Rpanagos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν αλλαξω δισκο ειπαμε οτι κατεβαζω απο την ms τα 10 και θα ενεργοποιηθουν μολις "δουν" την μητρικη ετσι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ούτε αυτά χρειάζεσαι αν ξέρεις που μπαίνεις και τι φλασάκια βάζεις στο PC.. Αυτο ακριβως..τιποτα αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν αλλαξω δισκο ειπαμε οτι κατεβαζω απο την ms τα 10 και θα ενεργοποιηθουν μολις "δουν" την μητρικη ετσι? Ναι, εφόσον η αλλαγή αφορά μόνο στον δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πηρε κανεις την αναβαθμιση με το game mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση 15019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση 15019 Και να κάνουμε και φορματ μετα ως συνήθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καποιος τροπος για να βγει το update? ΠΧ με τυπου vpn και να ορισω 'Murica? Και αν ναι, ποιο προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τί εννοείς να "βγει το update"? Δεν είναι ξεχωριστό κατέβασμα/ενημέρωση. Προς το παρόν διατίθεται μόνο ως μέρος της τελευταίας Insider Preview-Fast και είναι η έκδοση που δίνουν παραπάνω. Αν θες τόσο να τη δοκιμάσεις, πρέπει απλά να γίνεις Insider με ότι αυτό συνεπάγεται. Επειδή την έχω τη συγκεκριμένη, δεν έχω συγκλονιστεί κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει και η 15025 ως πιο νέα. Πέτρο εγώ είμαι insider στο fast εδώ και λίγες μέρες. Κάνω σχεδόν κάθε μέρα check για updates αλλά δεν μου βγάζει τίποτα πέραν του defender. Είμαι ακόμα (αν δεν κάνω λάθος) στην stable 1607 - 14393.726. Θέλει να κάνω κάτι άλλο για δει τα insider builds? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα (ξημερώματα) ή χτες βράδυ αργά βγήκε αυτή. Αν είσαι ok ρυθμισμένος (κοίτα στις επιλογές/ρυθμίσεις λογαριασμού, γιατί κάποιες φορές κολάει), δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο. Όταν πρωτομπαίνεις ή όποτε αλλάζεις "κανάλι", θέλει κάποιες μέρες για να το αποφασίσει (ιδέα δεν έχω γιατί). Κάποιες φορές, πάντως, έκανα εγκατάσταση κατεβάζοντας ο ίδιος το iso, αφού είχε περάσει πάνω απο 10ήμερο κι ακόμα ήταν μουλαρωμένο και δεν το "έβλεπε". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 καλημέρα, χθες πήρα ένα pc με windows10 και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η τραγική εμφάνιση των fonts. Τα γράμματα είναι πανάσχημα.... υπάρχει κάποια λύση για αυτό το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα (ξημερώματα) ή χτες βράδυ αργά βγήκε αυτή. Αν είσαι ok ρυθμισμένος (κοίτα στις επιλογές/ρυθμίσεις λογαριασμού, γιατί κάποιες φορές κολάει), δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο. Όταν πρωτομπαίνεις ή όποτε αλλάζεις "κανάλι", θέλει κάποιες μέρες για να το αποφασίσει (ιδέα δεν έχω γιατί). Κάποιες φορές, πάντως, έκανα εγκατάσταση κατεβάζοντας ο ίδιος το iso, αφού είχε περάσει πάνω απο 10ήμερο κι ακόμα ήταν μουλαρωμένο και δεν το "έβλεπε". Και εγώ βαρέθηκα να περιμένω και πήρα το .iso και το έβαλα στο laptop μου πρώτα αλλά κάτι δεν πρέπει να πήγε καλά. Μετά το login μένει σε black screen. Πιο μετά που θα έχω όρεξη θα του κάνω ένα format και clean install το ίδιο .iso και αν αξίζει θα το περάσω και στο main pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 για οποιον ενδιαφερεται windows 10 professional oem προσφορα στα 6.50 ευρω https://psngames.org/downloads/microsoft-windows-10-professional/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Έχω περιγράψει εδώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και ζητάω βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Έχω περιγράψει εδώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και ζητάω βοήθεια. Βρε φίλε αφού έχεις ανοίξει θέμα και σου απαντούν… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις