konstantin79 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 είναι η ιδέα μου ή τα updates των win 10 παίρνουν πιο πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν. εδώ και κανα 6μηνο παρατηρώ οτι όταν κάνω restart για να πάρει το pc το update μένει πολύ ώρα στο "προετοιμασία για εγκατάσταση". Μόλις περάσει αυτό το σημείο και αρχίζει να εμφανίζει ποσοστό, πάει καρφί. Το έχω δει στο pc της υπογραφής μου και ένα laptop Dell inspiron, οπου εκεί μπορεί να πάρει και ώρες........(ΗDD) το έχει δει και κανενας άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εγω δεν εχω προσεξει κατι μια χαρα μου τα κανει. Κατεβαζω την X86 εκδοση να την βαλω στου γιου μου γιατι του εχω μονο 2GB μνημη και πολυ του ειναι ακου 7 ετων να μου θελει και pc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 mega:#!edxUmTZL!_jAr4kVKLVocQ7MTiRIjeZkjsQ308qtQjANqvNkCYuk X64 mega:#!ugpnxYxJ!zG7p78lVqZ_j3PUgv9oEs-8KWcqLMWCX5CysUmpun8I X86 ISO παιδες ορματε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Επειδη εμενα μου μπλοκαρει την σελιδα το malwarebytes βαζω και αυτη που δεν εχει προβλημα https://cloud.mail.ru/public/FUUx/Q2T6B36Nh/ Εδω εχει και Decrypter για να κανεις το ESD σε ISO http://winaero.com/blog/download-windows-10-build-15063-iso-images/ Την κατεβασα απ το link που εχεις (το πρωτο πανω πανω .esd πηρα 64bit) και την εκανα .iso με Decrypter. Nα ρωτησω; Εχω την version 1607 (Build 15048.0). Να βαλω την RTM (Build 15063), θα δω διαφορα, τι εννουμε RTM, εχει διορθωσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 RTM = Release To Manufactures δλδ την δίνουν σε system builders για τα νέα pc είναι ίδια με την τελική. Σίγουρα έχει κάποια bug fixes αλλά αυτήν την στιγμή δεν ξέρω τι διαφορά έχει από έκδοση σε έκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Διαφορές απο έκδοση σε έκδοση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Θα κρατησω αυτην που εχω (15048) λιγο καιρο και βλεπουμε αργοτερα αν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εγώ θα σου έλεγα να την βάλεις μιας που είναι η final (όπως όλα δείχνουν) εκτός και αν θες να είσαι ακόμα tester εκεί αλλάζει το πράγμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εγώ θα σου έλεγα να την βάλεις μιας που είναι η final (όπως όλα δείχνουν) εκτός και αν θες να είσαι ακόμα tester εκεί αλλάζει το πράγμα ααα final ειναι, καλα που μου το ειπες δεν το ηξερα, θα την βαλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Sorry μιας και ειμαι ασχετος. Ποια ειναι η διαφορα της insider preview εκδοσης με την κανονικη των 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Insider build ονομάζει η Microsoft τις beta εκδόσεις πρίν να βγάλουν την κανονική. Για τις insider εκδόσεις διάβασε εδώ. Ενεργοποιούνται απο τις Ρυθμίσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σε προηγουμενες εκδοσεις πηγαινες νομιζω: Settings/System/Display και καπου από μπορουσες να αλλαξεις το μέγεθος τις γραμματοσειρας. Τωρα δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Πίνακας Ελέγχου \ Εμφάνιση και Εξατομίκευση \ Οθόνη Γράψε font size στο πλαίσιο Search Control Panel Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2017 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δεν εχω Οθονη στον Πινακας Ελεγχου \ Εμφανιση και Εξατομικευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 https://www.nextofwindows.com/how-to-replace-settings-with-control-panel-in-winx-menu-in-windows-10-or-vice-versa Μια σελιδα πισω ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις