitled.png

Καθε φορα που αφηνω τον υπολογιστη σε αδρανεια(χωρις να κανω κατι,ολα κλειστα) εκτελειται μια κρυφη διεργασια και το τσακωνω να χρησιμοποιει 100% cpu...Νομιζω πως εχει σχεση με M$ telemetry φαση...Καποια γνωμη;;

Edit: Εψαξα στο google και μαλλον ειναι η διεργασια Virtual Disk(την απενεργοποιησα απτο services.msc και βλεπουμε..)

να ρωτήσω κάτι άκυρο γιατί χρειάζεσαι το daemon ? τα windows απο τα 8 διαβάζουν κανονικά τα iso σαν δίσκους.

υγ απλή περιέργεια γιατί βλέπω πολλούς να το χουν

• Like 2

Σχετικά με την τελευταία αναβάθμιση (Creators Update) την έκανα και στα 2 pc εδώ στο σπίτι. Στο πρώτο pc όλα πήγαν καλά και είμαι ευχαριστημένος, στο άλλο παρουσιάστηκε πρόβλημα.

Δεν μπορούσα να μπω στις ρυθμίσεις, μου έβγαζε ένα error με μήνυμα που έλεγε: ''runtime error immersive control panel'' και δεν υπήρχε audio device.

Το έψαξα λίγο στο google αλλά δεν βρήκα άκρη και μάλλον τα έκανα χειρότερα τα πράγματα. Το pc άρχισε να βγάζει μπλε οθόνες και με τα πολλά το καλύτερο που κατάφερα ήταν να επαναφέρω τα windows στην αρχική τους μορφή χάνοντας τα πάντα από αρχεία και προγράμματα (ευτυχώς δεν είχα σοβαρά πράγματα μέσα λόγω του ότι το χρησιμοποιώ ως media player στην TV).

Μετά τα παραπάνω έχω 2 ερωτήσεις:

1. να δοκιμάσω να περάσω πάλι το Creators Update ?

2. στο παράθυρο activation μου γράφει το παρακάτω:Windows is activated with a digital license linked to your Microsoft account 

αλλά όταν με δεξί κλικ πάω στις ιδιότητες του pc μου λέει το παρακάτω:

Untitled.jpg

παλιότερα θυμάμαι ότι στο κομμάτι του activation έγραφε περισσότερα στο Product ID

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...