makfil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εάν πρόσεχες λίγο περισσότερο, θα καταλάβαινες ότι άνοιξα θέμα χθες το πρωί (09.37), έγραψα σ' αυτό το νήμα λίγο αργότερα (10.42) και σήμερα βρέθηκε συμφορουμίτης να απαντήσει στο ερώτημά μου. Λίγη προσοχή δεν βλάφτει 1
evoracing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 για οποιον ενδιαφερεται windows 10 professional oem προσφορα στα 6.50 ευρω https://psngames.org/downloads/microsoft-windows-10-professional/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Ξέρεις να μου πεις διαφορά oem/retail??
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρεις να μου πεις διαφορά oem/retail?? OEM είναι τα windows που υπάρχουν συνήθως σε έτοιμα συστήματα και το κλειδί είναι μόνο για αυτά. Retail είναι τα windows όπου όποια αλλαγή και αν κάνεις σε Hardware κυρίως αλλαγή μητρικής το κλειδί θα είναι και πάλι λειτουργικό. Δεν κλειδώνει δηλ. με συγκεκριμένη μητρική όπως συμβαίνει με oem/dsp εκδόσεις των windows. 1
evoracing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 OEM είναι τα windows που υπάρχουν συνήθως σε έτοιμα συστήματα και το κλειδί είναι μόνο για αυτά. Retail είναι τα windows όπου όποια αλλαγή και αν κάνεις σε Hardware κυρίως αλλαγή μητρικής το κλειδί θα είναι και πάλι λειτουργικό. Δεν κλειδώνει δηλ. με συγκεκριμένη μητρική όπως συμβαίνει με oem/dsp εκδόσεις των windows. Ααα μάλιστα. Να μην ρωτήσω που τα βρίσκουν έτσι? και θα θεωρούνται γνήσια ή είναι τίποτα bypass. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή τα κλειδιά που παίρναμε από την δωρεάν αναβάθμιση ήταν oem? 1
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν γνωρίζω. Πρώτη φορώ βλέπω το συγκερκιμένο σαιτ οπότε και δεν γνωρίζω περι αξιοπιστίας. Αν γνωρίζει ο φίλος Tzini_Gr γνωρίζει ας μας πει. 2
thepoint Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 @evoracing Νομίζω ότι έκδοση είχες παραμένει έτσι ως έχει με τη δωρεάν αναβάθμιση.
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ααα μάλιστα. Να μην ρωτήσω που τα βρίσκουν έτσι? και θα θεωρούνται γνήσια ή είναι τίποτα bypass. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή τα κλειδιά που παίρναμε από την δωρεάν αναβάθμιση ήταν oem? ελα ρε μαστορα ποιος ξερει που τα βρισκουν χΔ σημασια ειναι οτι τα παιρνυμε σε χαμηλοτερη τιμη χΔ Δεν γνωρίζω. Πρώτη φορώ βλέπω το συγκερκιμένο σαιτ οπότε και δεν γνωρίζω περι αξιοπιστίας. Αν γνωρίζει ο φίλος Tzini_Gr γνωρίζει ας μας πει. οχι δυστηχως δεν γνωριζω το σιτε απλα, το βρηκα μεσω του allkeyshop που το ειχε ως το μαγαζι με την χαμηλοτερη τιμη να προσθεσω οτι αν μπειτε στο http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ θα δειτε
pigeon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 ποιος ξερει που τα βρισκουν χΔ σημασια ειναι οτι τα παιρνυμε σε χαμηλοτερη τιμη χΔ Και αυτά είναι φτηνά, δεν ξέρω τι δουλειά θα κάνουν βέβαια.. 1
JcD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά σας μπαίνει η αναβάθμιση σε 1607? Όλο μου κολλάει στο 26%
tommybertsen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αν δε μπαινει απο το windows update, κατεβασε το πιο προσφατο iso απο την ms και κανε την αναβαθμιση απο αυτο. Η αναβαθμιση σε 1607 εχει ερθει απο τον Αυγουστο.
dpolal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 OEM είναι τα windows που υπάρχουν συνήθως σε έτοιμα συστήματα και το κλειδί είναι μόνο για αυτά. Retail είναι τα windows όπου όποια αλλαγή και αν κάνεις σε Hardware κυρίως αλλαγή μητρικής το κλειδί θα είναι και πάλι λειτουργικό. Δεν κλειδώνει δηλ. με συγκεκριμένη μητρική όπως συμβαίνει με oem/dsp εκδόσεις των windows. Καταρχήν ΤΙΠΟΤΑ δεν κλειδώνει ΠΟΥΘΕΝΑ. Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ κλειδιά win7 από DELL/Toshiba/Lenovo laptops που έχουν αποσυρθεί προ-πολλού και ενεργοποιούνται κανονικά σε ότι πισί μπορείς να φανταστείς. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιείς ένα κλειδί το πολύ 2 φορές κάθε χρόνο αλλά ακόμα και αν δεν ενεργοποιηθεί αυτόματα τρέχεις την τηλεφωνική διαδικασία και στρώνει. Την άδεια για win7 pro που έχω την αγόρασα πριν από 7-8 χρόνια (δεν θυμάμαι) μαζί με ένα ΗΡ πισί που έχει χαλάσει εδώ και χρόνια. Στην αρχή την ενεργοποίησα στο νέο πισί που πήρα και πέρυσι την έβαλα σε 10ρια (στο ίδιο πισί).
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καταρχήν ΤΙΠΟΤΑ δεν κλειδώνει ΠΟΥΘΕΝΑ. Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ κλειδιά win7 από DELL/Toshiba/Lenovo laptops που έχουν αποσυρθεί προ-πολλού και ενεργοποιούνται κανονικά σε ότι πισί μπορείς να φανταστείς. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιείς ένα κλειδί το πολύ 2 φορές κάθε χρόνο αλλά ακόμα και αν δεν ενεργοποιηθεί αυτόματα τρέχεις την τηλεφωνική διαδικασία και στρώνει. Την άδεια για win7 pro που έχω την αγόρασα πριν από 7-8 χρόνια (δεν θυμάμαι) μαζί με ένα ΗΡ πισί που έχει χαλάσει εδώ και χρόνια. Στην αρχή την ενεργοποίησα στο νέο πισί που πήρα και πέρυσι την έβαλα σε 10ρια (στο ίδιο πισί). Το γνωρίζω αυτό που λες. Αλλά όταν κάνεις φορματ συχνά δεν είναι ευκολο να κρατήσεις το κλειδί σε oem εκδόσεις. Πολλές φορές βγαίνει μη νόμιμο.
m0i Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εχω windows 10 64bit (θαλασσοδαρμενα), προσπαθω να συνδεσω το κινητο και δεν το αναγνωριζει..Αν και το usb δουλευει κανονικα δεν τη βλεπει σαν συσκευη..Διαβασα κατι για MTP αλλα δεν γινεται εγκατασταση στον υπολογιστη(?)
tommybertsen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εχω windows 10 64bit (θαλασσοδαρμενα), προσπαθω να συνδεσω το κινητο και δεν το αναγνωριζει..Αν και το usb δουλευει κανονικα δεν τη βλεπει σαν συσκευη..Διαβασα κατι για MTP αλλα δεν γινεται εγκατασταση στον υπολογιστη(?) MTP επιλογη ειναι στο κινητο σου. Επισης το θεμα με αυτα τα προβληματα , πολλες φορες ειναι το ιδιο το καλωδιο. Αν θες να περασεις κατι στα συντομα, μπορεις και μεσω του airdroid, ή μεσω καποιου file explorer ( αν εισαι με android οπως καταλαβα) , ο οποιος μπορει να συνδεθει μεσω WiFi στο δικτυο σου.
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εχω windows 10 64bit (θαλασσοδαρμενα), προσπαθω να συνδεσω το κινητο και δεν το αναγνωριζει..Αν και το usb δουλευει κανονικα δεν τη βλεπει σαν συσκευη..Διαβασα κατι για MTP αλλα δεν γινεται εγκατασταση στον υπολογιστη(?) Από τότε που πέρασα στα 10 έχασα τη σύνδεση του κινητού με το pc. Το βλέπει μόνο σαν PTP (camera) και προβάλλει μόνο την SD κάρτα. Αναγκαστικά, χρησιμοποιώ είτε airdroid είτε στέλνω τα αρχεία, φωτο κλπ στο drivegoogle και τα κατεβάζω από εκεί στο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις