Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Windows 10 KB3213986 Update can cripple multi-monitor gaming Microsoft to add Refresh on Demand to Windows Defender You can still update to Windows 10 for free with Media Creation Tool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αυτο το update ειναι τελευταιο; Δεν εκανα ελεγχο γιατι δε θελω να το κατεβασει. Εχω κλειστο το service οποτε εχω μεινει στο προηγουμενο. Δε κανω multi-monitor gaming, εχω απλα παντα στο HDMI την τιβι για ταινιες κλπ. Οποτε μαλλον με ενδιαφερει το παραπανω. Βεβαια οπως και σε καθε update , φανταζομαι οτι ειναι "λαχειο"... Τι να πεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Θα ερθουν και οι Νεφελιμ , οποτε καλο ειναι να το διαγραψεις. Αλλα περα απο το χαβαλε, ακομα και να σβησω ολο το περιεχομενο του σημειωματαριου δε θα υπαρξει κινδυνος, ετσι; Αφου εξαλλου ολα οσα ειναι γραμμενα εχουν μπροστα την # και υποτιθεται οτι ειναι απλα notes. Παντως πριν 2 ημερες ξαφνικα ενω ο υπολογιστης ηταν ανοικτος και δεν εκανα κατι εβγαλε μπλε οθονη (!!!) και εκανε restart.. Πρωτη φορα βλεπω μπλε οθονη μετα απο χρονια.. Διαβαζα οτι θα το φερουν ξανα με ενα update, αλλα δε το πιστευα.. Τι στο καλο;; Και για ποιο λογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arcadian61 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, χτες βράδυ, μετά από κάποια updates που έκανε στο desktop, μπήκε στη φάση της επανεκκίνησης. Επειδή αργούσε πολύ και νόμισα ότι είχε κολλήσει, το έκανα shutdown. Όταν προσπάθησα να το ανοίξω πάλι, μου έβγαλε μήνυμα λάθους " τα Windows θα προσπαθήσουν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα"...blue screen που λέει και ο φίλος παραπάνω... μετά από αρκετές προσπάθειες με οδήγησε σε επανεγκατάσταση των Windows με διατήρηση των φακέλλων και των αρχείων μου. Τώρα έχω στήσει κανονικά το σύστημα μου πάλι, έχω πάρει backup και έχω φτιάξει και ένα iso του δίσκου σε bootable dvd. Λειτουργεί κανονικά βέβαια για την ώρα...θα δούμε. Στο C:/ μου εμφανίζει ένα φάκελλο "old windows", μεγέθους 1,9 γίγα http://postimg.org/image/wdhnwlerr/ Χρειάζεται αυτός ο φάκελλος; μπορώ να τον σβήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Χρειάζεται αυτός ο φάκελλος; μπορώ να τον σβήσω;Δε χρειάζεται, μπορείς να τον σβήσεις, αλλά δε θα μπορέσεις αν δεν ξέρεις πως Start > Disk Cleanup Επιλέγεις τον C OK Αφού σου εμφανίσεις τις επιλογές, > Cleanup system files (ξαναψάχνει) Και μετά από τη λίστα, σβήνεις τα Old Windows 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arcadian61 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δε χρειάζεται, μπορείς να τον σβήσεις, αλλά δε θα μπορέσεις αν δεν ξέρεις πως Σωστός!!! Ευχαριστώ! Ούπππςςςς Τα έκανα όλα αυτά, αλλά δεν σβήνει ο φάκελλος Windows.old Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2017 από arcadian61 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Σωστός!!! Ευχαριστώ! Ούπππςςςς Τα έκανα όλα αυτά, αλλά δεν σβήνει ο φάκελλος Windows.old Δοκίμασε και τη μέθοδο που περιγράφεται στην παράγραφο 3 από το παρακάτω. https://www.pcsteps.gr/61450-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-windows-old-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-windows/#___Windowsold-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phantom der nacht Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Θα ήθελα να ρωτήσω τα options που υπάρχουν για τη λήξη λειτουργίας των Windows Vista . Π.χ. δεν μπορώ να κάνω πλέον update τα windows. δείτε φωτό http://prntscr.com/dv6mb0 όλο δείχνει ότι ενημερώνει αλλά τζίφος. Αυτό μελλοντικά δείχνει ότι θα υπάρχουν κενά ασφαλείας. Τι πρέπει να κάνω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Θα ήθελα να ρωτήσω τα options που υπάρχουν για τη λήξη λειτουργίας των Windows Vista . Π.χ. δεν μπορώ να κάνω πλέον update τα windows. δείτε φωτό http://prntscr.com/dv6mb0 όλο δείχνει ότι ενημερώνει αλλά τζίφος. Αυτό μελλοντικά δείχνει ότι θα υπάρχουν κενά ασφαλείας. Τι πρέπει να κάνω ??? Τα windows θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά (το τονίζω γιατί μερικοί νομίζουν ότι κλειδώνει ο υπολογιστής, ναι το έχω ακούσει και αυτό), απλώς όπως σωστά είπες δεν θα ενημερώνονται για νέα κενά ασφαλείας. Αν σε ενδιαφέρει να είσαι ενημερωμένος σε θέματα ασφαλείας, και να ακολουθείς τις εξελίξεις, είτε αγοράζεις μια νέα έκδοση Windows 10 είτε βάζεις Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phantom der nacht Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Τα windows θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά (το τονίζω γιατί μερικοί νομίζουν ότι κλειδώνει ο υπολογιστής, ναι το έχω ακούσει και αυτό), απλώς όπως σωστά είπες δεν θα ενημερώνονται για νέα κενά ασφαλείας. Αν σε ενδιαφέρει να είσαι ενημερωμένος σε θέματα ασφαλείας, και να ακολουθείς τις εξελίξεις, είτε αγοράζεις μια νέα έκδοση Windows 10 είτε βάζεις Linux. Eυχαριστώ. Προφανώς θα αγοράσω τα νέα windows από τη σελίδα της microsoft ?? Eπίσης τι θα γίνει με τα ενυπάρχοντα αρχεία φωτό προγράμματα που διαθέτει ήδη ο υπολογιστής μου ??? Θα επηρεαστούν από την μετάβαση στα Windows 10 ?? Eίναι κάτι που μπορώ να το κάνω μόνος μου ή θα πρέπει να πάω τον υπολογιστή σε ειδικούς ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Eυχαριστώ. Προφανώς θα αγοράσω τα νέα windows από τη σελίδα της microsoft ?? Eπίσης τι θα γίνει με τα ενυπάρχοντα αρχεία φωτό προγράμματα που διαθέτει ήδη ο υπολογιστής μου ??? Θα επηρεαστούν από την μετάβαση στα Windows 10 ?? Eίναι κάτι που μπορώ να το κάνω μόνος μου ή θα πρέπει να πάω τον υπολογιστή σε ειδικούς ?? Μπορείς να τα αγοράσεις και από μαγαζιά με υπολογιστές. Αν κάνεις αναβάθμιση πιθανώς να κρατηθούν τα αρχεία σου και τα προγράμματά σου, αλλά γενικώς δεν συνιστάται κάτι τέτοιο γιατί κάποια προγράμματα για τα Vista μπορεί να μην είναι συμβατά με τα 10 και να μην λειτουργούν σωστά είτε μπορεί να μην λειτουργούν καθόλου. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις καλύτερα να πας τον υπολογιστή στους "ειδικούς". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Kαλυτερα backup τα προγραμματα ,και εγκατασταση από την αρχη όλα στο νεο λειτουργικο .Επίσης μπορει τα προγραμματα να μην είναι συμβατα,και να θες νεες εκδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για όλα τα παιχνίδια τελικά και όχι μόνο για UWP. The Creators Update: Beam Streaming, Increased Performance, And Fan-Requested Features Are Coming To Xbox One And Windows 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Να ρωτήσω. Δωρεάν αναβάθμιση από 8 γίνεται ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 You can still update to Windows 10 for free with Media Creation Tool 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις