panakos_thess Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=BycS3482teE εκανα μερικα τεστ με το game mode δειτε το βιντεακι
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Χειρότερα αποτελέσματα έχουν οι περισσότεροι με Game Mode. Μόνο στα UWP παιχνίδια αν θα κάνει κάποια διαφορά.
christos1414 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 χαχαχαχ αρε γειτονα... γτ αναβαθμιση και οχι καθαρη εγκατασταση ? Γεια σου γειτονα! Απλα βαριεμαι να ξαναεγκαταστησω ολα τα προγραμματα και τα αρχεια!αλλα οχι τωρα! Σε καποια αλλη χρονικη φαση, θα κανω ενα ωραιο clean install .... αλλα οχι τωρα!! Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα!!
punkioraki Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Γεια σου γειτονα! Απλα βαριεμαι να ξαναεγκαταστησω ολα τα προγραμματα και τα αρχεια!αλλα οχι τωρα! Σε καποια αλλη χρονικη φαση, θα κανω ενα ωραιο clean install .... αλλα οχι τωρα!! Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα!! μια από τα ίδια και εγώ βαριόμουν να ξανά στήσω ! αλλά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν όπως πριν
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Για 100% σιγουριά ότι θα είναι κομπλέ το λειτουργικό, συνιστάται καθαρή εγκατάσταση. 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εγω τελικα βρηκα τι μου τραβαει αρκετες φορε ολο το ιντερνετ και δεν κανει καποιο update ειναι το store κανει εκει update 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Πάντα απενεργοποιώ τις αυτόματες ενημερώσεις στο Store αλλά και τα backround apps, οπότε έτσι και αλλιώς δεν τρέχει καμία διεργασία από πίσω. 2
andreas443 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Πάντα απενεργοποιώ τις αυτόματες ενημερώσεις στο Store αλλά και τα backround apps, οπότε έτσι και αλλιώς δεν τρέχει καμία διεργασία από πίσω. τα backround apps πως τα κλεινω?
sotiris123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 καλησπερα, υπαρχει καποιος τροπος να βαλω τα office 2016 να παιρνουν ενημερωσεις απο το windows update? γιατι τωρα πρεπει να μπαινω σε μια εφαρμογη office και να κανω απο εκει update. μια δευτερη ερωτηση μπορω σε εναν κωδικο μαιλ να βαλω πολλαπλα κλειδια windows και office η θα υπαρξει καποιο προβλημα? και τριτον στο ενα λαπτοπ εβγαλα το τοπικο κωδικο προσβασης συμφωνα με εναν οδηγο που βρηκα στο ιντερνετ αλλα καθε φορα που μπαινει σε αναστολη το λαπτοπ μου το ζηταει παλι. ενω αν κανω κανονικο τερματισμο και ανοιγμα δε μου ζηταει κωδικο. τα windows ειναι windows 10 home 64bit. ευχαριστω για τη βοηθεια εκ τον προτερων.
andreas443 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλημέρα μετά το update που έκανα χθες το βραδυ βλέπω ότι μου δεσμεύει περισσότερη ram και σε εσάς το ίδιο είναι? Μπορώ με κάποιο τρόπο να κλείσω κάποιες διεργασίες που τρέχουν από πίσω? μπορώ να κλείσω κάτι μπας και αδειάσει? τις εφαρμογές που τρέχουν κάτω στο ρολοι τα έχω κλίση να μην βγαίνουν όσα δεν ήθελα
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έκανα και εγώ το update , να πω την αλήθεια δεν βλέπω και ιδαίτερες διαφορές στα fps με το game mode on
comfuzio Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ναι ούτε και εγώ αλλά και δεν μου επιτρέπει να κάνω stream στο Beam για κάποιο λόγο...πάντα λέει να δοκιμάσω πιο μετά με ότι παιχνίδι και να βάλω.
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Παιδες κανουριος εδω στα Windows 10....Τα βαλα απτο MediaCreationTool και ερωτω..Ποιο προγραμματακι να κατεβασω για να κοψω τα spying της Microsoft απο δω και απο κει;
Avatar_GR Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Παιδες κανουριος εδω στα Windows 10....Τα βαλα απτο MediaCreationTool και ερωτω..Ποιο προγραμματακι να κατεβασω για να κοψω τα spying της Microsoft απο δω και απο κει; Κανένα προγραμματάκι. Σοβαρά τώρα θα εμπιστευτείς ένα τέτοιο πρόγραμμα; Που ξέρεις τι θα κάνει από πίσω το πρόγραμμα αυτό; 2
tommybertsen Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ψαχνεις και βρισκεις πως να απενεργοποιησεις το telemetry που ειναι αυτο που συλλεγει αυτα που πληκτρολογεις (υποτιθεται). Νομιζω εχει μπολικους οδηγους Υπαρχουν και πιο αναλυτικοι οδηγοι που σου λενε πως να βγαλεις τα επιμερους , αν ενδιαφερεσαι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις