Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

MTP επιλογη ειναι στο κινητο σου. Επισης το θεμα με αυτα τα προβληματα , πολλες φορες ειναι το ιδιο το καλωδιο. Αν θες να περασεις κατι στα συντομα, μπορεις και μεσω του airdroid, ή μεσω καποιου file explorer ( αν εισαι με android οπως καταλαβα) , ο οποιος μπορει να συνδεθει μεσω WiFi στο δικτυο σου.

Παλια το εβλεπε κανονικα και με τα 2 καλωδια, οταν εκανα format δημιουργηθηκε το προβλημα..θελω να χρησιμοποιησω LG Bridge για να δω αν υπαρχει το Nougat :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παλια το εβλεπε κανονικα και με τα 2 καλωδια, οταν εκανα format δημιουργηθηκε το προβλημα..θελω να χρησιμοποιησω LG Bridge για να δω αν υπαρχει το Nougat :(

Για ποιο LG ? Αν ειναι G4, no nougat :P Αν ειναι G5 νομιζω εχει ηδη ξεκινησει. 

Ειναι σωστα ολα drivers κλπ απο της LG το Site? Δεν αντιμετωπισα ποτέ κανενα προβλημα ρε γμτ με αυτο το θεμα. 

Για ποιο LG ? Αν ειναι G4, no nougat :P Αν ειναι G5 νομιζω εχει ηδη ξεκινησει. 

Ειναι σωστα ολα drivers κλπ απο της LG το Site? Δεν αντιμετωπισα ποτέ κανενα προβλημα ρε γμτ με αυτο το θεμα. 

LG V10, δεν πιστευω να ειναι τα drivers της LG.. και χωρις drivers θα επρεπε να το βλεπει σαν αποθηκευτικο χωρο, τουλαχιστον παλια γινοταν.

Χωρις drivers ομως δε νομιζω να μπορεις να δεις αν εχεις update. Νομιζω οτι τα ιδια update παιρνει το V10 , δεν εχω ακουσει για Nougat. (δες και στο διπλανο σαιτ - το myphone - στο σχετικο thread για να λυθει αρχικα η απορια σου).

Το γνωρίζω αυτό που λες. Αλλά όταν κάνεις φορματ συχνά δεν είναι ευκολο να κρατήσεις το κλειδί σε oem εκδόσεις. Πολλές φορές βγαίνει μη νόμιμο.

Έχω άδεια windows 7 την οποία έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές (ίσως και πάνω από 10) στον ΙΔΙΟ υπολογιστή. Σε επικοινωνία που είχα με την microsoft παλιότερα μου είχαν αναφέρει ότι μια άδεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ίδιο υπολογιστή όσες φορές χρειαστεί.

Σε περίπτωση όμως αλλαγής υπολογιστή, έχω την εντύπωση, ότι κάποτε (το κάποτε το προσδιορίζω περίπου στην αρχή της κυκλοφορίας των 7) έλεγαν ότι το κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο υπολογιστές. Αυτό το τελευταίο δεν μου το είπε η MS αλλά είναι κάτι που κυκλοφορεί (κάτι σαν αστικός μύθος ένα πράγμα :)  )

Εχω windows 10 64bit (θαλασσοδαρμενα), προσπαθω να συνδεσω το κινητο και δεν το αναγνωριζει..Αν και το usb δουλευει κανονικα δεν τη βλεπει σαν συσκευη..Διαβασα κατι για MTP αλλα δεν γινεται εγκατασταση στον υπολογιστη(?)

Το ίδιο πρόβλημα είχα με ένα MLS, το οποίο δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει με τίποτα. Έβαλα τα MinimalADB&FastbootForUniversalADBDriver_setup.exe και UniversalAdbDriverSetup6.msi (δυστυχώς δεν έχω τα link αυτή τη στιγμή αλλά ένα Search θα κάνει τη δουλειά) και σε συνδυασμό με το My Phone Explorer λύθηκε το θέμα.

Εχω windows 10 64bit (θαλασσοδαρμενα), προσπαθω να συνδεσω το κινητο και δεν το αναγνωριζει..Αν και το usb δουλευει κανονικα δεν τη βλεπει σαν συσκευη..Διαβασα κατι για MTP αλλα δεν γινεται εγκατασταση στον υπολογιστη(?)

αρχικα πας διαχείρηση υπολογιστη,μετα διαχειρηση συσκευων,εκει οταν ειναι συνδεμενη η συσκευη σου βγαζει ενα κιτρινο θαυμαστικο,με δεξιμ κλικ και κανεις ενημερωση προγραμματος οδηγησης.

Μετα πας μεσα στον φακελο των windows και βρισκεις τον φακελο INF μπαινεις μεσα και πας κατω - κατω και βρισκεις ενα αρχειο wpdmtp πατας επανω και με δεξι κλικ ζητας εγκατασταση. Λεει η εγκατασταση εγεινε με επιτυχια. Πας πισω σε "αυτος ο υπολογιστης" και η συσκευη σου ειναι εγκατεστημενη. Σε μενα δουλεψε. Μονο που καθε φορα που βαζεις "νεα" συσκευη θελει την διαδικασια απο την αρχη.

εγω το εκανα μια φορα για το κινητο και μια για το tablet , μετα μολις συνδεθουν τα βλεπει αμεσως.

• Like 2

Εχω την εντυπωση ισως φταιει οτι οι N και οι NK εκδωσεις δεν υποστηριζουν Media Player (χωρις να ειμαι σιγουρος)
Αυτη την εγκατασταση που ανεφερες σε εμενα δε την κανει για καποιο λογο :|

• Like 2

εχω το εξης θεμα με τα 10ρια...καθε φορα που βαζω το pc σε αναστολη λειτουργιας,και το ανοιγω μετα απο 2 ωρες πχ η οθονη ειναι μαυρισμενη δεν εχω εικονα καθολου,και αναγκαζομαι να κλεισω το pc και να το ανοιξω παλι για να εχω εικονα,το θεμα ειναι οτι εχω 2 pc και στα 2 το ιδιο θεμα εχω,αρα ειναι θεμα software απο τι καταλαβα

καμια λυση εχουμε?

Σε ενα συστημα με w10 (αναβαθμησμενα απο 8.1) θελω εχω τα παρακατω θεματακια. Οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη.

- Εβαλα να κανει εκκαθαριση δισκου... στις 2. Εινια 4.30 και ακομα σβηνει εκεινα τα 4TB (ναι, τοσο εβγαλε!) της προηγουμενης εγκαταστασης των windows. Τοσο πολυ αργει?

- Παρολο που υπαρχει το avast εγκατεστημενο, εχω το windows defender να πετιεται στο tray και να μου σπαει τα νευρα. Πως το διωχνω εντελως?

- Εβαλα το anydesk και απο τοτε ξεκιναει σε καθε εκκινηση των windows. Το entry για την αυτοματη εκκινηση ειναι κανονικα στον φακελο εναρξη του start menu, αλλα που ειναι αυτος ο φακελος στα 10?

- Θελω ενα προγραμμα με gui για να βγαλω την προεγκατεστημενη σαβουρα της ms μαζικα, πχ 3d builder, evernote κλπ.

Παιδια πιστευετε οτι αξιζουν τα εξτρα που προσφερει η προ εκδοση για ενα home συστημα κυριως για gaming η οχι?

Γιατι είδα την προσφορα των 6,50€ και το σκεφτομαι (+2€ τα home)

Σε ενα συστημα με w10 (αναβαθμησμενα απο 8.1) θελω εχω τα παρακατω θεματακια. Οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη.

- Εβαλα να κανει εκκαθαριση δισκου... στις 2. Εινια 4.30 και ακομα σβηνει εκεινα τα 4TB (ναι, τοσο εβγαλε!) της προηγουμενης εγκαταστασης των windows. Τοσο πολυ αργει?

- Παρολο που υπαρχει το avast εγκατεστημενο, εχω το windows defender να πετιεται στο tray και να μου σπαει τα νευρα. Πως το διωχνω εντελως?

- Εβαλα το anydesk και απο τοτε ξεκιναει σε καθε εκκινηση των windows. Το entry για την αυτοματη εκκινηση ειναι κανονικα στον φακελο εναρξη του start menu, αλλα που ειναι αυτος ο φακελος στα 10?

- Θελω ενα προγραμμα με gui για να βγαλω την προεγκατεστημενη σαβουρα της ms μαζικα, πχ 3d builder, evernote κλπ.

1. Ειναι σε ssd το λειτουργικο; Anyhoo , 4ΤΒ πως ειναι δυνατον να βρηκε; Για bug μου μοιαζει, εκτος και αν εχεις 6ΤΒ δισκο και εχεις πανω τα windows.

2. Πηγαινεις στο group policy editor (πατα winkey + r και γραψε gpedit.msc, ή απλα gpedit στην αναζητηση (θα βγαλει ενα "edit group policy"). Εκει πας σε αυτο το σημειο ακριβως ( δε ξερω πως ειναι στα ελληνικά - αν εχεις ελληνικά windows) :

administrative templates - windows components - windows defender, και μπαινεις στο "Turn off windows defender". Το κανεις enable. Λογικα μετα απο αυτο , αν πας στα windows services, το windows defender service και τα συναφη, θα ειναι σταματημενα. 

3.Δεξι κλικ στην task bar - task manager και πας στο startup. Εκει βρισκονται αυτα που θες.

4. Δε ξερω αν υπαρχει τετοιο προγραμμα. Ορισμενα βγαινουν χειροκινητα, καποια αλλα οχι, και καποια ισως να μην ειναι ασφαλες να τα βγαλεις. Εδω , θα δεις πως να τα βγαλεις ενα προς ενα. 

• Like 1

^ Συμπληρώνω στου tommy:

1. Αγαπημένο glitch από τον Αυγουστο (http://imgur.com/a/mTBal)
2. Κόβεται κι από τα settings για τους φοβιτσιάρηδες. Win+R ---> ms-settings:windowsdefender ---> Ολα Off.

Παρεμπιπτόντως υπάρχει μια τσαχπινιά για άμεση πρόσβαση στις επιμέρους σελίδες ρυθμίσεων μέσω Run> Δείτε εδώ, στον πίνακα στο τέλος της σελίδας. :-)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...