tontorikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 καποιος π εκανε το Update ας πατησει winver να μ πει τον αριθμο ποιος ειναι? 15063..
L0gan Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Version 15063.13 Έχει μερικές ώρες που έχω βάλει ήδη το update. Όλα μια χαρά για την ώρα! Δεν υπάρχουν τυχόν κολήματα ή δυσλειτουργίες, γενικά "έκατσε" μια χαρά και δεν βλέπω τον λόγο για clean install για την ώρα (έχω κάνει και clean τα παλιά αρχεία συστήματος κτλπ). έχουν γίνει αρκετές αλλαγές προσθήκες. http://www.insomnia.gr/topic/641289-windows-10-creators-update-5-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-upgrade-assistant/ 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 15063.13 Ειχα κατεβασει την προηγουμενη 15063 και σημερα μου εκανε ενα μικρο update και πηγε στην καινουρια.
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ενας φιλος μου ρωταει "Όταν αλλάζω την ένταση στα ηχεία, από το 0 και ανεβαίνοντας ή από οποιαδήποτε ένταση στο 0 μου βγάζει έναν ενοχλητικό ήχο σαν να συνδέεται ή να αποσυνδέεται το ηχείο από τον ήχο. Μέχρι τώρα αυτό το έκανε μόνο σε εκκίνηση επανεκκίνηση. Τώρα το κάνει σε κάθε mute unmute στην ουσία. Πώς φτιάχνεται; Στην ουσία θέλω όταν χαμηλώνω τον ήχο στο 0 αυτος απλά να είναι στο μηδέν και να μην κάνει αυτόματο mute, γιατι τότε ακούω τον ήχο που σου είπα σαν να κλείνω το ρεύμα από το ηχείο"
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Με το MediaCreationtool εχει 3 επιλογες εγκαταστασης Windows pro Windows Home Windows Education Και το καλυτερο εχει να κατεβασεις και τις δυο εκδοσεις μαζι X86 X64 για να τα εχεις ολα σε ενα iso που φυσικα θελει στικακι 8GB η DL DVD
christos1414 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Εκανα την αναβαθμιση μεσω αυτου του εργαλειου: Windows10Upgrade9252.exe Ολα καλα και εχω την εντυπωση πως το laptop τρεχει πιο γρηγορα! Αλλα παρατηρησα τα εξης παραξενα πραγματα: 1- εμφανιστηκε ενα εικονιδιο "φακελος αλληλογραφιας" στη γραμμη γρηγορης εκκινησης που δεν μπορω να το σβησω, 2- εχω 2 ειδοποιησεις τις οποιες δεν μπορω να διαβασω Σας ετυχε κατι παρομοιο;;
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεξι κλικ ξεκαρφιτσωμα απο την γραμμη εργασιων.
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Κατι δεν σου εκατσε καλα στην εγκατασταση, εγω μολις το εσβησα οπως και το store που δεν με ενδιαφερει.
imoaix Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 στο creators update εξαφανισαν το advanced sizing of text and other items εχει βρει κανεις καποιο τροπο να το επαναφερει? το custom scaling που μενει ως επιλογη ειναι χειροτερο ακομα κ απο τα 8
tontorikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 @LLLEFTERIS: Οποτε τι μου προτεινεις; εγω θα λεγα κανε μια επανεκκινηση και βλεπουμε
christos1414 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Εκανα επανεκκινησεις αλλα διχως κανενα αποτελεσμα. Μαλλον θα επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση. Η γνωμη σου;;
tontorikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Εκανα επανεκκινησεις αλλα διχως κανενα αποτελεσμα. Μαλλον θα επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση. Η γνωμη σου;; κοιτα δν εχει κατι η εκδοση μαλλον κατι πεχτηκε στην εγκατασταση...αλλιως θα το ειχαμε και οι υπολοιποι! εγω λεω να δοκιμασεις να τα ξαναπερασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις